(~215 B)
DIARY: dagje Enschede, Maddox trakteren, Suzan & Freek

DIARY: dagje Enschede, Maddox trakteren, Suzan & Freek

Goedemorgen! Afgelopen week was de laatste week voor onze vakantie. Vandaag gaan we naar Schiphol en vliegen we naar Ibiza. Zoveel zin in! Het is lang geleden dat we met het vliegtuig op vakantie zijn geweest en ik ben heel benieuwd hoe de jongens het gaan vinden. Ik heb mijn werk afgerond, zoveel mogelijk dingen ingepland en het is tijd voor een weekje niks. Ik zal dan ook niet mijn diary volgende week maandag publiceren maar aangezien we maandagavond terugkomen en ik dinsdag gewoon aan het werk ben, zal het niet lang op zich laten wachten. In de tussentijd kun je me natuurlijk volgen via Instagram.

Afgelopen week moest er nog gewoon gewerkt worden. Ik was dinsdag de hele dag in Enschede en voor de rest thuis aan het werk om alles af te maken. Daarnaast was het een week waarin Maddox mocht trakteren en ging ik zondagavond met Skyler naar Suzan & Freek. Weer een mooie herinnering gemaakt samen!

Kijk mee naar onze week. En tot na de vakantie! In de tussentijd komen er nog wel wat blogs online, dus blijf vooral gewoon dagelijks Mommyhood bezoeken.

Maandag

Het is Tweede Paasdag en ik begin de dag met een wandeling.

Daarna stuur ik Raymond op pad met de jongens want ik moet even werken en focussen op een paar belangrijke teksten.

’s Middags ben ik klaar en gaan we eruit. Wat een lekker weer! We beginnen met een ijsje.

En daarna rijden we nog even naar dit stukje Aalsmeer. Altijd gezellig.

Dinsdag

Dinsdag heb ik een dag in Enschede voor de boeg.

Ik breng eerst de jongens weg en daarna spring ik in de auto.

Vaste prik: koffie bij Starbucks als ik met de auto ergens heen moet.

Het is een van de drukste ochtenden op de weg, hoorde ik. Dat blijkt, want ik doe er behoorlijk lang over. Na bijna 2.5 uur stap ik binnen bij Briljant Baby.

Bowie!

We zijn aan het vergaderen en werken veel plannen uit. Ik word getrakteerd op een ‘Twents broodje’. Dat is altijd mijn eis om die kant op te komen: ‘ik wil wel een eind rijden naar het oosten, maar dan wil ik wel weer dat lekkere broodje!’ Haha. Grapje hoor, maar hij wordt wel altijd voor me gehaald. Lol.

Ik heb met mijn verjaardag de mensen bij My Lovely Notebook en Briljant Baby getrakteerd op brownies en in de gang zie ik dit briefje nog liggen op een kast. Toch fijn als zoiets zo gewaardeerd wordt!

Maddox is bij Stonne en Skyler bij Raymond die een middag thuis werkt. Ik heb gelukkig geen haast om thuis te komen, want ook terug rij ik direct een file in. Eenmaal thuis ga ik eten en duik ik lekker op de bank voor Married At First Sight.

Woensdag

Na weken plannen, afzeggen omdat er iemand ziek was of een meeting had, kan ik eindelijk naar Amsterdam voor een wandeling en koffiedate met…

Debbie!

Om 12.00 uur sta ik op het schoolplein en hoor ik van Stonne dat er kijkmiddag is. Ik ben weer lekker op de hoogte, haha. Gelukkig hebben we de tijd, dus ik ga naar de klassen van de jongens. Skyler laat trots zien wat ‘ie gemaakt heeft. Zo knap!

En ook Maddox is heerlijk bezig geweest. Zo lief ook, hoe hij zijn naam schrijft. Hij vergeet ook altijd de A omdat het voor hem allemaal rondjes zijn, haha.

Daarna gaan we door naar de kapper. Skyler vond het de vorige keer te kort en heeft nu aanwijzingen voor de kapster, haha. Zijkanten kort en bovenkant iets langer. Staat tof!

Maddox heeft weer een vriendenboekje mee naar huis en hij wil voor ieder vriendje een nieuwe foto maken, haha. Ik pak mijn Sprocket fotoprinter er weer bij en we maken deze. Heerlijk.

Ik maak een lijst met alles wat ik nog moet doen. Even overzicht in de chaos. Voelt altijd fijn. Het einde is in zicht en dan doe ik in de vakantie helemaal niks qua werk.

De jongens zijn boven een uur (!) aan het gamen samen zonder ruzie. Dat is uitzonderlijk dus ik laat ze lekker hun gang gaan.

Donderdag

Maddox is in de vakantie jarig en mag vandaag trakteren op school! Hij is helemaal trots. Beetje jammer dat de foto wazig is maar ach, dat blije bekkie zegt genoeg.

Ik ga de hele dag aan het werk voor Briljant Baby en mijn eigen blog.

Om 15.00 uur haal ik de jongens weer op. Maddox heeft een ridderhelm als traktatiemuts gekozen omdat hij later ridder wordt, lol.

Tijd om weer naar basketbal te gaan!

Expeditie! We genieten zo van dit programma. Het is een van de weinige programma’s die ik samen met Raymond kijk.

Vrijdag

De jongens hebben Koningsspelen op school dus ze hebben er zin in! De hele dag lekker sporten en spelletjes doen.

Precies een jaar geleden hield ik mijn boek voor het eerst vast. Hoe snel is dat gegaan?

Mijn moeder is er niet vandaag dus het is me, myself en I. Ik ga heel snel wat boodschappen doen en daarna aan het werk.

De laatste dingen afvinken!

Ik maak vast een beginnetje met de koffer. We moeten van alles mee, aangezien we heel wisselend weer krijgen aankomende week.

Het nieuwe album van Anouk komt binnen! Ik heb wel een mazzeltje; het is een productiefout want er is een verkeerde titel op het album terecht gekomen. Au. De albums worden niet meer verstuurd en de mensen die wel het album al hebben, krijgen een nieuwe. Ik vind het niet zo’n probleem en vind het zelfs een collectorsitem, haha. De nieuwe komt nog wel, trouwens.

Even mijn vriendin gedag zeggen; zij gaan ook een weekje op vakantie.

Maddox’ nieuwe paspoort is klaar dus die halen we op. De oude was nog wel even geldig, maar dit is ook wel weer leuk. Hij is helemaal trots op zijn nieuwe foto en handtekening.

Ijsje!

Om 15.00 uur halen we Skyler op van school.

De rest van de middag zijn we lekker thuis.

Helpen met eten maken.

Ik kijk Anouk bij Jinek. Zo tof weer!

Zaterdag

Tijd om mijn nagels te laten doen.

Beter!

Ik pak ook nog een moment voor mezelf bij Het Tuinhuis. Heerlijk even.

En als ik een stuk ga wandelen, loop ik bij Kraanmode naar binnen. Ik word verliefd op deze jurk. Ik heb een tijd geleden een jurk van De Huismuts x Catwalk Junkie gehad die hierop lijkt, maar die heb ik weggedaan omdat ‘ie te groot was geworden. Heel blij met deze! Hij is van Anna van Toor.

’s Avonds kijken Raymond en ik Dirty Lines. Ik weet nog steeds niet echt wat ik ervan vind.

Zondag

Wij slapen uit en de jongens kruipen achter de Nintendo. Dikke prima, haha.

Ik ga met Maddox nog wat boodschappen doen. Fijn om wat dingen te hebben liggen als we terugkomen.

We zijn lekker de hele dag thuis. De jongens spelen buiten, we pakken in, ik maak nog wat schoon en Maddox bouwt dit ‘vliegtuig’ om alvast te wennen. Hopelijk liggen we er allemaal zo bij in het vliegtuig morgen, haha. Dat gaat hem tegenvallen.

’s Avonds ga ik met Skyler naar ZiggoDome! Hij kijkt zijn ogen uit, zo groot.

We zijn hier samen voor…

Suzan & Freek!

De show is echt waanzinnig! Heel tof opgezet, twee sympathieke mensen op het podium en een geweldig publiek dat alles mee kan zingen.

En Snelle is er ook! Dat is natuurlijk helemaal de bom! Skyler glundert helemaal.

Kijk maar! Ik verras hem met een hoodie. Inmiddels is het 22.41 uur en ga ik er echt een eind aan breien. Tijd om naar bed te gaan.

Tot na Ibiza! X

Delen:
Secured By miniOrange