(~215 B)
Mijn laatste aankopen: By-bar & Daily Paper

Mijn laatste aankopen: By-bar & Daily Paper

De afgelopen tijd heb ik wat leuke items geshopt. Twee van mijn favoriete merken, By-bar en Daily Paper, hadden sale en daar maak ik maar al te graag gebruik van. Blij mee! Kijk mee naar mijn laatste aankopen.

Allereerst dit jurkje van By-bar. Echt mijn lievelingsmerk! Ik vind de print en het model van dit jurkje onwijs leuk.

En zo droeg ik hem naar kantoor.

Van deze print heb ik al het rokje, maar ik vind het een perfecte basic print en goede stof. De jurk kon dus niet uitblijven. Love it.

Geen hele foto; wel een halve. Ook al gedragen dus!

Ook deze jurk moest en zou ik hebben. De print, de stof, de lengte. Echt een heerlijk item! Gympen eronder en niks meer aan doen. Hier ga ik wel in wonen, denk ik.

Zo dus!

Vervolgens deden Raymond en ik een grote bestelling bij Daily Paper vanwege de sale. Dit jasje wil ik al lange tijd hebben en nu was-ie eindelijk goed geprijsd. It’s mine!

Ook al volop gedragen, zo ook vorige week tijdens een voetbaltraining van Maddox.

Nog een jasje, deze witte met logoprint. Ook al zo tof.

Ook al gedragen, vorige week naar de sportschool. Voor nu natuurlijk te warm, maar hij is echt leuk te combineren met jeans of shorts. Als binnen- of buitenjas.

Ik heb veel hoofdpijn en vooral in de zon. Ik wilde een goede pet en dan eens geen zwart, omdat dat ook zo warm wordt op mijn hoofd. Het werd deze. Ook weer een sale-aankoop. Ik ben geen pettenpersoon, maar better safe than sorry. Deze vind ik nog wel leuk staan. En ook hier droeg ik weer een nieuw jurkje van By-bar.

Dat was hem. Goed geslaagd, al zeg ik het zelf!

* Voor de maatvoering: in alles draag ik een M.

Delen:
Secured By miniOrange