(~215 B)
Stoov warmtekussen; mijn nieuwe vriend op de bank

Stoov warmtekussen; mijn nieuwe vriend op de bank

Als de kinderen op bed liggen is het voor mij tijd om me op de bank te nestelen in joggingpak of pyjama. Een kleedje mag dan absoluut niet ontbreken. Het moet wel heel warm zijn buiten als ik mijn kleed niet gebruik, haha. Heerlijk! Ik ben een koukleum en vind het fijn om zo comfi mogelijk op de bank onderuit te gaan. Terwijl Raymond altijd in een T-shirt door het huis loopt, wil ik een dikke hoodie aan en zet ik het liefst de kachel op 20 graden. Of eigenlijk nog warmer, maar 20 graden is nog enigszins te verantwoorden. Of nou ja, in deze tijd?

Stoov warmtekussen

Er ontbrak eigenlijk nog maar één ding: een warmtekussen. Ik zag het al regelmatig voorbij komen op Instagram bij diverse influencers en toen ik Nicole ook nog eens hoorde over haar Stoov warmtedeken, wist ik dat ik ook iets van Stoov wilde. Raymond was zo lief om een kussen voor me te bestellen. Een crème met ribstof. En ik kan je zeggen: sinds we hem hebben is er nog geen dag voorbij gegaan dat-ie niet aan stond. Het is zelfs zo erg, dat we een week later een zwarte erbij hebben besteld. Zó fijn! Raymond is allang blij dat ik niet meer zeur dat het koud is, lol.

Draadloos

De Stoov warmtekussen is een kussen die je gemakkelijk kunt opladen. Even aan de lader en daarna kun je hem draadloos gebruiken voor een paar uur. De crèmekleurige doet het ongeveer vier uur, maar Raymond wilde wel weten wat een zwaardere batterij zou doen. De zwarte is met een andere batterij en die gaat iets langer mee. Ze hebben allebei een andere oplader. Ik weet niet of dat komt door de batterij of omdat het gewoon een vernieuwing is. Ze zijn beiden wel in dezelfde maand besteld. Inmiddels hebben we de kussens een maand in huis en I love it. Dit is mijn meest favoriete item van dit moment.

Drie standen

Het kussen zet je aan met de knopjes en je kunt kiezen uit drie standen. Ik zet hem altijd voluit en soms zet ik hem op stand twee. Dan gaat-ie net wat langer mee. Ik vind het heerlijk om het kussen op de bank te leggen en daar tegenaan te zitten. Ook als ik aan het werk ben thuis leg ik hem tegen de rugleuning aan en voelt het heerlijk warm. Laatst had ik het zo koud, dat ik er een in mijn rug en een op mijn schoot legde. Raymond dacht dat ik gek geworden was, haha.

Caravan

De kussens zijn behoorlijk aan de prijs. Wij hebben twee keer de Ploov in de afmeting 45×60. Dit vind ik het ideale formaat voor op de bank, maar bijvoorbeeld ook voor op de camping. Je kunt er heerlijk tegenaan zitten. De knitted variant kost 119,95. Er was een aanbieding met die andere batterij, waardoor ons tweede kussen volgens mij maar een tientje duurder was. Ik heb er nu al zoveel plezier van gehad, dat het het geld dubbel en dwars waard is. Ik weet ook zeker dat de kussens mee de caravan in gaan. ’s Avonds koelt het altijd best wel af en dan vind ik het heerlijk om de kussens op de stoel buiten neer te leggen. Ik heb zelfs al een paar keer geopperd dat het kussen mee naar bed gaat, maar uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan. Ik denk dat dat mijn eczeem niet ten goede komt. ‘Als je dan wakker wordt, ben je zo rood als een tomaat.’ Aldus mijn lieftallige partner.

Wensenlijstje

Op mijn wensenlijstje staat nu de Big Hug, een warmtedeken die je bijvoorbeeld op de hele stoel kan leggen. Ik hou niet van stoelverwarming in een auto, maar ik denk zomaar dat ik dit de hemel ga vinden. Alhoewel de kussens ook al een schot in de roos zijn. Of ik wil het hele grote kussen, die is echt nog een flink stuk groter dan die we al hebben. Dan kan ondertussen de verwarming iets lager en kan Raymond in zijn T-shirt blijven zitten. Ik laad mijn kussen op en nestel me op de bank. Mij hoor je de rest van de avond niet meer. Ik ben keihard geinfluenced en I love it!

Delen:
Secured By miniOrange