(~215 B)
Mango Kids Kerstcollectie

Mango Kids Kerstcollectie

De Mango kidscollectie is iets wat ik enorm leuk vind om in de gaten te houden en ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat ze met een babycollectie voor kinderen van 0 tot 2 jaar komen in het nieuwe jaar. Tot die tijd blijft het bij de plaatjes kijken voor de kinderen vanaf een jaar of drie. Ook geen straf, want Mango komt keer op keer met een geweldige lookbook. Dit keer kan ik jullie de Kerstcollectie laten zien en ik begin echt een beetje een zwak te krijgen voor de nettere kleding bij de kleinere kinderen. Ik zie het al helemaal voor me als Skyler een paar jaar ouder is; zo’n superstoer en sexy pakje, haren mooi gedaan en dan zo’n handsome boy aan tafel. Om op te vreten! Natuurlijk is het een tikkeltje over the top, maar dat mag soms best. Gelukkig weet Mango dat kinderen kinderen moeten blijven en hebben ze ook leuke rokken, mooie tops, stoere jassen en bloesjes die gewoon iedere dag gedragen kunnen worden. Ook wel zo fijn voor de portemonnee. En voor het kindje om niet zo strak in pak aan tafel te zitten. Maar Ć”ls je dan een keer wil uitpakken, ben je bij Mango aan het goede adres.

De kidscollectie is geschikt voor kindjes vanaf een jaar of 3 en de Kerstlijn is nu te koop in winkels en online. Kijk mee naar de beelden. Is het niet schattig?

tim2thumb.php

tim22thumb.php

timt1humb.php

timt34humb.php

timth1umb.php

timth3umb.php

timthu34mb.php

timthum4b.php

timthumb.p4hp

timthumb.php

timwethumb.php

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

  1. 18 november 2014 / 15:41

    Wat ziet dat er leuk uit! Geweldig hoe leuk die kinderen te kleden zijn. Dat zwarte rokje met witte stipjes en het wit bonte gilet onderaan vind ik zo leuk! Zou ik zelf in mijn maat ook zo dragen haha

  2. 18 november 2014 / 17:23

    Wat leuk dat ze met een babycollectie komen! Kan niet wachten! šŸ™‚

  3. 18 november 2014 / 17:33

    Super leuke foto’s! Ik kan niet wachten op de babycollectie!

Secured By miniOrange