(~215 B)
Naar de Zoomeravond van Artis!

Naar de Zoomeravond van Artis!

Afgelopen zaterdag waren we uitgenodigd door Artis om een bezoekje te brengen aan hun Zoomeravond. Elke zaterdagavond tot en met 3 september is de dierentuin geopend tot zonsondergang. En dit is tof! Je bent niet alleen getuige van de avondrituelen van de dieren; ook zijn er dingen als foodtrucks, avondrondleidingen, speurtocht en live muziek. Er is elke zaterdag een andere Nederlandse artiest of band die bij de muziektent een uur lang speelt. Deze avond speelde de band FRIDAY en dat was superleuk. Wat een heerlijke sfeer hangt er dan in Artis!

Picknicktas

De dierentuin is gewoon de hele dag open maar als je kaartjes voor de Zoomeravond koopt, kun je vanaf 16.30 uur naar binnen voor een gereduceerde prijs. En overal waar je kijkt zie je mensen in het gras picknicken. Zo tof! Je kunt bij de ingang voor 14,95 een tasje van Artis kopen met daarin breekbrood, dips, nootjes, olijven en een consumptiebon om iets te drinken te halen. Haal nog een heerlijke maaltijd bij een van de foodtrucks en je bent de hele avond klaar.

Activiteiten

Om het voor de kinderen nog leuker te maken dan het al is, is er een Helper-route uitgestippeld. Door het hele park kunnen ze op zoek naar de verschillende dieren, leren over deze dieren en vervolgens hun kaartje afstempelen. Bij de uitgang lever je het kaartje weer in, en neem je een kaartje van een dier naar keuze mee naar huis. Het houdt ze weer even bezig! Tijdens deze avond was er ook een kleine kinderyoga les in het gras. Zo zijn er meer van dit soort dingen georganiseerd.

Tof concept

Een heel tof concept! Als het weer meewerkt (en dat doet het de komende tijd) is dit een heerlijk uitje. Dieren, wandelen door een prachtige dierentuin, een speurtocht, wat activiteiten, picknicken en muziek. Wat wil je nog meer?

Meer informatie vind je op de website van Artis. Zie hieronder mijn foto’s voor een sfeerimpressie!

Ik ben hiervoor uitgenodigd in ruil voor Instagram content. Dit blog is extra van mijn kant, omdat ik vind dat dit nog meer aandacht nodig heeft!

Delen:
Secured By miniOrange