Little 10 Days kidscollectie

Little 10 Days kidscollectie

Persoonlijke artikelen zijn leuk maar ik heb helaas niet iedere dag iets te vertellen over het moederschap en over Skyler. Vandaar dat ik jullie ook zo nu en dan eens wil verblijden met foto’s van leuke kindercollecties. Een fijne afwisseling voor mij en leuk om te zien voor de ouders. Want zeg nu zelf; shoppen voor ons kindje en nieuwe merken ontdekken is altijd fijn, toch? Vandaag wil ik jullie meer vertellen over Little 10 Days, een kledingmerk met veelal sportieve en chille outfits. Zachte stoffen, baggy items en neutrale kleuren. De volwassen collectie, 10 Days, heb ik al een paar keer laten zien op Styleguide maar wat ik niet wist, is dat ze ook superleuke kinderkleding verkopen. Zodra je kindje twee jaar is of in maat 86/92 past, kun je hier absoluut eens naar kijken.

Zodra je naar de beelden kijkt wordt al gauw duidelijk welke stijl ze op willen. Comfortabel is het belangrijkste kenmerk. Zowel voor volwassenen als voor de kleintjes onder ons zetten ze een rustige, stoere en sportieve collectie neer. In de winkel in Amsterdam Oud-Zuid liep ik tegen een rekje vol kleding aan en toen ik al die baggy broekjes, shawltjes en heerlijke zachte shirts zag, werd ik erg enthousiast. Voor Skyler nam ik dan ook direct een broekje met strepen mee en twee fijne cirkelshawls. Het is aan de prijzige kant (je betaalt al gauw 30 a 50 euro voor een kledingstuk) maar de stoffen zijn werkelijk fantastisch. Dik en heel erg zacht. Geen schurende naden, geen rare stiksels en niet al teveel poespas. Little 10 Days straalt rust uit, maar is tegelijkertijd een geweldige collectie om naar te kijken. Als je het mij vraagt. Ik ben fan!

De verkooppunten van Little 10 Days vind je op de website, waar je tevens de gehele collectie kunt shoppen. De eigen winkel van 10 Days is te vinden in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Kijk mee naar de collectie voor deze zomer. Alles is vanaf nu te koop. Wat vind jij ervan?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

22

23

24

25

26

getmediaobject.ashx

Share:

4 Reacties

 1. 15 maart 2015 / 12:46

  Leuk! Door jouw blog ontdek ik steeds nieuwe merken die ik nog niet eerder heb gezien!

 2. Danielle
  15 maart 2015 / 15:26

  Kende het merk al, heb er wat dingen van voor mijn dochter. Mooie kwaliteit!!

 3. bella
  15 maart 2015 / 15:54

  Ik vind dit zo’n heerlijk merk! Echt geweldig! Wel jammer dat het zo duur is 🙁

 4. 16 maart 2015 / 13:33

  Heeeeel leuk! Dat het lekker zit is altijd het eerste waar ik naar kijk voor m’n kleintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.