(~215 B)
Wat zit er in mijn werktas?

Wat zit er in mijn werktas?

Laatst had ik een heel verhaal over mijn Mulberry en waarom-ie zo belangrijk voor me is. Inmiddels is het mijn werktas en gebruik ik hem op maandag, dinsdag en donderdag. Ik heb hem ook echt omgedoopt tot werktas en weet dat hier alles in zit als ik naar kantoor moet. Hoef ik alleen maar mijn portemonnee, notitieboek en zonnebril over te hevelen. Op de vorige foto’s zag je er al het een en ander in zitten, maar nu was hij helemaal compleet. Ik heb hem vanmorgen leeggehaald en laat zien wat ik met me meeneem. Het is best veel, maar het past er allemaal goed in.

De hele inhoud! Door de riempjes aan de zijkanten van de tas los te halen, verdubbel je de grootte van de tas. Het geeft ook iets meer een nonchalante look aan de tas, dus ik hou de riempjes los. Als je ze vast maakt, is de tas iets stijver qua vorm en wat netter te gebruiken.

Laat ik beginnen met het zijvakje. Ik vond daar een zooitje pennen in, haha. Ik heb eigenlijk in elke tas wel pennen zitten. Ook heb ik mijn Airpods altijd bij me, omdat ik regelmatig interviews aan het uitwerken ben. Ik neem deze altijd op en schrijf nooit mee, dus ik luister de interviews terug en schrijf dan mee. Ook zie je mijn Loop oordopjes. Ik heb ze eigenlijk op kantoor niet nodig maar als ik stukken wil schrijven en mijn collega’s zijn bijvoorbeeld veel aan het bellen, dan heb ik ze bij me.

Mijn werksleutel! Hiermee kom ik het kantoor binnen. Lekker fluffy sleutelhanger want ik was hem altijd kwijt. Nu heb ik hem zo te pakken. Mijn (mannelijke)  collega’s lachen me altijd uit als ik deze uit mijn tas pak, maar ach 😉

Mijn deskagenda van Louis Vuitton! Het is niet echt een agenda maar een hoes voor je notitieboeken. Ik heb deze mezelf cadeau gedaan toen mijn boek uitkwam.

En zo ziet-ie er dan aan de binnenkant uit. Zoals je ziet is hij ook gepersonaliseerd. Je schuift er gemakkelijk een (A5) notitieboek in en er is genoeg ruimte om papieren te bewaren. Deze is ideaal voor mijn werk. Losse blaadjes, krabbels, aantekeningen, mijn rooster (ik maak per maand een rooster voor mezelf aan de hand van het schoolschema van de jongens), uitgewerkte interviews, etc. Heel blij mee!

Deze heb ik niet altijd mee, maar ik vind het toch wel prettig om dit vaak bij me te dragen. Mijn persoonlijke notitieboek. Hierin noteer ik leuke lijstjes, maar ook hou ik mijn uren bij voor mijn freelance opdrachten, openstaande facturen, samenwerkingen voor Mommyhood, etc. Ik wissel dit nog wel eens om met mijn organizer van Louis Vuitton, maar merk dat ik die even niet zo fanatiek meer gebruikte. Mijn agenda heb ik voor nu even digitaal. Wisselt per week, dus volgende keer heb ik vast weer iets anders mee, haha. Voor nu vind ik dit notitieboek mega fijn en ik merk dat ik daar veel sneller in krabbel.

Soms heb ik mijn eigen lunch mee, maar negen van de tien keer bestel ik beneden in de kantine wat eten. Dit is vaak soep, maar soms ook een tosti. Ik heb dus niet vaak een broodtrommel mee. Wel altijd in de tas: een bakje druiven en mijn fles water. Nu deze Camelbak, een andere keer een AirUp. Wisselt per dag.

Iets te snacken. Ik schrijf dit op maandag en ik weet dat ik straks vanuit werk naar school moet, Skyler naar huis breng en gelijk doorga naar kickboksen met Maddox. Omdat ik lunch rond 12.30 uur, vind ik het prettig om dit als tussendoortje mee te hebben. Maar het wil ook nog wel eens drie dagen onaangeraakt in mijn tas blijven zitten.

Portemonnee en zonnebril! Mag nooit ontbreken.

De portemonnee is een oude agenda van Louis Vuitton (ja, een favoriet merk qua accessoires!),  maar ik gebruikte hem niet meer als agenda. Ik vond het zonde dat-ie al jaren ongebruikt in de kast lag, dus heb er een portemonnee van gemaakt. Works like a charm op deze manier. Veel overzicht qua pasjes.

Probleem van de portemonnee is alleen dat ik geen muntgeld kwijt kan. Nu heb ik dat bijna nooit, maar toevallig heb ik nu wat kleingeld. Dat zit in dit tasje van Studio Noos.

Last but not least: deze toilettas van Studio Noos. Ik heb namelijk altijd veel prulletjes en medicatie mee. Paracetamol, neusspray, tampons, haarelastiekje, inhalator, crème voor mijn eczeem, hooikoortstabletten, maagzuurremmers, you name it. Wandelende apotheek ben ik. Maar het voelt fijn dat ik op deze manier alles bij me heb. Ik gebruik het toch wel heel erg vaak en zo zit alles netjes bij elkaar.

En zo ziet dat er dus uit! Helemaal in mijn nopjes met dit systeem.

 

Delen:
Secured By miniOrange