(~215 B)
Kids Gallery is de nieuwe parel van Prénatal

Kids Gallery is de nieuwe parel van Prénatal

Met deze tropische temperaturen buiten ben je helemaal niet bezig met nieuwe wintercollecties, maar ik kon het niet laten om dit nieuws met je te delen. Prénatal komt namelijk met Kids Gallery, een nieuw fashionlabel voor kinderen in de maten 56 tot en met 116. In de stijl van Sweet Petit, als je het mij vraagt. Ik dacht zelfs dat dit een vervanger of opvolger was. Maar dat is niet waar, want Sweet Petit wordt ook nog steeds verkocht.

Ze noemen het zelf eigentijds en eigenzinnig en dat kan ik alleen maar beamen. Het is stoer, trendy en net weer even anders. Maar dus wel in het straatje van Sweet Petit.

Zelf zegt Prénatal het volgende: ‘Kids Gallery is eigentijds en eigenzinnig. De creatieve collecties van dit merk zijn geïnspireerd op de laatste trends. Kenmerkend voor Kids Gallery zijn de vernieuwende materialen en stoffen die in de collecties te vinden zijn: altijd met oog voor detail en in verrassende kleurcombinaties en prints. Speciaal ontworpen voor ouders en kinderen die staan voor authenticiteit en het maken van eigen keuzes, én daarnaast bedoeld om creatieve combinaties te kunnen maken, ook met andere merken. Voor deze ouders is samen met hun kinderen herinneringen maken iets wat ze belangrijk vinden. Dat ze daarbij zelf soms ook nog avontuurlijk als een kind zijn is onvermijdelijk. Het motto van het merk is dan ook ‘Dare to be!’.’

De eerste collectie is die voor aankomende herfst en winter, getuige het kleur- en materiaalgebruik. Van tule tot rib en van breisels tot sweatstof. Qua prints bestaat deze collectie uit streepjes, ruitjes en bloemenprints. In de girls collectie is de nieuwe kleurencombinatie van fuchsia, vergrijsde paars, lila, beige en een klein oranje accent te zien. In de boys collectie staan de lila- en groentinten centraal.  Ik vind dit tof voor jongens! Ik vind Prénatal altijd wat kleiner vallen dus ik ben benieuwd hoe Kids Gallery valt. Als een 116 echt een 116 is, kan ik nog even spieken voor Maddox.

Kijk mee naar de beelden! De collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en webshop van Prénatal.

Delen:
Secured By miniOrange