(~215 B)
Ik ging naar Zeeman en nam mee… (grote kids shoplog!)

Ik ging naar Zeeman en nam mee… (grote kids shoplog!)

Mijn moeder vertelde het me vorige week al: ‘je moet echt even naar Zeeman voor die jongens, ze hebben zulke leuke T-shirts!’ Toen ik afgelopen week de shirts van de jongens bekeek en ik alles aan de korte kant vond worden, pakte ik dan ook gelijk de auto naar Zeeman, om daar even rond te kijken. Nog geen tien minuten later liep ik naar buiten, met een tas vol leuke zomerkleding. Ik ben heel goed geslaagd! Voor 65 euro kunnen de jongens weer even vooruit en ik kreeg er nog een gratis shopper bij ook, haha.

Ik ga het je laten zien! Het is zeker de moeite waard om even een bezoekje te brengen als je nog kleding nodig hebt.

Voor Skyler

Ik begin met de buit van Skyler. De korte broeken van vorig jaar worden allemaal wat strak, dus daar ging ik voor kijken. Ik vond dit shortje! Fijn stofje en altijd goed.

Ze hebben een Desert collectie en de prints en kleuren spreken me allemaal enorm aan. Dit staat Skyler altijd heel mooi.

Deze vind ik heel tof, met een all over print.

En deze met een geweldige kleur blauw in combinatie met een faal oranje print.

Deze! Zwart en wit doet het altijd goed.

En ja, streepjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit is echt een Skyler shirt.

Voor Maddox

Ook voor Maddox slaagde ik goed. Hij heeft veel 98/104 van vorig jaar en dat is inmiddels te klein. Hij is over op 110 en ik nam dit leuke shirt mee. Hij is iets feller van kleur in het echt.

Omdat ik deze zo leuk vond nam ik hem ook voor Maddox mee.

En deze! Ook hiervan zijn de kleuren iets feller.

Deze broekjes zijn zo fijn! Hij heeft al een lange jog denim en deze korte zitten ook heel goed. Ik koop wel een maatje kleiner omdat Maddox zo smal is, 98/104. Qua lengte zit hij dan op 110; aan de bovenkant kan hij soms 1 of 2 maten kleiner gebruiken.

Als laatste een hoodie! Hij is dol op hoodies en ik was verliefd op deze print. Prima voor op een short, spijkerbroek of zwarte joggingbroek. Leuk, leuk!

Delen:
Secured By miniOrange