Favorieten Tumble ’n Dry (voorjaar 2018)

Favorieten Tumble ’n Dry (voorjaar 2018)

Tumble ’n Dry en ik hebben een probleem met elkaar. Of beter gezegd: ik heb het soms een beetje moeilijk met hen. Ik vind namelijk álles leuk en wil altijd álles voor mijn jongens hebben, maar ik vind het simpelweg te duur om de kledingkast van Skyler en Maddox aan te vullen met veel items. Af en toe koop ik iets uit de nieuwe collectie maar negen van de tien keer wacht ik de sale bij verschillende webshops af om vervolgens mijn slag te slaan. Voor de helft van de prijs vind ik het namelijk wél weer aantrekkelijk.

De aankomende voorjaars- en zomercollectie is net als voorgaande jaren weer heerlijk. Ik ben gewoon dol op het stijltje van Tumble ’n Dry en het merk zit bij allebei mijn kinderen ontzettend mooi en goed. Het is wat smal en langer gesneden, de stoffen voelen fijn, de kleding blijft mooi in de was, het kleur- en printgebruik vind ik goed en alle favoriete kledingstukken in de kasten van de jongens zijn negen van de tien keer van dit mooie merk. Vraag aan Skyler wat zijn favoriete sweater is en hij pakt altijd iets van Tumble uit de kast. Het is zo heerlijk zacht allemaal! Maar ja, ga je de kledingkast van de kinderen aanvullen met kledingstukken die zo rond de 30 of soms zelfs 40 euro liggen? Het gaat me een beetje tegenstaan, eerlijk gezegd. En dat terwijl ik het voorheen best vaak deed. Met een vol tasje de winkel van Tumble ‘ Dry verlaten.

Hieronder zie je mijn favorieten voor de jongens voor aankomend voorjaar. Ik vind het gele kleurtje voor Maddox heerlijk en voor Skyler zwicht ik toch vaak voor donkerblauw of roze. Roze staat hem zo leuk! De combinatie jeans en T-shirt of sweater blijft hier favoriet, en voor Maddox vind ik het nog steeds fijn om terug te vallen op joggingbroekjes, helemaal nu hij nog lekker aan het kruipen is. Er komt zeker iets van deze nieuwe collectie in de kast van de jongens. Maar de rest van mijn favorieten shop ik hopelijk over een paar maanden in de sale, wanneer de prijzen iets meer in mijn straatje liggen. Voor Skyler vind ik het vaak niet zo erg om iets duurdere dingen aan te schaffen; hij draagt ontzettend lang hetzelfde omdat hij niet zo snel meer groeit én ik kan het altijd bewaren voor Maddox. Maddox daarentegen groeit zo een paar maten per jaar en dus is hij vrij snel uit een kledingstuk gegroeid. Enorm zonde om dan na een maand of twee de sweater van 30 euro of de jas van 60 euro weer weg te moeten doen.

Goh, wat ben ik enorm aan het veranderen qua kleding en uitgaven. Kon ik het eerst dus makkelijk(er) uitgeven, ben ik nu heel erg aan het twijfelen wat ik eerdaags ga aanschaffen uit dit lijstje en wat dus een tijdje moet wachten omdat de sale voorlopig nog niet in aantocht is.

Kijk mee! Wat vind jij ervan? Hoe kijk jij tegen dit soort prijzen aan? Geef je het makkelijk uit aan je kids of staat het je ook een beetje tegen? Mocht je Tumble ’n Dry goedkoper wil shoppen; de vorige collectie is nu met 50% verkrijgbaar. Shopse!

Maddox:

TnD favs

Skyler:

tndfavsskyler

Share:

3 Reacties

 1. Caro
  10 februari 2018 / 07:16

  Bij mij wordt het vaak niet beter dan tweedehands tumble ‘n dry. Ik vind de kleding ook echt prachtig.

 2. Jessica
  10 februari 2018 / 09:43

  Ja dit is weer leuk allemaal !

 3. Arina
  12 februari 2018 / 21:17

  Jaaa liefde voor tumble! Hier inmiddels ook 2 boys! Dus goed excuus om voor de oudste een paar mooie items te investeren, de jongste kan het immers later ook weer aan 😉
  Maar inderdaad de prijs.. Helemaal bij de mid en high collectie 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.