(~215 B)
Mijn uitgaven van de afgelopen twee weken #2

Mijn uitgaven van de afgelopen twee weken #2

Zo af en toe hou ik mijn uitgaven bij voor jullie en ik vind dat altijd ontzettend leuk om te doen. Ik weet zelf altijd wel hoeveel ik ongeveer uitgeef, maar er zijn ook zeker kleine uitgaven die bij elkaar opgeteld toch aantikken. De afgelopen twee weken heb ik weer alles genoteerd en vandaag ga ik jullie laten zien waar ik mijn pinpas voor trok en waar ik mijn geld allemaal naartoe bracht.

Donderdag 1 juli

Donderdag ga ik met Anke lunchen bij Het Tuinhuis in Aalsmeer. Eindelijk kunnen we weer lekker binnen zitten en het is fijn om weer wat uitgebreider samen te kunnen lunchen. De rekening splitten we en we betalen ieder 20 euro.

Ik krijg mijn Vinted rekening uitbetaald en hiervan betaal ik mijn nieuwe tas van Marc Jacobs. Raymond heeft deze betaald met zijn creditcard en ik boek het gehele bedrag weer naar hem terug. Omdat het allemaal verkopen zijn, zie ik dit voor mij niet als uitgaven. Ik verdien 410 euro met de verkopen en betaal 380 euro voor de tas. Ik hou dus zelfs nog iets over, haha.

Ook koop ik heel impulsief stickers van SuccesPlanner. Ik heb al vaker gezegd dat ik een sucker ben voor stationary en ik word hier weer helemaal gelukkig van.

Uitgaven:
20 euro voor de lunch
380 euro voor de tas
18,40 voor de stickers

Extra inkomsten:
410 euro van de verkopen via Vinted

Vrijdag 2 juli

Een normale vrijdag met een rondje door het dorp voor wat boodschappen en voor de rest een gezellig dagje met mijn moeder en de kinderen.

Uitgaven:
10.87 bij de supermarkt en slager. De rest betaal ik van de gezamenlijke rekening.

Zaterdag 3 juli

Zaterdag heb ik geen eigen uitgaven!

Zondag 4 juli

Zondag ga ik even alleen op pad naar Amstelveen. Ik wilde er graag even uit en dan vind ik een rondje door het winkelcentrum altijd wel fijn. Ik koop een koffie, shop een jurkje bij Levi’s in de sale en betaal parkeerkosten. Ook moet ik nog even tanken.

Uitgaven:
30 euro voor het tanken
3,80 voor de koffie
66,47 voor de nieuwe jurk
3 euro parkeerkosten

Maandag 5 juli

Maandag werk ik heel wat uurtjes, maar ik ga ook gezellig langs Debbie in Amsterdam. Hier heb ik parkeerkosten en ik betaal voor de koffie.

Uitgaven:
9,90 parkeerkosten 
15 euro voor de koffie en wat lekkers erbij

Dinsdag 6 juli

Op deze dag begin ik de dag met sporten. Daarna ga ik naar het dorp om juffencadeaus te kopen en alvast wat dingen voor de vakantie te halen. Ook koop ik heel spontaan kaartjes voor Snelle in het theater van Amstelveen. Ik ben ontzettend blij met de versoepelingen en word altijd blij van optredens. Hopelijk blijven we de goede kant op gaan en kan ik hier in december naartoe.

Uitgaven:
23,50 bij de winkel voor een nieuwe Dopper en sportdoppen, voor de jongens mee naar school
19 euro bij Kruidvat
67 euro voor de kaartjes van Snelle
10 euro voor mijn Spotify abonnement

Woensdag 7 juli

Ik werk een ochtend buiten de deur! Zo fijn om dat weer eens te doen. Hier drink ik koffie en ik bestel een croissant. ’s Middags haal ik wat boodschappen en ga ik naar de Primera hier in de buurt om alvast wat tijdschriften in te slaan voor de vakantie. Dat vind ik altijd heerlijk!

Uitgaven:
8,65 voor de koffies en croissant
7,88 bij de Albert Heijn
25,67 voor de tijdschriften voor mezelf en twee voor de jongens

Donderdag 8 juli

Op donderdag ga ik lekker sporten, ben ik bij Heavy Dreamer voor werk en ga ik daarna naar huis om te schrijven en het huishouden te doen. Ik heb de hele dag geen uitgaven.

Vrijdag 9 juli

Het is weer vrijdag en mijn moeder is er gezellig. We gaan ’s ochtends naar het dorp voor koffie met Anke. We betalen vaak om en om en dit keer betaalt zij. Ik haal nog wat boodschappen bij Lidl en wat dingen bij Kruidvat, maar die betaal ik van onze gezamenlijke rekening. Wel heb ik een duurdere uitgave: ik heb al maanden een roze velvet stoel op het oog voor bij mijn bureau en deze koop ik bij Heavy Dreamer. Ik mag hem meenemen met 50% korting en daar ben ik dolgelukkig mee. Ik verkoop ook nog wat items thuis en daar verdien ik de helft van de stoel weer mee terug.

Uitgaven:
60 euro voor de roze stoel

Extra inkomsten:
30 euro voor de verkopen

Zaterdag 10 juli

Ik ga ’s middags naar AFAS voor de tweede vaccinatie en ga gelijk even langs Decathlon. Hier koop ik twee sneldrogende handdoeken voor mezelf en ik neem er twee mee voor Anke. Ook plaats ik een bestelling bij Foodspring omdat ik deze producten nu eindelijk eens wil proberen. Oh, en ik ga weer even tanken!

Uitgaven:
22,96 bij Decathlon
51,95 bij Foodspring
20,07 voor het tanken (helaas geen rond getal, haha)

Zondag 11 juli

We gaan naar het strand met vrienden en daar lunchen we ook. We betalen het van de gezamenlijke rekening en ik heb dus geen eigen uitgaven.

Maandag 12 juli

Het is de eerste dag van de zomervakantie voor de jongens. Ik ben de hele dag aan het werk en de jongens doen thuis lekker hun ding. We gaan alleen naar buiten om een uurtje te wandelen en steppen. Ik koop nog wel het nieuwe boek van Esther Verhoef. Deze zet ik op mijn e-reader voor tijdens de vakantie. Ik had er genoeg boeken opstaan maar Esther Verhoef vind ik altijd heerlijk. Deze moest ik dus hebben.

Uitgaven:
11,99 voor het e-book

Dinsdag 13 juli

Ik ga even lekker op pad met de jongens! Als mijn werk af is rijden we naar Hoofddorp. De jongens hebben geld gekregen van opa om iets leuks te kopen dus we moeten uiteraard naar de speelgoedwinkel. Ook haal ik nog wat dingen bij Etos voor de vakantie. Dit betaal ik van de gedeelde rekening. Zelf trakteer ik de jongens op een date op het terras. Ook mogen ze een snoepje uitkiezen bij de snoepwinkel.

Uitgaven:
14,- op het terras
3,10 bij Jamin

Woensdag 14 juli

Ik neem de jongens mee naar een hal vol met trampolines. Daar kunnen ze even uitrazen. Daarna rij ik naar Jumbo want ik wil iets hebben wat ze hier niet verkopen in de supermarkt. Ik haal gelijk een paar boodschappen. Ook betaal ik een Tikkie voor een cadeau voor een vriendin.

Uitgaven:
13,77 in de supermarkt
22,- voor het cadeautje

In totaal gaf ik 498,98 uit. Het is altijd veel als je het zo ziet staan, en dan heb ik de vaste lasten niet eens meegerekend. Het waren in ieder geval fijne weken!

Delen:
Secured By miniOrange