(~215 B)
Speelgoed van HEMA voor jouw lange autorit

Speelgoed van HEMA voor jouw lange autorit

Afgelopen week ging ik even met de jongens naar Hoofddorp. Ze hadden geld van opa gekregen om iets leuks uit te zoeken en dat was voor mij de perfecte gelegenheid om nog even bij de boekwinkel en wat andere winkels te neuzen. Zo ook bij de Hema. Ik ben dol op de Hema en zie daar altijd leuke dingen. Bij het speelgoed liep ik tegen dit blikje met kaarten aan: 50 spelletjes om te doen in auto. Omdat we een flinke rit voor de boeg hebben naar Frankrijk, vond ik het leuk om dit mee te nemen. Online kan ik het blikje niet vinden maar ik betaalde er 8 euro voor.

In het blik zitten 50 kaartjes met ieder een leuke opdracht. En wat zitten er leuke en originele dingen tussen! Ik weet zeker dat we ons hier wel even mee kunnen vermaken en dat we dit mooi kunnen afwisselen met het ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ spel. Echt heel tof om dit in de auto te hebben liggen als je net als ons met de auto op vakantie gaat.

Ik ben gelijk gaan speuren naar wat Hema nog meer voor leuks heeft. En er is genoeg! Ik weet zeker dat er hier iets tussen zit waar jij de rit net iets gezelliger mee kan maken!

Magnetisch tekenbord, 8,-

Bingo reisspel, 7,50

Waterkleurboek, 3,-

Stickeren op nummer, 2,50

Speelset met magneten, 9,50

Reisspel, 5,-

Houten doolhof, 11,-

Delen:
Secured By miniOrange