(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Skylers outfits #55

Skylers outfits #55

Toen ik op mijn camera keek om te zoeken naar Skylers outfits, kwam ik slechts één kiekje tegen. Ik heb afgelopen week gewoon geen foto’s van Skyler gemaakt. Nou ja, niet van zijn kleding specifiek, bedoel ik. Niet alleen vergeet ik het vaker; ook wil Skyler niet zo vaak meer voor de camera staan (groot gelijk) en graai ik toch naar fijne, vaste combinaties die jullie al eens gezien hebben. Zo draagt hij nu weer zijn Mini Rodini krokodillenbroek met een simpel zwart shirtje, zoals vorige week. Skylers kast wordt wat minder vol, ik koop ook niet zoveel als in het begin en daardoor heeft hij gewoon een selectie mooie items die ik hem graag aantrek. Ik twijfel dus ook een beetje wat ik met deze rubriek moet doen. De reacties worden ook wat minder en ik heb het idee dat jullie ‘het wel gezien’ hebben. Wat ik nu in gedachten heb, is specialere outfits uitlichten en deze gewoon random posten. Echte outfitposts, zoals ik dat op Styleguide ook doe. Een paar leuke foto’s van één outfit, misschien een detailfotootje, wat informatie over het kledingstuk, etc. Ik ga nog even kijken hoe ik dat vorm ga geven. Tot die tijd laat ik jullie achter met twee foto’s van Instagram, waar zijn nieuwere outfits op te zien zijn.

Mochten jullie ideetjes hebben of per sé deze rubriek willen houden, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Schermafbeelding 2015-07-24 om 08.38.41

Gisteren waren Skyler en ik lekker de hort op. We gingen heerlijk fietsen en daarna naar de kinderboerderij. Skyler droeg een broekje van H&M, shirt van Hema en schoenen van Adidas via Omoda.

Schermafbeelding 2015-07-24 om 08.39.03

Afgelopen vrijdag gingen we een weekend naar Groningen met oma en koos ik voor dit setje. Het broekje is van Little Indians, shirt van H&M en schoenen van Adidas via Omoda!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Comments

 1. Angela
  24 juli 2015 / 08:19

  Ik reageer eigenlijk nooit. Misschien moet ik dat toch eens iets vaker gaan doen. Ik vind de outfits van Skyler juist super leuk om te zien. Ik haal er ook echt inspiratie uit voor mijn eigen zoontje. Ik zeg doorgaan met deze super leuke outfitposts!

 2. 24 juli 2015 / 09:02

  Hoi, ik reageer ook nooit, maar word wel altijd blij van deze rubriek! En ook al val je af en toe in herhaling, het blijft schattig om te zien!

 3. Sabine
  24 juli 2015 / 09:36

  O, ik kijk er elke vrijdag naar uit, Skylers outfits.
  Zou het dan ook jammer vinden als deze rubriek vervalt.
  Ik zal wat vaker reageren 😉

 4. Renee
  24 juli 2015 / 11:49

  Die schoentjes staan hem echt geweldig!

 5. sabrina
  24 juli 2015 / 13:02

  Ik vind het ook leuk de outfits altijd te zien!

 6. Bianca
  24 juli 2015 / 13:04

  Hier hetzelfde! Ik reageer ook weinig maar lees alle rubrieken.
  Vooral deze vind ik erg leuk, en af en toe een wazige foto omdat hij niet stilzit maakt toch helemaal niet uit!

 7. Monique
  24 juli 2015 / 13:06

  Ik kijk ook altijd uit naar outfitposts! Sowieso om bijvoorbeeld een hele dag met foto’s te zien (plog toch?). Zou het ook erg leuk vinden om meer kinderekinderen van bv celebs te zien met hun kleding en dan de betaalbare of in NL verkrijgbare variant erbij.

  Oh en die krokodillen broek wil ik ook kopen, maar weet niet zo goed te combineren denk ik.. Wat raad je aan? Misschien ook leuk om daar een rubriek van te maken? 😛

 8. Caro
  24 juli 2015 / 13:33

  Ik hou wel van de outfitposts, ik haal er inspiratie uit. Maar ik begrijp wat je bedoelt, bepaalde kledingstukken of combinaties komen regelmatig terug. En dat is normaal natuurlijk, anders zouden de kinderen nogal een kleerkast hebben. 🙂 Dus voor mij is het prima als het gewoon af en toe een outfit/shoplog is en niet wekelijks. Zolang we ze maar af en toe zien verschijnen.

 9. 25 juli 2015 / 06:09

  Ik vind dit juist een leuke rubriek, de bovenste outfit met auto’s is geweldig!

 10. 25 juli 2015 / 12:25

  Zo leuk weer! Vooral het rendierbroekje vind ik zo tof!

 11. 27 juli 2015 / 12:18

  De outfits van Skyler geven mij juist altijd inspiratie voor later. Ik vind het mooie outfits, maar het zou ook leuk zijn zoals je bij jezelf doet 1 outfit. Als Skyler niet voor de camera wil dan hoeven we hem daar ook niet mee te vervelen.