(~215 B)
Nieuwe limited edition van Bugaboo: de Kite

Nieuwe limited edition van Bugaboo: de Kite

Goed nieuws voor alle Bugaboo-liefhebbers en/of ouders die op zoek zijn naar een kinderwagen; Bugaboo komt opnieuw met een limited edition uitvoering voor de Cameleon3, de meest bekende wagen van dit merk. Deze kinderwagen draagt de naam Kite en daarmee wil Bugaboo de uitstraling maken naar vrijheid. Zwevend door de lucht, naar een plek waar de wind het heen brengt. Filosofisch, maar erg leuk bedacht. De geometrische print op de belijning van de kinderwagen is dan ook gebaseerd op de vorm van een ‘kite’. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit zo naar de namen en al die denkwijzen erachter kijk. Vooral de uitstraling en het kleurgebruik vind ik belangrijk. Dat moet gewoon in de smaak vallen. En met deze Bugaboo zit dat wel goed. Wat is ‘ie mooi!

bugaboo-cameleon3-kite-1

bugaboo-cameleon3-kite-2

De nieuwe Bugaboo heeft een práchtige, zachtgroene kleur, een leuke geblokte print aan de binnenkant en is afgestyled met matzwarte details zoals de duw- en draagbeugel. Ook opvallend is het te openen raampje in de kap, die we nog niet eerder bij de Cameleon3 hebben gezien. Het maakt de wagen iets luchtiger en geeft weer dat extra gevoel van vrijheid, waar Bugaboo het zelf over heeft. Je kindje kan immers sneller naar ‘buiten’ kijken en ligt niet zo opgesloten in de wiegbak. Voor een finishing touch is er gekozen voor een grijs dekentje. De rest van de accessoires, zoals de welbekende voetenzak, kun je er los bij kopen.

De Bugaboo Cameleon3 Kite is voor een tijdelijke periode beschikbaar vanaf maart 2017 en aangezien de speciale Cameleon3’s zo rond de 1150 euro kosten, zal dat met dit exemplaar niet veel anders zijn. Ik ga zelf voor de Day2 van Joolz, maar anders had ik deze wagen zeker in overweging genomen. Die kleur is werkelijk fantastisch! Wat mij betreft één van de leukste limited editions van de afgelopen tijd van Bugaboo. Kijk mee. Wat vind jij ervan?

bugaboo-cameleon3-kite-7

bugaboo-cameleon3-kite-8

bugaboo-cameleon3-kite-9

bugaboo-cameleon3-kite-10

bugaboo-cameleon3-kite-11

bugaboo-cameleon3-kite-12

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. jessica
  18 januari 2017 / 17:13

  Weer een stoere leuke wandelwagen ik zou er ene willen hebben voor elke dag nen andere hahaha

 2. 19 januari 2017 / 15:44

  Gave kleur, wauw! Mijn droom blijft toch een Joolz, daar wint de bugaboo het nog niet van…

 3. 20 januari 2017 / 10:28

  Oke deze wil ik. Ook al heb ik (nog) geen kindje…

 4. Iris
  20 januari 2017 / 22:01

  Joolz heeft overal iets meer over nagedacht. Maar ik blijf een Bugaboo fan. Vin het superleuk dat je kan wisselen met kleurtjes.

Secured By miniOrange