(~215 B)
Mijn kledingkast op Ibiza

Mijn kledingkast op Ibiza

Voordat we naar Ibiza gingen hield ik het weerbericht nauwlettend in de gaten. Sowieso heb ik een weerbericht-tic en check ik altijd de voorspellingen voor de komende 14 dagen, waar ik ook ben. Maar het weerbericht voor Ibiza veranderde per dag. We zouden een paar dagen 15-18 graden hebben met bewolking en soms wat regen, maar ook een paar dagen 20-22 graden en volop zon.

Vlak voor vertrek zagen we de temperaturen dalen en heb ik nog snel een switch in de koffer gemaakt; een jurk eruit en een jeans en twee dunne truitjes erin.  Dit was achteraf niet echt nodig. Toen we daar waren viel het me alles mee! De dagen dat de zon volop scheen voelde echt heerlijk warm en de regen bleef eigenlijk ook wel uit, op een enkele spetter na. De jeans heb ik niet gedragen en de dunne truitjes gingen ook weer schoon mee terug, net als mijn joggingpak. Mijn joggingpak zou ik aandoen tijdens koude avonden en op de terugweg, maar tijdens de avonden pakte ik een spijkerjas (en in het hotel lekker mijn pyjama) en op de terugweg droeg ik ook gewoon een jurk omdat het hier in Nederland prima was die avond.

Uiteindelijk waren de jeans, dunne truitjes en het joggingpak dus niet nodig. Wat ik wel miste was een extra zomerjurk voor de warmere momenten en een T-shirt. Ik had namelijk een korte broek mee met sweater, omdat dit een samenwerking was met ArmedAngels die ik wilde fotograferen daar. Maar de short had ik ook wel willen dragen met een T-shirt op andere dagen omdat ik hem zo fijn vond. Ook ging er nog wat ondergoed schoon mee terug (maar dat vind ik altijd prettig om extra te hebben) en twee dunne handdoeken. De handdoekenservice in het hotel was prima en dit was dus niet nodig.

Voor de jongens heb ik vlak voor vertrek ook een switch gemaakt door een T-shirt uit de koffer te halen en een sweater erin. Uiteindelijk kwam ik net even een shirt te kort en gingen de sweaters weer schoon mee terug naar huis, evenals de lange broek die ik extra voor ze had. Maar niets zo onvoorspelbaar als het weer. We gingen heen met twee koffers en alles was redelijk goed ingeschat!

Dit was de kast! Leuke mix van allerlei dingen.

Ik begin even met het hanggedeelte. De zwarte trui met streepjes droeg ik op de heenweg, met mijn zwarte Daily Paper trainingsbroek. Lekker comfi! Het witte truitje met klavertjes van Fabienne Chapot voor op de jeans en de crèmekleurige trui die ik over jurken wilde dragen, heb ik allebei niet gepakt. Dat was dus achteraf niet nodig geweest. De zalmkleurige sweater is van ArmedAngels en moest mee om even een campagne te schieten. Deze heb ik dan ook met de short gedragen.

Qua jurken koos ik voor een fijne donkerblauwe van By Bar (gedragen, maar helaas na de tweede dag al een vlek), linnen jurk van Sissy Boy (gedragen), jurkje van Fabienne Chapot (gedragen, heerlijk tijdens de warmere dagen), jurk van Sissy Boy (ook veel gedragen), roze jurk van Anna van Door (één keer gedragen! Wel heel fijn) en mijn lange jurk van By Bar (een keer gedragen tijdens de laatste avond). Mijn spijkerjas heb ik veel gebruikt, want vooral in de avonden werd het fris. Het was een fijne mix van jurken, maar ik miste dus wel een wat dunnere zomerjurk.

Op de onderste plank had ik mijn joggingpak (niet gedragen), twee broeken van Daily Paper (tijdens de vlucht gedragen en tijdens een koude dag) en een crèmekleurig vestje (niet gedragen). Rechts had ik mijn jeans (niet gedragen) en een short (slechts één keer gedragen omdat ik geen T-shirt erbij had, haha). Achterin lag mijn ondergoed en mijn bikini.

Qua schoenen ben ik lekker makkelijk geweest: een paar slippers voor bij het zwembad en mijn witte Adidasjes die gewoon overal onder passen. Dit was een prima keuze. Tijdens onze tweede dag heeft er een meeuw op mijn schoen gepoept toen we in de haven liepen, haha. Echt een lucky shot voor hem, want het zat precies midden op mijn rechterschoen. Gelukkig heb ik dat er nog redelijk af gekregen maar ik was in staat om ze weg te gooien, lol.

Ik had uiteindelijk twee tassen mee en dat was prima; een kleintje voor als we gewoon weg gingen, met daarin een zonnebril, portemonnee en telefoon. De grote shopper van Isabel Marant kocht ik vlak voor de vakantie en heb ik echt veel gebruikt.Fijn als strandtas, boodschappentas en op momenten dat we meer spullen meenamen omdat we bijvoorbeeld de planning nog niet helemaal wisten!

Delen:
Secured By miniOrange