(~215 B)
Naar The Upside Down Museum met Skyler

Naar The Upside Down Museum met Skyler

‘Mama, wil jij met mij naar Upside Down?’ Deze vraag kreeg ik voor de zomervakantie van Skyler. Natuurlijk wilde ik dat! Skyler was in eerste instantie verbaasd dat ik het kende en zelfs wist wie de eigenaresse was, maar dat is hij ook vaak als hij Youtubers opnoemt. Hé, mama gaat al even mee in deze online wereld, haha. Nu ging de zomervakantie zo snel dat het er niet van kwam (hij wilde per se met mij alleen, zonder Maddox), maar afgelopen weekend had ik een verrassing; ik had kaartjes voor The Upside Down Museum! Raymond zette ons af en het grote fotoavontuur kon beginnen.

The Upside Down

Het was tof! We waren om 10.00 uur binnen en konden als eersten door de kamers heen. En in al die kamers is iets te beleven! Zo begin je op een brug waarbij de muren bewegen en dat is echt heel erg gek. Denk maar aan Villa Volta van de Efteling. Daarna kom je in de eerste kamer waar alles op zijn kop staat. Door dit effect sta je zelf dus gewoon rechtop maar als je de foto maakt en deze draait, is de kamer normaal te zien en sta jij dus op zijn kop. Een groot feest voor Skyler!

Spiegels en ballenbak

Daarnaast zijn er ook gewoon toffe, leuke dingen: een grote ballenbak waar je de ballen kan laten verkleuren, een gigantische kauwgomballenmachine waar je in kunt, kamers waar je Instagrammable foto’s kunt maken en een gekke spiegeldoolhof waar we de grootste lol om hadden. Je kunt genoeg tijd nemen in de kamers want eenmaal een kamer verder kun je eigenlijk niet meer terug vanwege de mensen die na jou aan de beurt zijn. Maar dat was allemaal prima. We waren op zondagochtend en toen was het niet zo druk.

Twee uur

Samen met Skyler heb ik leuke foto’s gemaakt, er is veel gespeeld, gelachen en gegild. Skyler was heel enthousiast en werd van iedere kamer ontzettend blij. Hij zag The Upside Down ergens op Youtube voorbij komen en om het zo in het echt te zien is voor hem heel erg tof. Ook ik vond het heel erg leuk! Het is weer eens iets anders. Na ongeveer anderhalf uur waren we er doorheen. We gingen best snel, maar we zijn ook allebei hetzelfde: de kamer gezien en de foto gemaakt? Op naar de volgende, haha. De volgende keer zou ik misschien iets meer de tijd nemen. Ik denk dat je het na twee uur wel gezien hebt.

Prijzen

Ik betaalde 40 euro voor twee kaarten. Voor mezelf 24,95 euro en Skyler kon op dit tijdstip voor 15,95 euro naar binnen. De kindertarieven gelden op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 14.00 uur en op woensdagmiddag van 12.00 uur tot 19.00 uur. Zeker de moeite waard om met deze tijdslots rekening te houden. Je boekt een tijdstip dat je naar binnen kunt zodat je niet (veel) te maken hebt met anderen. Zo heb je alle tijd in de kamers en kun je ongestoord leuke beelden maken. Het is niet dat je maar een uur binnen mag zijn; je kunt zo lang blijven als je wil.

Café

Na afloop is er nog een leuk cafe waar je iets kunt eten en drinken. Wij hielden het bij koffie en een ijsthee met chips, maar er zijn ook toffe versierde donuts, cupcakes en zelfs een freakshake. Mocht je niet naar het museum willen, dan is het café ook gewoon geopend voor anderen. Altijd leuk om eens te kijken als je in de buurt bent!

Wij hebben een heerlijke ochtend gehad samen en over een tijd komen we vast en zeker weer eens terug! We zijn in ieder geval een herinnering én toffe foto’s rijker.

Meer informatie vind je op de website van The Upside Down.

the upside down

Blij ei.

foto museum

Dit is het leuke café!

upside down

Op naar binnen.

De spannende brug!

In de eerste kamer is het gelijk raak. Ziet er gek uit he? Let op…

Zo maak je dus de foto’s. In de kamers is letterlijk álles op zijn kop. Het blauw is de vloer en het voelt echt bizar om hier rond te lopen.

Mega leuk.

Niet in elke kamer zijn dingen op zijn kop. Je hebt ook dit soort ruimtes.

Zo mooi gemaakt allemaal.

De ballenbak is favoriet.

In de microfoon roepen welke kleur de ballenbak moet worden.

Lekker snoepje!

Een toffe kamer om te verkleden en leuke foto’s te maken.

Zo’n roze kamer wil ik ook wel, haha.

Kiekeboe.

Dit is mijn favoriet, haha.

Dit is dus een goede foto. Alles hangt aan het plafond. Zo gek om die ruimtes binnen te lopen.

Hoi!

Leuk steegje. Je kunt in ieder geval genoeg foto’s maken!

De spiegeldoolhof. Zo leuk en ook zo gek. Dan denk je elkaar gevonden te hebben, maar is het toch niet het geval.

Veel kamers zijn ook in samenwerking. Zo is er een Magnum ruimte, Licor43 en deze, in samenwerking met het Vergeten Kind.

Love it.

Ook weer mooi!

Pink Private Jet!

Er is genoeg afwisseling voor iedereen.

Roze <3

Na afloop nog even wat drinken en wat lekkers.

Heel, heel leuk!

Delen:
Secured By miniOrange