(~215 B)
Hier zou ik graag meer mee willen experimenteren

Hier zou ik graag meer mee willen experimenteren

Mijn comfortzone voelt heel veilig en vertrouwd. Ik heb de afgelopen jaren heerlijk in deze bubbel kunnen vertoeven, maar merk toch wel dat ik toe ben aan nieuwe dingen in mijn leven. Dat resulteerde in het schrijven van een boek, maar ook in het doen van een aantal opleiding. Eerst NIMA A, een flink uitgebreide studie, en daarna nog wat losse cursussen. Ik ben van mening dat je nooit slechter wordt van dingen proberen en dat je daar enorm van kan groeien. Maar naast lifechanging veranderingen als een andere baan, studies en omscholing, kun je natuurlijk ook experimenteren met kleine, persoonlijke zaken. Ik ben eens gaan nadenken over dingen die ik nog heel erg graag zou willen oppakken. Misschien niet dit jaar, maar langzaamaan bepaalde dingen verweven in het dagelijks leven.

Meer spelen en proberen met make-up

Qua make-up ben ik heel erg nieuw. Ik heb twee merken gevonden die ik met mijn eczeem kan verdragen, maar het zit niet in mijn systeem om dit te pakken. Zonde, want ik word er wel altijd heel blij van als ik het draag. Momenteel draag ik alleen mascara, maar ik zou wel meer met foundation, wenkbrauwen en lippen willen doen. Het lijkt me fantastisch om wat vaker rode lippenstift te dragen, bijvoorbeeld. Vooral bij een basic outfit kan dit veel doen voor je look. Ik heb in het verleden wel eens rode lippenstift gedragen, maar ik vind dat daarvoor mijn gezicht wel egaler moet zijn. En dus moet ik ook de foundation erbij pakken.. Misschien is het fijn om dit een beetje op te bouwen, bijvoorbeeld dragen als ik specialere gelegenheden heb. Of juist doordeweeks met lichte make-up beginnen. Ik ga nog even kijken hoe ik dit wil gaan aanpakken. Omdat ik het nooit gewend ben, is het op een of andere manier toch een drempel geworden. Maar als ik foto’s terugzie van mezelf met make-up, vind ik het altijd zo prachtig. Tijd om daar eens meer naar te kijken! Ik heb gehoord dat de perfecte rode lippenstift nog best een zoektocht is trouwens, dat je vooral moet kijken naar jouw huid. Nu ben ik dus zelf best rood, maar met foundation weer niet. Ik ben benieuwd welke rode lippenstift uiteindelijk het beste gaat zijn, of ik echt voor knalrood ga, of toch met een iets meer warme of koele ondertoon. Het zal nog wel even duren; ik moet hier best een drempel voor over, haha.

Een meer vrolijke stijl vinden in de wintermaanden

Ik heb twee identiteiten, haha. In de lente en zomer draag ik voornamelijk fleurige jurken en heb ik amper een broek aan; in de winter kun je me uittekenen in een zwarte jeans met simpele hoodie. Er is bij mij geen tussenstijl. Ik zou wel graag in de winter ook meer vrolijk gekleed gaan. Misschien met mooie lange jurken en vesten, een meer vrolijke trui of sweater, een trui over een jurk, dikke panty, mooie boots, dat soort dingen. Ik neem me steeds voor om hier meer mee te experimenteren, maar uiteindelijk eindig ik altijd weer in een jeans met hoodie als het kouder wordt. Misschien is dat wel gewoon mijn ding, maar ik wil toch kijken of ik daar iets meer mee kan gaan doen. Niet omdat het moet, maar omdat ik me echt beter voel als ik aandacht besteed aan mijn kleding.

Eindelijk eens meer doen met fotografie

Ik heb een tijd geleden een heel mooie camera gekregen van een pr-bureau, maar uiteindelijk ben ik toch weer meer foto’s met mijn telefoon gaan maken. Ook prima, maar het is wel al jaren een wens van me om meer te spelen met een camera en me te verdiepen in fotografie. Ik laat er steeds iets tussenkomen dus blijkbaar heeft het niet echt prioriteit, maar ik zou dit wel nog willen oppakken. Of in ieder geval de eerste stap nemen en de camera weer meer meenemen als we weggaan, in plaats van steeds de telefoon.

Me verdiepen in Stories en deze uitbreiden

Als ik een platform moet kiezen waar ik blij van word, dan is dat absoluut Instagram. Ik vind het heerlijk om door de feeds van anderen te scrollen en geniet onwijs van de Stories van andere mensen. Er gaat geen dag voorbij zonder Instagram en de meeste schermtijd spendeer ik dan ook op dit kanaal. Ik zou zelf wel graag meer over Stories willen leren en hier ook meer mee willen doen. Er is al jaren de vraag wanneer ik eindelijk eens ga vloggen en misschien zou ik kunnen beginnen met praten op Stories, haha. Ook wil ik meer kunnen met templates en met foto’s. Omdat ik nu ook meer aan het leren ben over social media marketing, lijkt me dit een heel mooie stap. Om te beginnen bij mijn eigen kanalen. Hier duik ik dus even in de komende weken! Ik deel veel, maar het kan allemaal wel iets anders. Bovendien blijven mijn kijkers wat achter ten opzichte van het volgersaantal. Leuk om hier mee aan de slag te gaan en de resultaten over een tijd te bekijken!

Luisterboeken een kans geven

Ik ben een echte lezer. Ik hou van mijn e-reader en lees ontzettend veel, vooral de laatste tijd. Maar ik heb niet altijd tijd om te lezen! Hoe fijn zou het zijn als ik boeken ook zou kunnen luisteren? Ik heb jaren geleden eens geprobeerd om een luisterboek te beluisteren en dat was niet helemaal een succes. Ik vind het heel erg afhangen van de stem en ben daar heel gevoelig voor. Toch lijkt het me heerlijk om een boek te luisteren tijdens het wandelen, autorijden of het huishouden. Ik heb dus mijn Kobo Plus abonnement uitgebreid met luisterboeken en ga het toch een kans geven. Hier kom ik later nog even op terug!

Meer sporten uitproberen

Het sporten zit helemaal in mijn systeem. Ik ga twee a drie keer per week naar de sportschool en vind het heerlijk. Het liefst doe ik krachttraining, gecombineerd met een beetje cardio. Ook wil ik heel graag weer naar yoga als de sportschool opengaat en we niet meer in de tent hoeven te sporten. Ik heb het afgelopen jaar ook pilates en bodypump geprobeerd, een paar jaar geleden hardgelopen en dat experimenteren smaakt naar meer. Ik weet nog niet zo goed wat ik wil doen, maar daar ga ik zeker onderzoek naar doen. Misschien ga ik wel in een gekke bui eens naar (kick)boksen of iets dergelijks. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Maar ik geniet opeens zo erg van sporten, dat ik daar zeker gebruik van wil maken!

Delen:
Secured By miniOrange