(~215 B)
De ergonomische draagzak van HEMA

De ergonomische draagzak van HEMA

Tijdens de babytijd van Skyler hadden we een draagzak in huis maar gebruikten we hem vrij weinig. Ik vond het fijn toen ik eens naar Mika in Amsterdam ging en ik trappen omhoog moest om bij hem te komen, en ook heb ik hem een enkele keer gebruikt toen hij mega onrustig was en alleen de draagzak hem stil kreeg. Voor de rest maakten we maar al te graag gebruik van de kinderwagen. Bij Maddox werd dit een heel ander verhaal. Niet alleen had ik de draagzak al in huis omdat me dat fijn leek bij een tweede; ook bleek Maddox écht een draagkindje te zijn en hebben we er dus veelvuldig gebruik van gemaakt. Sterker nog: ik liep vaak met de kinderwagen én een draagzak onderin de deur uit en na nog geen tien minuten zat Maddox tegen me vast geplakt en liep ik met een lege kinderwagen. Liggen vond hij verschrikkelijk dus zowel buitens- als binnenshuis vond je hem eigenlijk wel hangend -ergonomisch uiteraard- in de draagzak bij me.

Ik heb altijd gebruik gemaakt van de Tula Free to Grow en daar was ik erg over te spreken. Niet veel later investeerde ik in een Artipoppe en dat was ook helemaal fantastisch. Een rib uit mijn lijf, maar dragen was onwijs fijn. De draagperiode hebben we inmiddels afgesloten omdat Maddox maar al te graag wil lopen, maar nog steeds denk ik vaak terug aan de draagperiode en aan hoe fijn ik het vond. Ik let ook altijd nog steeds op draagzakken als ik buiten loop en in de winkels houd ik mijn ogen open. Ik was dan ook zeer positief verrast toen ik bij HEMA op Instagram een draagzak voorbij zag komen. Lang leve HEMA!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Online lees ik het volgende erover: ‘deze stijlvolle babydraagzak is deels vervaardigd met gerecycled materiaal. De babydraagzak combineert de intimiteit van een draagdoek met het gemak van een draagzak. Na jaren ontwikkeling is alles aan dit product doordacht: veiligheid, stabiliteit en comfort. In de draagzak kan je kleintje heerlijk dromen, slapen en ontspannen. Je kunt je baby vanaf de allereerste dag (vanaf circa 2,5 kg) hierin dragen, totdat je kleintje pakweg 11 kg weegt – van maat 50 tot en met maat 80. Deze draagzak groeit mee met je baby, dus je hoeft geen extra product te kopen. Als je baby zelfstandig kan zitten, kun je de draagzak ook op je rug dragen. Het materiaal van de draagzak is sterk, maar tegelijkertijd flexibel genoeg om goed om het lichaam van je baby te sluiten. Daarnaast is de draagzak zo ontwikkeld dat een ergonomische curve van de rug en de M-positie worden bereikt. De jersey banden zorgen ervoor dat het gewicht gelijkmatig over de schouders wordt verdeeld, voor een plezierig en comfortabel gebruik. Geschikt voor kledingmaat 34 – 48 (tailleband 62 – 135 cm).’

De draagzak is verkrijgbaar in twee prachtige prints, een polkadot variant en een leopard-print (altijd goed). Over de print, en dat vind ik erg zonde, gaat een soort van canvas-doek. Ik denk om de draagzak te beschermen en om ervoor te zorgen dat in het regenachtige Nederland de draagzak zelf en het kindje goed droog blijven. Hij draagt kruislings op de rug en dat vind ik zelf erg prettig. Zo te zien is de stof erg soepel. Houd ik van!

De draagzak heeft een prijs van 75 euro. jammer dat ik uit de draagtijd ben!

Je vindt hier de draagzak met stippen.
Je vindt hier de draagzak met leopard-print.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. Linda
    16 september 2019 / 19:10

    Wauw! Helaas hier al genoeg draagzakken. Maar wat een leuke. En wat een goede informatie erbij. Top!

  2. Jessica
    16 september 2019 / 22:24

    Leuk die blauwe maar niet meer nodig hier.

Secured By miniOrange