(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Favorieten van Sissy-Boy Homeland

Favorieten van Sissy-Boy Homeland

Regelmatig heb ik het over ons interieur en alhoewel ik best tevreden ben met hoe het er nu uitziet, is het natuurlijk altijd leuk om iets te wensen te houden. Zo zijn we al weken op zoek naar het perfecte vloerkleed, waren we afgelopen week bij een meubelboulevard om op zoek te gaan naar een kast voor in de gang (found it!) en blijf ik altijd fantaseren over leuke accessoires en soms een totale make-over. Als ik op de website van Sissy-Boy kijk, word ik keer op keer verliefd op al het moois dat ze verkopen. Het liefst zou ik dan het hele huis leegtrekken en al deze nieuwe items aanschaffen voor een compleet nieuw huis. En soms droom ik over een soort eigen plekje. Een eventuele kantoorruimte met al dit moois. Never gonna happen, maar het is altijd heerlijk om daar over na te denken. Als het aan mij ligt en we hadden bergen geld, zou ik onderstaande stukken absoluut willen aanschaffen. Ik ontdek trouwens enorme patronen als ik op zoek ga naar interieurstuff; het bevat altijd veel goud, heeft een touch van groen en roze en velvet is het toch ook wel helemaal. Niet echt origineel omdat het wel het stijltje is dat je regelmatig online tegenkomt, maar het blijft mooi.

Ik heb mijn favorieten geselecteerd van Sissy-Boy Homeland. Dat is wel de winkel waar ik nu alles zou kopen als we opnieuw mogen beginnen. Of als we gewoon iets nieuws willen hebben. Het groene plaid is al onderweg; andere accessoires zullen hoogstwaarschijnlijk snel volgen. Zo’n marmeren tafeltje, velvet bank, gouden trolley en wat accessoires met glas vind ik nu nog geen goed idee met zo’n wilde dreumes. Ik herinner me nog goed dat mijn broertje tegen een marmeren tafel viel en direct een scheur in zijn wenkbrauw had. Dat parkeren we dus voor later want zoals ik al zei; dromen mag altijd.

Kijk mee! Wat vind jij ervan? Ik heb nu naast de collage en de prijzen ook alle links onder de afbeelding gezet. Doe er je voordeel mee!

sissyboy homeland

Zeeppompje, 9,99

Spiegel, 24,99

Rekje voor kookboeken of borden, 9,99

Dienblad met spiegel, 34,99

Velvet bank, 749,-

Theedoek met giraffenprint, 4,99

Trolley-kast, 279,-

Gouden trolley, 189,99

Roze velvet stoel, 349,-

Gouden kandelaar, 17,99

Kussen met palmboom, 24,99

Bureau, 375,-

Groen plaid met girafprint, 29,99

Marmeren tafeltje, 219,-

Luipaard vloerkleed, 89,99

Mandje, 17,59

Groene kom, 9,59

Plantenstandaard met pot, 39,99

Tijdschriftenrek, 39,99

Lichtsnoer, 22,79

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

 1. 28 december 2018 / 11:15

  Oh ik geef eerlijk toe even snel gescrolt te hebben hahaha teveel leuke dingen weer 😀

 2. Jessica
  28 december 2018 / 16:37

  Luipaard vloerkleed kan mij bekoren voor mijn jongste zijn slaapkamer die heeft namelijk het thema jungle op zijn kamer

 3. Benthe
  29 december 2018 / 16:34

  Jaa de roze stoel ga ik morgen bestellen! Met dat velvet poefje dat ik al heb (die jungleish print) en een goud plantentafeltje ernaast, zin in! ♥️

 4. Andrea
  30 december 2018 / 23:04

  Dit soort artikelen kosten me alleen maar geld. Laatst ook met de Fabienne Chapot tas. Ben er super blij mee, maar mn goede voornemen voor 2019 is sparen. (Het is nog 2018 he )