(~215 B)
Nieuwe hotspot in Aalsmeer: grote natuurspeeltuin Hornmeerpark

Nieuwe hotspot in Aalsmeer: grote natuurspeeltuin Hornmeerpark

Elke week rijden Maddox en ik naar het zwembad voor zwemles en elke week vraagt Maddox of de speeltuin al open is. We zagen namelijk steeds in de verte een grote speeltuin, die elke week een beetje groter en opvallender werd. De rode daken van de toren staken boven de bosjes uit, maar elke keer moest ik Maddox vertellen dat er nog hekken om de speeltuin heen stonden. Tot afgelopen weekend. Met het mooie weer reed ik die kant op en zag ik veel mensen daar. De speeltuin is open!

De speeltuin bevindt zich in Hornmeerpark, waar de laatste tijd hard wordt gewerkt aan een mooie omgeving. Het was altijd een treurig aanzicht, met alleen een skateboardbaan. Inmiddels is het een mooi aangelegd park met skateboardbaan, buitensportgelegenheid, basketbalveld én dus een grote speeltuin. En de speeltuin is tof! Een mooie natuurspeeltuin met verschillende elementen en leuk voor zowel jong als oud.

Ik deelde een foto op Instagram en merkte dat veel van jullie enthousiast werden. Snap ik wel, want met kinderen is het altijd fijn om nieuwe spots te ontdekken. Ik denk zomaar dat het hier op warme dagen lekker vol gaat zijn! Nu alleen nog een koffietentje ernaast, haha.

Kijk mee naar de foto’s die ik heb gemaakt. Je vindt de speeltuin achter de skateboardbaan, vlak bij zwembad de Waterlelie. Als je daar naar navigeert, zie je de speeltuin vanzelf als je geparkeerd bent op het grote parkeerterrein. Enjoy!

Delen:
Secured By miniOrange