(~215 B)
Over vier weken is het al zomervakantie (?!)

Over vier weken is het al zomervakantie (?!)

Tijdens mijn rondje scrollen op Instagram, kwam ik een story tegen van een moeder die het over de zomervakantie over vier weken had. Ik schrok enorm. Vier weken?! Voor mijn gevoel leven we nog ergens in maart, maar ook mijn agenda vertelde me dat de jongens nog vier weken te gaan hebben voordat ze zes weken vrij zijn.

Drukte

De weken vliegen voorbij. Sinds ik op kantoor werk en we per vier weken een magazine maken, lijkt het allemaal nog sneller te gaan. Voordat ik het weet gaan we weer naar de drukker. Ik geniet onwijs van mijn werk en de activiteiten die ik eromheen doe, maar door deze drukte is het nog niet tot me doorgedrongen dat we over vier weken de schooltassen kunnen opruimen, de jongens zes weken vrij zijn en ze na deze vakantie een heel nieuwe fase ingaan.

Groep 3

Maddox gaat naar groep 3 en dat zal even wennen zijn voor hem. Het is een actief jongetje dat het liefst de hele dag rent en vliegt. Ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat ervaren om op zijn stoel te blijven zitten om te leren lezen en schrijven. Hij is zeker bezig met letters en schrijven, maar niet zo serieus als toen Skyler naar groep 3 ging. En hij was toen ook nog eens een half jaar jonger. Ik vind het daarom best spannend, maar weet ook dat hij het kan. Het zal alleen een grote verandering zijn.

Groep 7

Skyler gaat naar groep 7. ZEVEN. Opeens moeten we ons gaan oriënteren op een middelbare school en krijgt hij eind van het schooljaar een eerst, voorlopig schooladvies. Ik vind het echt niet normaal, hoe snel het allemaal gaat. Enerzijds geniet ik onwijs van de ontwikkeling en de groei die de jongens doormaken; anderzijds benauwt het me ook enorm. Het gaat wel héél erg snel allemaal.

Planning

Over zes weken is het zomervakantie. Voor die tijd is het nog aanpoten op mijn werk, wordt ons huis onder handen genomen, staan er voor de jongens dingen in de agenda en is de to do-lijst nog lang. Ik moet ook nog even kijken naar de invulling van mijn werk op kantoor tijdens de vakantie. Ik zie het niet zo zitten om er echt helemaal zes weken uit te gaan, daar vind ik het echt te leuk voor. Al met al nog genoeg te doen. En dan komt onze kampeervakantie er ook nog eens aan. Tijd om maar even een overzicht te maken. Als de afgelopen vier weken al snel gingen, dan zullen de komende vier weken niet veel langzamer gaan.

Delen:
Secured By miniOrange