Verzorgingsproducten van Mama’s

Verzorgingsproducten van Mama’s

Tijdens mijn eerste zwangerschap smeerde ik geen crèmes op mijn buik, ik had geen speciale zalf voor mijn borsten en mijn benen werden ook niet ingesmeerd met een crème tegen het opgezwollen gevoel. Helemaal zonder kleerscheuren ben ik er niet vanaf gekomen. Niet alleen heb ik aardig wat striae op mijn buik en bovenbenen zitten; ook was het kolven vreselijk en lagen mijn tepels open. Deels door het eczeem waar ik mee kamp, maar ook zeker omdat ik niet echt iets deed qua verzorging. Een paar weken geleden kreeg ik van de webshop Dermarolling een paar beautyproducten opgestuurd, speciaal gericht op moeders. Kan ik eens kijken hoe het deze tweede zwangerschap bevalt! Vooral de stretch mark oil had direct mijn aandacht.

De producten zijn van het merk Mama’s, iets waar ik nog niet eerder van heb gehoord. Mama’s is een merk dat zich voornamelijk richt op, jawel, moeders en op de zaken die zij nodig hebben. Zo vind je bijvoorbeeld in het assortiment de Breast Care Cream voor een goede verzorging van de borsten tijdens en na de zwangerschap. Heb je tijdens de zwangerschap veel last van striemen in de huid en bent je bang dat dit striae gaat worden na de bevalling? Dit is heel normaal, maar voor veel vrouwen toch ook erg hinderlijk om naar te kijken. Ook hiervoor heeft Mama’s een mooi product te bieden, namelijk Stretch Mark Oil. Deze olie zorgt voor meer elasticiteit in de huid, waardoor striae kan worden voorkomen.

Veel vrouwen hebben tijdens en na de zwangerschap last van vermoeide en gezwollen benen. Ikzelf nog niet maar mocht dat op komen spelen naarmate de zwangerschap vordert, kan ik de Cream For Tired And Swollen Legs gebruiken. Het product werkt met menthol waardoor er een verkoelend effect kan optreden. Daarnaast vind je ook een intimate washgel (uiteraard zonder menthol…) en een tepelcrème in het assortiment. Wat mij voornamelijk opvalt zijn de prijzen. Het zijn behoorlijk grote verpakkingen waar je heel lang mee vooruit kunt –veelal 100ml- en de prijzen liggen tussen de 7,99 en 18,99. Niet alleen geschikt voor jezelf, maar ook zeker leuk om cadeau te doen.

dsc_4380

2016-11-03-16-20-23

dsc_4381

2016-11-03-16-19-58

dsc_4382

2016-11-03-16-20-08

Ik ben net 16 weken zwanger en heb nog niet echt last van opgezette voeten en benen. Dit product heb ik dan ook nog niet getest. Wel ben ik al flink met de stretch mark oil aan het smeren. De olie is heel vet en smeer ik daarom het liefst ’s avonds als ik onder de douche vandaan kom en daarna mijn pyjama aan kan trekken. Ik heb wel al striae van de vorige zwangerschap en dat vind ik helemaal niet zo erg, maar een beetje meer verzorging kan geen kwaad. Baat het niet, dan schaadt het niet! Het is een milde olie waar mijn huid goed op reageert. Ik krijg geen jeuk, geen eczeem en krijg er een zachte huid van. Het zit in een handig pompje, wat ik erg prettig vind werken. De geur is neutraal. Ook de borstcrème ben ik aan het smeren, maar hier ben ik wel iets voorzichtiger mee. Mijn huid is toch extreem gevoelig voor bepaalde crèmes, ondanks dat hier geen parfum in te vinden is. Toch kan deze bijdragen tot iets meer stevigheid, aangezien het de collageen in de huid stimuleert en afbraak tegen gaat. Nog niet iets waar ik heel erg over kan oordelen na vier weken smeren, maar zeker iets wat ik ga blijven gebruiken na de zwangerschap, om te kijken of het effect gaat hebben. Het is het duurste product uit het assortiment en ik heb het idee dat veel moeders hier baat bij gaan hebben. Al is het alleen maar voor dat extra verwenmomentje na het douchen.

Het product dat ik niet ontvangen heb maar waar ik wel erg nieuwsgierig naar ben, is de tepelcrème. Ik denk dat dit absoluut een uitkomst kan bieden voor de borstvoedende vrouwen. Niets zo vervelend als open en pijnlijke tepels. Ik hou het zeker in gedachten als ik dit keer besluit borstvoeding te geven.

De producten van Mama’s worden verkocht bij Dermarolling, een bedrijf dat ook producten verkoopt van onder andere GlySkinCare (het moederbedrijf van Mama’s), maar ook verkoper is van Lady Speed Stick, W7 en Batiste. Meer informatie vind je hier.

In samenwerking met Dermarolling.

Share:

1 Reactie

  1. 6 november 2016 / 22:30

    Interessant! Zelf smeer ik na het douchen regelmatig Bellybutton mama streifenlos olie. Deze kocht ik bij de DM, maar vind ik heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.