(~215 B)
Dit is de nieuwe collectie van Tumble ’n Dry en I like it!

Dit is de nieuwe collectie van Tumble ’n Dry en I like it!

De afgelopen maanden heb ik eigenlijk niks gedaan met Tumble ’n Dry op mijn blog. Sterker nog: ik heb er niet eens iets gekocht voor de jongens. Ik vond het de laatste paar seizoenen namelijk een beetje hetzelfde. Dezelfde broekjes, dezelfde sweaters en vrijwel dezelfde kleuren en prints. Jammer, want Tumble behoorde altijd wel tot mijn favoriete merken. Maar afgelopen week kreeg ik het persbericht binnen van de nieuwe collectie, klikte ik de beelden open en was ik positief verrast. Ja, een frisse en leuke collectie! Tumble ’n Dry is altijd wel standvastig qua stijl en dat is juist wat ik leuk vind en wat goed bij de jongens past, maar ik miste hier en daar een twist. In de collectie vind ik die wel en ik zie al gelijk een hele hoop leuke dingen. Sterker nog: Skyler en Maddox hebben al een toffe sweater uit deze collectie!

Tumble ’N Dry staat komend seizoen in het teken van reizen en nieuwe plekken ontdekken. De collectie komt in drie delen en in drie thema’s. Allereerst heb je de Tourists in Tokyo, de collectie die wordt doorgevoerd voor jongens en meiden. Denk aan toffe prints en coole Japanse graphics, t-shirts met een ribstof en comfy sweaters. De themakleuren van de collectie zijn knalblauw, navy, rood en verschillende off white. Voor de meiden wordt er gebruik gemaakt van roze, blauw en lavendel, gemixt met grijstinten.

De tweede jongenscollectie staat helemaal in het teken van stoere auto’s en het racecircuit, maar dan niet met grote auto’s als opdruk. Een vintage look and feel door de gewassen prints, leuke graphics op de T-shirts en sweaters, all-over prints qua themakleuren zien we in deze collectie vooral afgewassen cameltinten, blauw en frisse accenten in geel en rood. Dit vind ik de leukste collectie, omdat het precies de stijl van de jongens is. Voor meiden is er gekozen voor vintage vacation, denk aan items met vintage graphics zoals palmbomen en subtiele tekstopdrukken. Qua themakleuren zien we in deze collectie vooral lichtblauw, roze en pastelgeel. Daarnaast maken we ook gebruik van de populaire tie dye techniek en hebben we een aantal items met streepjes in de collectie opgenomen. En je weet hoe ik denk over streepjes. Een dag zonder streepjes is een dag niet geleefd.

De derde collectie heet voor zowel jongens als meiden nineties sun bleached beach. Een mond vol. De collectie neemt ons mee naar het strand van de jaren ’80. Graphics van palmbomen met een vintage feeling en afgewassen tinten in combinatie met tie dye. Ja, dat blijft nog wel even hot! De kleuren voor de jongens zijn vooral afgewassen cameltinten, blauw en frisse accenten in geel en rood. Bij de meiden zien we vooral groen, roze, blauw en oatmeal melange. Retro beach vibes!

Al met al een heerlijke collectie waar ik heel erg blij van word. Hier kan ik nog wel wat dingen van aanschaffen voor de jongens! Een deel van de collectie is nu al te koop. De rest volgt later.

Enne, er is extra korting op de sale, mocht je nog wat toffe items willen shoppen! Er staan nog wel héél leuke dingen tussen en ik heb tóch een kleine bestelling geplaatst met 50% + 10 extra. Hallo streepjes, een nieuw joggingpak en toffe jas!

Delen:
Secured By miniOrange