(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Plog: gezellige vrije dag met vervelende afloop

Plog: gezellige vrije dag met vervelende afloop

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer eens een plog voor jullie, en wel van onze vrije woensdag. Ik vind het heerlijk om de woensdag vrij te houden; de ochtend spendeer ik dan met Maddox, de middag met beide kinderen én er is ruimte om te sporten. Omdat Anke verlof heeft, besloten we de woensdag samen door te brengen en vandaag laat ik je zien wat we zoal gedaan hebben. Uiteindelijk belandde ik met een zieke Maddox in bed dus dat was iets minder, maar al met al was het een heerlijke dag mét al een fijn lentezonnetje.

Goedemorgen! De dresscode is duidelijk…

Kijk maar…

En ik doe ook mee!

Dit geweldige moment is alweer zeven jaar geleden. Het lijkt echt een heel ander leven maar de foto is me nog steeds heel erg dierbaar.

We zijn vroeg deze morgen dus de jongens hebben nog heel even tijd voor een spelletje op de iPad.

Naar buiten om Skyler naar school te brengen. Maddox draagt Skylers oude jas van Popupshop nu en vind het zo leuk staan.

Snoetje!

Ik ben heel even aan het werk en moet mijn samenwerking met Venus in het systeem zetten. Foto’s uploaden en statistieken aanleveren. Jullie likes en reacties zijn nog steeds heel waardevol om terug te koppelen naar een klant.

Op naar Anke! De jongens hebben er zin in vandaag. En ja, de dresscode is ook hier doorgevoerd, lol.

We gaan naar peutergym maar we zijn te vroeg. Dan nog maar even uitrazen in de speeltuin.

Tijd voor gym! Ik heb een strippenkaart dus kan heen wanneer ik wil en dat is prettig. Na twee weken niet gaan we vandaag wel weer kijken. En Seb gaat gezellig een lesje meedoen.

De grootste lol.

Maddox heeft er weer zin in en springen van de kast blijft toch wel favoriet.

Dit klimrek vindt hij altijd heel eng en slaat ‘ie vaak over, maar vandaag heeft hij de smaak te pakken en vindt hij dit het leukste onderdeel.

En zo half onderuit ga je het snelst dus dat heeft Maddox goed ontdekt, haha.

We gaan lunchen met Anke en Seb maar eerst moet Skyler van school opgehaald worden. Hallo!

We gaan met zijn allen naar Lollipopland voor koffie en een tosti.

Het is zo mooi weer dat we bij Anke in de zon gaan zitten. Haar tuin is op het zuiden en heel beschut, dus dat is heerlijk. Ik heb gelijk alle spullen voor de Joolz opgezocht want Anke gaat hem gebruiken voor hun dochter.

Lekker spelen en zelfs de jas kan even uit.

Heerlijk! En kijk die buik eens. Nog maar drie weken tot de uitgerekende datum! Zo spannend…

Nog heel even spelen en daarna gaan we naar huis. Maddox stort in; hij hoest heel veel en ziet er lamlendig uit. Tijd om lekker op de bank te hangen.

Als ik thuis kom is Raymond ook net binnen dus hij neemt de kinderen over en ik ga even sporten. Niet zo heel lang; ik doe een half uur het bio circuit en dat vind ik op dat moment voldoende.

Jeeeej, mijn diploma is binnen. Hier ben ik heel erg trots op!

Lekker knuffelen met Maddox. Hij is ook wat benauwd dus we pakken zijn inhalator erbij. Hij heeft snel last van zijn longen bij een verkoudheid en dat is altijd naar.

Ondertussen begint Maddox heel erg te spugen en echt ziek te worden. Ik neem een paar happen eten (broccoli met aardappelkroketjes, een schnitzel en een beetje kaassaus) en hou me vooral bezig met die kleine. Geen foto van een bord eten, dus.

We verkassen naar bed. Even rustig worden met een filmpje.

En als ik de tv uitzet, is dit binnen een minuut het resultaat. Arm ding.

Ik ga even naar beneden en daar wil Skyler met me knuffelen. Daarna is het ook voor hem tijd om naar bed te gaan want het is alweer 19.30 uur.

Ik heb een derde gaatje bij laten schieten en zoals verwacht krijg ik daar een beetje last van. Vandaar dat ik het ook een kant per keer doe, haha. Ik druppel flink en hoop dat het dan snel geneest. Vind het wel heel leuk staan!

Raymond gaat sporten en ik kijk GTST en lees wat in dit tijdschrift. Nu ik wat meer aan het sporten ben vind ik dit dan weer interessante kost en toch wel motiverend.

Ik vertrouw dat gepiep van Maddox niet, ook al zijn we er bekend mee. Om 20.30 uur kruip ik dus lekker naast hem. In het donker, maar wel met een boek erbij. Ik ben begonnen in De Oppas van Jet van Vuuren en so far so good!

Het is nu donderdagochtend en we zijn lekker thuis in ons joggingpak. Maddox heeft wat gegeten, goed gedronken en ondanks dat ‘ie nog een beetje benauwd is, is de koorts gezakt en speelt ‘ie nu fijn. Hopelijk gaan we weer de goede kant op. Altijd vervelend als ze zich zo rot voelen, helemaal als de longen gaan tegenspartelen. Ook op dit vlak weer een kind van zijn moeder…

Bedankt voor het lezen en tot een volgende keer! X

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. Manon
  13 maart 2020 / 08:46

  Ah arme Maddox! Hoop dat ie snel weer de oude is.

  • Shirley
   Auteur
   13 maart 2020 / 08:48

   Gaat vandaag alweer een heel stuk beter, alleen nog wat vol en verkouden. Komt goed 🙂

 2. 13 maart 2020 / 09:58

  och mijn grote vriendje zo ziek shir 🙁 maar gelukkig gaat het beter!! Staat je goed dat derde gaatje :D. ondanks maddox zijn ziek zijn toch een leuke plog en fijn weekend xxx

Secured By miniOrange