(~215 B)
Van Nike Dunk Low tot klompen: mijn favoriete schoenen op dit moment

Van Nike Dunk Low tot klompen: mijn favoriete schoenen op dit moment

Laatst heb ik al mijn schoenen uitgezocht. Ik merkte dat ik altijd wel dezelfde schoenen aan had en vond het tijd om wat paartjes weg te doen. Dat gaf rust! Maar ook ruimte om weer nieuwe schoenen aan te schaffen, haha. Ik ben en blijf een schoenenliefhebber en koop maar al te graag een nieuw paartje. Mijn voorkeur gaat momenteel het meest uit naar witte sneakers, omdat die zo lekker te combineren zijn met alles. Zowel onder een jeans als onder een jurk is dat gewoon altijd goed. Maar ik heb ook een paar meer opvallende exemplaren waar ik wel heel erg blij van word. Van wat nettere gympen tot mijn favoriete model, de Nike Dunk Low. Dit zijn mijn fav’s van dit moment! En nee, dat zijn niet de gympen meer die ik jarenlang als favoriet had.

Nike Dunk Low

Ik begin met een paar schoenen dat ik redelijk impulsief heb gekocht. Ik zag ze bij iemand op Instagram, ze meldde dat ze al een tijd uitverkocht waren, ik ging op zoek en blijkbaar waren ze net aangevuld. Ik had ze binnen no time in mijn mandje. Het zijn héél toffe Nike Dunk Low! Wel heel opvallend en zeker niet te combineren met alles, maar ik heb ze verrassend vaak aan. Onder shorts, een denim jurk, sportoutfit en natuurlijk onder jeans. Ik word er keer op keer weer blij van. Sowieso ben ik door Debbie een beetje aangestoken om de Dunk Low’s een kans te geven. Ze zitten heerlijk en dit is inmiddels mijn tweede paar. Mijn andere schoenen in dit model zijn oudroze met panterprint, ook al zo mooi. Ik zou ze wel in alle kleuren willen hebben.

nike dunk low

dunk low

Nettere, witte sneakers

Tijdens een weekend weg liep ik tegen schoenen aan die ik online al even in de gaten hield. Ze waren alleen steeds uitverkocht en ik twijfelde toch ook wel over de maat. Gelukkig kon ik ze in de winkel nu passen! Eenmaal aan was ik toch wel verkocht: de stoere maar nette sneakers van Via Vai maken al mijn outfits af. Ik ben dol op Nikes onder jeans, maar onder jurken vind ik dat niet altijd even leuk. Deze schoenen kunnen daar wel onder en het ziet er ook nog eens netjes uit. Ik ben echt heel erg blij met dit paartje en draag ze echt ontzettend veel.

Klompen

Oké, laat ik eerlijk met je zijn. Deze klompen zijn natuurlijk te lelijk voor woorden. Maar ik vind ze tegelijkertijd superleuk, haha. Ik heb me laten influencen via Instagram en toen ik ze op Ibiza in een winkel tegenkwam, kon ik niet anders dan ze meenemen. In het begin voelde ik me er wat ongemakkelijk op, maar inmiddels vind ik ze héérlijk. Ik loop er al de hele zomer op en blijf dat voorlopig nog even doen. De camping heeft ze niet veel goeds gedaan, eigenlijk. Ze zien er niet meer zo netjes uit. Maar ach, voor zolang ik ze leuk vind zijn ze helemaal prima zo. Ze zitten fantastisch en ik kan ze nu eigenlijk niet meer missen!

Delen:
Secured By miniOrange