(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Dit kregen de kinderen van Sinterklaas

Dit kregen de kinderen van Sinterklaas

Gisteren was het zover; we vierden Pakjes’middag’ bij mijn ouders thuis. Ik heb al het een en ander verteld over onze plannen en ik wilde vandaag even laten zien wat de buit eindelijk is geworden. We zijn heel erg goed geslaagd qua cadeaus en terwijl ik normaal niet zoveel inspiratie (meer) heb tijdens verjaardagen, lukte het me nu goed om cadeaus te verzamelen.

Skyler is dol op Lego en kan zich daar uren mee vermaken. Hij kan gerust twee uur aan de tafel zitten met de instructies om zo stap voor stap te gaan bouwen. Lego moest hoe dan ook terugkomen in de Sinterklaas-cadeaus. Daarnaast heeft hij het al tijden over Transformers en dat stond dan ook op zijn lijstje voor zijn verjaardag vorige maand. Het is best duur spul en in eerste instantie vond ik dat een beetje zonde van het budget, maar Skyler is er dolgelukkig mee. Wij kochten de Lego treinrails als uitbreiding voor zijn Lego trein die hij voor zijn verjaardag kreeg en we vulden dit dan ook aan met de Transformers. Triominos kocht ik weken geleden eens in de aanbieding bij Kruidvat voor 10 euro. Een leuk en vooral gezellig cadeau om de buit mee aan te vullen.

Zoals ik in het vorige artikel vertelde hadden opa en oma samen met Kees en Kitty ook een budget. Zij kozen voor Skyler de twee andere doosjes Lego, die van de monstertruck en het watervliegtuig. Ook kozen zij voor het Kikker kwartet omdat ik er graag nog een spelletje bij wilde, en de extra doos met strijkkralen. Niet alleen vond ik het een mega handige box; zo heeft hij ook uitbreiding bij zijn vorige sets en kunnen we daadwerkelijk wat strijken zonder dat alle kralen verloren gaan. Want dat zag Skyler dan weer niet zitten, haha. Hij wil strijken, maar ook blijven kralen. Nu kan dat dus! Dat waren dan alle cadeaus voor Skyler.

Hij mag uiteindelijk drie keer zijn schoen zetten. De eerste keer had hij een kleine opwindbare robot van 3 euro die hij ooit eens in een winkel had zien liggen en waar hij het al weken over had. De tweede keer kocht ik voor hem Lego Ninjago, bij het Kruidvat voor 7 euro. Ik heb nog een cadeautje achter de hand om 4 december nog een keer de schoen te zetten voordat Sinterklaas de volgende dag het land weer verlaat. Ook dat is een klein doosje Lego.

Skyler

Voor Maddox vond ik het dit keer eigenlijk ook helemaal niet lastig. Terwijl ik door het centrum liep voor wat boodschappen, stuitte ik opeens op een mooie aanbieding bij Intertoys. Ze hadden daar een houten garage van Little Dutch voor 35 euro en dat vond ik een heel schappelijke prijs. Ik was al een tijdje naar leuke houten garages aan het kijken en deze van Little Dutch heeft een mooi design in mooie kleuren. Hij is officieel vanaf drie jaar, maar ik vind hem nu al prima kunnen. Het tweede cadeau vond ik ook per toeval toen ik op Bol aan het kijken was voor Skyler. Ik stuitte op Playmobil 1 2 3 en dacht ‘o ja!’ Ik vergeet vaak dat Playmobil ook de variant voor kleinere kinderen verkoopt en vond dit speelgoed ideaal; een meeneem-politiebureau met wat accessoires. Zo heeft hij ook zijn eigen politie en hoeft ‘ie het niet steeds van Skyler te pakken. Het handige ‘koffertje’ zorgt ervoor dat alles (hopelijk) bij elkaar blijft.

Opa en oma kochten samen met Kees en kitty de rest; de kassa van Fisher Price had ik al even op mijn lijstje staan en Sinterklaas was dan ook het perfecte moment om deze aan te schaffen. Zelf kochten ze nog wat kookspulletjes en winkelaccessoires voor in de speelkeuken en de winkel die we hebben staan. Tegen het winkelwagentje liepen ze spontaan aan en ze vonden dit een heel leuke toevoeging.

Ook Maddox mocht natuurlijk zijn schoen zetten, alhoewel hij er nog vrij weinig van snapt en zijn schoen gewoon het liefst wil aantrekken, haha. De eerste keer kreeg hij van ons een houten autootje. Was leuk, maar de robot van Skyler was interessanter. De tweede keer kreeg hij een tamboerijn van Hema, omdat ‘ie die op school ook zo leuk vindt. Voor de derde keer heb ik een houten politiewagen achter de hand.

Maddox

Dat was hem! We gaan Sinterklaas voor dit jaar afsluiten en gaan ons opmaken voor de rustige overige weken van december. Met Kerst hebben we namelijk geen plannen. Normaal pakken we Kerst groots uit; voor nu vinden we Sinterklaas wel even genoeg. De kinderen zijn behoorlijk overprikkeld, en ook ik vind het wel even welletjes zo. Tijd om met de nieuwe spulletjes te spelen en 5 december de beste man weer uit te zwaaien!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. 2 december 2018 / 13:17

  wat onwijs leuk en gezellig shir ­čśÇ en heerlijk verwent de jongens ­čśÇ

 2. 2 december 2018 / 13:37

  Leuke cadeautjes! Ik probeer het hier in huis een beetje schappelijk te houden qua kosten en dat is wel aardig gelukt! Melle kreeg wat uitbreidingsdingen voor zijn houten treinbaan en een paar kleine schoencadeautjes. De kleine zus kreeg ook wat cadeautjes, maar dat heeft natuurlijk vooral met de leeftijd van haar broer te maken ;). Twee knuffels en een leuk speelgoedje!

 3. Jessica
  2 december 2018 / 22:47

  Leuke cadeautjes en wat een mooie sint en zwarte pietenbende waren het !