(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Maddox’ wensenlijstje (cadeaus jongen 3 jaar)

Maddox’ wensenlijstje (cadeaus jongen 3 jaar)

Over iets meer dan zeven weken wordt Maddox drie jaar. Omdat ik zo last minute nooit echt inspiratie heb voor verjaardagscadeaus, ben ik weken geleden al begonnen met een lijstje op mijn telefoon. Inmiddels is ‘ie redelijk compleet en kan ik vandaag de wishlist van Maddox delen. En dat is het zeker, want hier staan voornamelijk dingen tussen die hij zelf vaak aanwijst in de winkels en waar hij steeds weer over begint.

Zelf wilden we een poppenhuis voor hem kopen omdat ‘ie dol is op poppetjes. In eerste instantie wilde ik het exemplaar van Little Dutch hebben maar toen bedacht ik me: hij vindt Playmobil zo leuk, misschien kunnen we daar een leuk huis van vinden. Inmiddels ben ik al veel huizen tegengekomen, maar ook een ziekenhuis, kinderdagverblijf en school. Deze sets zijn voorzien van veel accessoires, terwijl de huizen die ik zie amper accessoires bevatten. Mochten jullie tips hebben, dan hoor ik het heel graag. Ik vind zelf het ziekenhuis wel heel interessant, ook omdat ‘ie de ambulance wil hebben en hij ons regelmatig beter wil maken met iets wat hij in zijn speelgoedkist vindt, haha. Vandaar ook het dokterssetje, maar dat even terzijde. Ik vind het eerste huis ook leuk. Goedkoper, kleiner maar nog helemaal prima voor Maddox’ kleine handen.

Afgelopen week op de Negenmaandenbeurs kocht Anke alvast het memory-spel van Little Dutch voor Maddox. Ik vind deze zo leuk! Voor de rest is er nog niks aangeschaft van de lijst en kan het zelfs hier en daar nog aangevuld worden. Hij zal zeker niet alles krijgen; we vieren kinderverjaardagen altijd klein. Ik denk dat het in ieder geval wat sets Playmobil wordt en misschien de speeltuin van Duplo. Deze wijst hij iedere week aan als we boodschappen gaan doen en langs de winkel lopen. En sinds kort is hij in de ban van de pizzeria, maar geen idee waar dat opeens vandaan komt. Al met al een leuke lijst, al zeg ik het zelf. En speciaal voor hem zet ik me over mijn zandhaat heen. Wie weet is kinetisch zand wel erg leuk voor hem.

Grappig ook om het verschil met Skyler te zien op deze leeftijd. Hij moest niet zoveel weten van Playmobil en had vooral een heel verzameling Brandweerman Sam. Dat vindt Maddox weer minder spannend, op de poppetjes na. Nou, kijk mee naar Maddox’ wensenlijstje voor zijn derde verjaardag!

Playmobil Huis, 47,95

Kinetisch zand, 19,99

Houten speelbak waar het zand in kan. Ik spotte de prachtige bak van Grapat maar bijna 50 euro voor een speelbak lijkt me iets teveel van het goede. Tips? Laat het me weten!

Peppa Pig Zoekboek, 12,99

Hamertje Tik Little Dutch, 16,99

SmartMax Sterke voertuigen, 29,99

Playmobil Ziekenhuis, 119,-

Spel Visjes vangen, 5,69

Playmobil Ambulance, 41,95

Duplo Speeltuin met glijbaan, 49,95

Dokterskoffer van Hema, 15,-

Duplo Pizzeria, 29,99

Domino Little Dutch, 10,95

Memory Little Dutch, 11,99

Playmobil Camper, 49,95

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 5 maart 2020 / 06:10

  Ik heb een jongetje die binnenkort 4 wordt en een dochter die binnenkort 2 wordt. Staan leuke tips tussen. Wij hebben het Peppa pig zoekboek en de pizza Duplo set al. Vind het Playmobil huis ook echt super, helaas is mijn dochter er nog net iets te jong voor. Mijn zoontje zou ik wel blij kunnen maken met die sterke voertuigen set, ik ga er eens even naar kijken. Bedankt!

 2. Ingrid
  5 maart 2020 / 08:31

  Voor de speelbak voor zand kan je gewoon een groot dienblad met opstaande rand kopen

  • Linda
   5 maart 2020 / 12:08

   Precies. Of een plaatje en 4 plankjes bij de bouwmarkt. Schuurpapiertje over de randjes en voila. Bizar dat daar 5 tientjes voor gevraagd kan worden. Maar goed, als je niet weet hoe een boormachine en houtlijm werkt, of je kunt geen dienblad vinden, dan is het misschien snel verdiend 😉

 3. 5 maart 2020 / 10:04

  hij heeft een leuke wens lijst 😀 en het playmobile huis is heel leuk!! mijn neefje speelt er heel vaak mee

 4. Angela
  5 maart 2020 / 12:33

  Voor de playmobil huizen inclusief alle kamers; kijk eens op marktplaats of playmobil facebookgroepen, daar staan er genoeg compleet op, scheelt geld en is goed voor het milieu.

  • Petra
   6 maart 2020 / 08:18

   Deze wilde ik ook tippen, ook hier een groot succes. Ze hebben overigens ook het winkelcentrum, dat ze net zo makkelijk gebruiken als school of ziekenhuis :). Maar, dit huisje is toch wel de grootste favoriet.

 5. Dominique
  5 maart 2020 / 20:05

  Leuk lijstje. Een heleboel hebben wij ook in huis. Het eerste huis hebben wij pas nog gegeven toen ons zoontje 3 werd. Hij speelt er echt iedere dag mee. En hij verzint dan de mooiste verhalen! De kleine onderdeeltjes hebben we wel apart in een zakje bewaard voor als hij wat ouder is.
  En de ambulance heeft hij met kerst gekregen. Echt een Playmobil fan hier. En zijn broertje van bijna 1 speelt er ook mee 🙂

 6. Jaya
  6 maart 2020 / 08:03

  Hier ook een bijna jarige die 3 jaar word. De brandweer sam helicopter en brandweerauto staan boven op zijn verlanglijstje. Maar ook paw patrol autotjes.

 7. B
  6 maart 2020 / 13:34

  Voor de bak met het zand….. zou ik een plastic doorzichtige bak kopen met zo’n afsluitdeksel! (Action) Kun je het meteen dicht opbergen en ziet hij wat er in zit! Misschien niet zo mooi maar wel praktisch….

Secured By miniOrange