(~215 B)
Ik kan niet meer zonder en heb ze opnieuw gekocht: Isabel Marant gympen

Ik kan niet meer zonder en heb ze opnieuw gekocht: Isabel Marant gympen

Er is in mijn leven maar één paar schoenen geweest dat ik helemaal heb afgedragen. Zo vaak gedragen, dat er een gat in kwam. Zo dol op, dat ik ze vrijwel iedere dag droeg. Ik heb het over de gympen met klittenband van Isabel Marant. Tijdens mijn zwangerschap van Maddox kocht ik ze en op vrijwel iedere foto had ik ze aan. Onder jeans, onder jurkjes en onder korte broeken. Ik vond ze heel erg leuk, ze konden overal onder en ze zaten fantastisch. Maar na drie jaar moest ik ze toch echt weggooien. Er zat al een gaatje in aan de zijkant en ze konden eigenlijk echt niet meer. Met pijn in mijn hart gooide ik ze in de prullenbak. Tijdens de sale daarna twijfelde ik heel erg: zal ik weer voor hetzelfde paar schoenen gaan of zal ik nu iets anders kiezen? Ik kocht nooit dezelfde schoenen opnieuw dus ik ging voor een ander paar. Inmiddels zijn deze een paar maanden in mijn bezit en zijn de keren dat ik ze heb gedragen op twee handen te tellen. Ze zijn leuk, maar het zijn niet de gympen van Isabel Marant met klittenband. Op mijn Timehop foto’s zie ik ze vrij regelmatig voorbij komen en steeds dacht ik: ‘goh, ik mis die schoenen zo erg!’

Dezelfde schoenen kopen heb ik nog nooit gedaan. Sterker nog: ik heb nog nooit schoenen helemaal afgedragen. Dankzij mooie samenwerkingen heb ik regelmatig nieuwe schoenen in de kast staan en als ik zelf iets heb gekocht, ben ik daar na een tijdje wel op uitgekeken. Ik verkoop ze of geef ze weg. Voor de jongens koop ik trouwens wél vaak dezelfde gympen, omdat ik weet dat dat altijd goed is en ik het aanbod van jongens schoenen enorm vind tegenvallen, in tegenstelling tot meisjes schoenen. Maar goed, ik miste de schoenen enorm. Ik ging wel op zoek naar andere witte gympen met klittenband maar niks kwam in de buurt van de gympen van Isabel Marant. Ik besloot een extra potje aan te maken op mijn bankrekening om daar af en toe wat in te storten zodat ik ze snel kon gaan kopen. Toen ik het geld bij elkaar had, waren ze opeens nergens meer verkrijgbaar in mijn maat. Ik schreef me in op de website van de Bijenkorf zodat ik een melding zou krijgen wanneer de schoenen weer op voorraad kwamen. Ik moest even geduld hebben maar opeens zag ik daar de melding voorbij komen en wist ik niet hoe snel ik de schoenen mijn virtuele mandje in moest klikken.

Inmiddels heb ik ze in huis en ik ben weer dolgelukkig. Ik weet niet wat het is, maar het zijn écht mijn schoenen. Het goede model, het klittenband, de kleursamenstelling (wit, zwart aan de achterkant en de bruinige zool). Ik vind ze ontzettend tof en heb andere modellen geprobeerd die het gewoon net niet waren. De andere sneakers van Isabel Marant niet, maar ook soortgelijke sneakers met klittenband zoals die van Adidas niet. Ik heb nu alweer zin om dit paar lekker vaak te dragen. Tot de gaten er weer in vallen, dan is het het geld helemaal waard geweest.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. Jackie
  12 juni 2020 / 14:05

  Ze zijn ook wel heel tof!

 2. Sanne
  12 juni 2020 / 15:25

  Tof! Ik heb dat met all-stars, die blijf ik maar kopen. Ik denk dat ik ondertussen al 15 jaar op all stars loop :p

 3. Nadia
  14 juni 2020 / 07:41

  Oeh, die zijn ook wel heel mooi!

Secured By miniOrange