(~215 B)
De pre-spring collectie van by-bar is weer héérlijk

De pre-spring collectie van by-bar is weer héérlijk

Mijn laatste aankoop, en tevens de eerste van 2023, is een lange jurk van by-bar. Ik vond hem in de sale bij de Bijenkorf met maar liefst 50% korting. Daar hou ik van! By-bar is niet een heel goedkoop merk dus als ik daar korting op kan krijgen, ben ik helemaal in mijn nopjes. Niet dat het me weerhoudt van shoppen zonder korting, trouwens. Ik kan wel zeggen dat by-bar mijn lievelingsmerk van dit moment is en daar vul ik maar al te graag mijn kast mee. Terwijl ik de printjes van Fabienne Chapot een beetje zat werd, vind ik by-bar elke collectie vernieuwend. Ze hebben weliswaar vaak dezelfde modellen kledingstukken, maar door de kleuren en prints ziet het er gelijk heel anders uit. Die verrassende collecties zorgen ervoor dat ik al aardig wat mooie items van dit merk in mijn kast heb hangen. Ik ben er dol op! Inmiddels is de sale in volle gang en druppelen de eerste stukken uit de pre-spring collectie binnen. En ja hoor, mijn wishlist wordt alweer gevuld.

De items in mijn kast bestaan vooral uit jurken. Maar ik heb ook al een heerlijke pantalon die zit als een joggingbroek, en een leuk gilet. Ik zou heel graag wat van hun mooie truien willen, maar ze gebruiken wol en daar kan ik helaas niet tegen. Jammer, want het zijn precies de truien die ik mooi vind. Heel basic, mooie kleuren en goed te combineren met de jurken die ik heb. In de nieuwe collectie zie ik alweer mooie, nieuwe jurken voorbij komen. Ook een roze (!) jumpsuit trekt mijn aandacht. Ik word er heel erg blij van en heb nu helemaal zin in de zon en de lentedagen.

Kijk mee naar de nieuwe collectie van by-bar. Sommige items staan al online; anderen zullen snel volgen. En als je dan toch online kijkt, check dan vooral ook even de sale. Er staan nog een hoop mooie kledingstukken tussen!

Delen:
Secured By miniOrange