(~215 B)
What to wear? #12

What to wear? #12

Het einde van je zwangerschap nadert, niks zit meer lekker, je bent moe, het is koud buiten en je hebt gewoon een baaldag. Toch moet je de deur uit voor die afspraak bij de verloskundige en je besluit daarna je goede vriendin te bellen om ergens te gaan lunchen. Je kunt wel even wat gezelligheid gebruiken! Op dit soort dagen wil je makkelijke en lekker zittende kleding aan. Geen strakke skinnyjeans met knellende banden en al helemaal geen hakken. Tijd voor panty’s en jurkjes! De bodyconjurkjes van Topshop zijn ideaal voor dit soort momenten. Ik heb zelf een blauw geprint exemplaar en merk dat ik hem heel vaak aan wil. Je buik komt er mooi in uit en alles sluit prachtig aan. Het zit comfortabel en je ziet er direct leuk uit. En omdat je met streepjes nooit de mist in kunt gaan, gaan we in deze collage voor de breton striped dress. Heerlijk!

Nu kun je ervoor kiezen om je oude, vertrouwde All Stars of Uggs uit de kast te trekken. Toch kiezen we nu voor een stoere laars zodat het geheel toch even iets meer fashion wordt. Natuurlijk pak je je warmste vest voor eroverheen, grijp je vlak voor het weggaan nog even een shawl en zet je je zonnebril op om die wallen van al die slapeloze nachten te verbergen. De rest is slechts bijzaak: een handig en klein schoudertasje voor de belangrijkste spulletjes en een horloge om de tijd in de gaten te houden. Meer heb je niet nodig! Doe mij deze outfit even héél snel…

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 2 oktober 2013 / 16:26

    Te herkenbaar nu met die laatste loodjes, wordt steeds lastiger om geschikte kleding te vinden maar je hebt een mooie combinatie bij elkaar gemaakt, vooral het tasje vind ik heel mooi!

  2. 2 oktober 2013 / 18:21

    Love the outfit, waarschijnlijk heb ik echt geluk nog maar 10 weekjes te gaan en pas het meeste nog. Moet er nu wel bij zeggen dat het vak losvallende tops zijn en allang geen jeans meer, dus me leggings e.d. wel. Deze combi hierboven is te leuk! Ben niet van de jurkjes but i love it!

Secured By miniOrange