(~215 B)
Op de wishlist: deze designertassen

Heel wat jaren geleden kocht ik zo nu en dan een designertas. Ik heb inmiddels een mooie verzameling in de kast en ik merk dat ik er de laatste tijd weer heel erg blij van word. Liep ik eerst nog steevast met dezelfde tas; inmiddels ben ik weer zover dat ik afwissel en veel van mijn mooie tassen gebruik. De interesse is weer aangewakkerd. En naast dat dat heel erg leuk en goed is voor de tassen die ik nu heb, is het niet al te goed voor de portemonnee. Want met de terugkomende interesse, wordt ook de wishlist voor nieuwe tassen langer. Het is lang geleden dat ik een tas op mijn wensenlijstje had staan, maar op dit moment hou ik een mooi lijstje bij van potentiële nieuwe tassen voor in mijn collectie. Ik deel ze vandaag met je!

Al jaren heel hoog op mijn lijstje: de Loulou van Saint Laurent. Vooral in deze kleur vind ik hem waanzinnig. Hier ga ik ooit mijn pinpas voor trekken, ook al gaat me dat een rib of nier kosten.

Jaren geleden stond er een mooie Céline tas op mijn lijst, maar die heb ik nooit kunnen kopen. Inmiddels staat deze tas van Demellier op mijn wishlist. Eenzelfde soort model, maar wel een stuk betaalbaarder. Ik vind deze olijfgroene kleur prachtig en vind dit een ideale werktas. Rond de 500 euro en daarom een stuk betaalbaarder dan bijvoorbeeld de tas hierboven die 2000 (!) euro kost, haha. Daardoor iets bereikbaarder.

Mijn Louis Vuitton tas is nog steeds een van de beste aankopen ooit. Gekocht in een gunstige tijd, waardoor hij 800 (!) euro goedkoper was dan nu. Echt insane hoe hard die prijs is gestegen. Ik blijf het een mooi merk vinden en hoop ooit nog eens de Neverfull aan te schaffen. Had ik eigenlijk ook toentertijd moeten doen, toen hij nog wat meer betaalbaar was dan nu. Ik vind de monogram altijd wel leuk, maar ik denk dat ik nu voor all black zou gaan. Prachtig, tijdloos model!

De duurste uit de lijst en daarom zal dit altijd bij dromen blijven. Maar deze Triomphe bag van Céline blijft een plaatje. Ik vind deze donkergroene kleur in combinatie met goud echt waanzinnig. Inmiddels kosten deze tassen 3400 euro en dat gaat natuurlijk helemaal nergens meer over. Ik zit wel naar de tassen van Sézane te kijken, die er toch iets van weg hebben. Maar het zal nooit zo lekker voelen als deze parel. Wie weet, als we de Staatsloterij ooit winnen. Volgens Raymond kan dat elke maand gebeuren…

Voor nu onderweg naar mij! Want 1. sale, 2. shopping therapie en 3. de laatste online. Love it! De meest haalbare daarna is die van Demellier. Dus ik hoop dat die niet zo heel lang op zich laat wachten…

Delen:
Secured By miniOrange