(~215 B)
Mijn favorieten van januari 2023

Mijn favorieten van januari 2023

Eindelijk is januari voorbij. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind januari altijd een eeuwigheid duren. Hoe kan het pas een maand geleden zijn dat we met een oliebol aan het aftellen waren tot middernacht? Voordat we met februari starten, wil ik graag mijn favorieten met je delen. Een paar items die voor mij niet meer weg te denken waren afgelopen tijd. Kijk mee.

Stoov warmtekussens

Zodra ik ’s avonds na de avondspits op de bank plof, zijn er drie dingen die ik pak: een beker Optimel (als je me al jaren volgt weet je dat dit een vast iets is voor me), een dekentje en een warmtekussen. We zijn sinds een paar weken in het bezit van twee kussens van Stoov en ik vind het echt fantástisch. Ik kan gewoon niet meer zonder en voel het gelijk als het kussen leeg is, haha. Ik schreef er al eerder over. Er gaat geen avond voorbij zonder mijn warmtekussen. Op momenten dat ik thuis werk, leg ik hem vaak ook in mijn rug tijdens het werken. Of op schoot als ik het koud heb. Love it!

Nieuw bandje voor de Apple Watch

Vorig jaar kocht ik voor mijn verjaardag een nieuwe Apple Watch en tot de dag van vandaag ben ik er onwijs blij mee. Ik draag al jaren een Watch en kan echt niet meer zonder. De upgrade van een 3 naar de 7 was echt fantastisch. Ik koos voor een 41mm in de kleur Starlight en heb hem al die tijd gedragen met het siliconen bandje dat erbij zat.

Een paar weken geleden was ik toe aan iets nieuws. Ik vond het toch wel een heel sportieve look en zocht naar een iets nettere uitstraling. Toen Anke bij ons was met Kerst, zag ik dat zij een heel mooi bandje droeg. Ze had deze op Bol besteld en binnen no time had ik hem ook in mijn mandje. Heel schappelijk qua prijs en een mooie en luxe uitstraling. Ik draag hem nu een paar weken en vind hem prachtig. Het geeft het horloge echt een veel mooiere look en het past nu veel meer bij mijn outfits. Het is veel meer een horloge dan een Apple Watch op deze manier. Ja, goede aankoop geweest!

Je vindt hem hier!

UNO

‘Mama, zullen we een spelletje spelen? We hebben hier nog een spelletje dat we nooit gespeeld hebben!’ Maddox kwam aanlopen met UNO en dat was het begin van een nieuwe verslaving. Er gaat geen dag voorbij zonder een potje UNO. We speelden eerst heel fanatiek UNO Junior, maar zijn sinds vorige week over op de originele versie. Het hele gezin is er dol op, dus regelmatig zitten we met zijn vieren een potje UNO te spelen. Echt heel erg leuk! Ik bestelde laatst een case voor het spel omdat de doosjes zo snel kapot gaan. Nu kunnen we het vaak meenemen als we ergens heen gaan. Dit is zeker een blijvertje. We zijn een beetje late to the party, maar nu helemaal ingeburgerd in de wereld die UNO heet.

Married at First Sight

Raymond vindt alle programma’s die ik kijk altijd vreselijk, maar er zijn een paar shows die we samen kijken. Waar we echt de hele week naar uitkijken en waar we rustig voor gaan zitten. Dat is Expeditie Robinson en Married at First Sight. En laat die laatste nu net volop bezig zijn. Wat is dat geniéten! Elke week twee afleveringen om van te smullen en de week kan ons niet snel genoeg gaan. Bij mij wakkert het de trouwkriebels ook wel aan, trouwens. Maar vooral de relletjes, het ongemakkelijke, de reacties, de blikken. Puur vermaak. Wat mij betreft mag dit elke dag wel op televisie, haha.

Loop oordopjes

Met Skylers verjaardag waren we bij de Lego Experience in Scheveningen en terwijl de jongens druk bezig waren met Raymond, bestelde ik vanaf daar Loop oordopjes. Ik werd namelijk gillend gek van de herrie daar en had over de Loop oordopjes heel veel gehoord. Ik gooide uiteindelijk twee soorten in mijn mandje; de Experience (18dB) en de Quiet (27dB). Ik vind ze súperfijn! Ze zitten goed en comfortabel in mijn oren en ze hebben me al regelmatig geholpen. Zo droeg ik ze tijdens het concert van Antoon en pak ik ze er ook vaak ’s avonds bij als ik niet kan slapen omdat er iemand naast me ligt te snurken (ik zal geen namen noemen).

Ik heb ze nu altijd in mijn tas voor als ik ergens naartoe ga en ik het geluid niet meer aan kan, ze zitten in mijn werktas, ze gaan mee naar concerten en ik heb ze op mijn nachtkastje liggen voor de avonden. Ik hoor ook vaak dat mensen ze dragen als ze gewoon thuis zijn met de kinderen. Ik heb dit zelf eigenlijk nog niet gedaan omdat ik het wel heel afsluitend vind voelen, maar snap wel dat het net even dat scherpe randje qua geluid ergens vanaf kan halen. Als je gevoelig bent voor geluid en wel wat rust kan gebruiken, je oren wil beschermen en harde geluiden wil filteren of gewoon toe bent aan een beetje meer rust – overdag of ’s nachts- doe jezelf een plezier en zoek een mooi paar Loops uit! Het is het geld dubbel en dwars waard.

Je vindt veel verschillende soorten Loop Earplugs hier.

Delen:
Secured By miniOrange