(~215 B)
Het type trouwjurk waar ik mezelf wel in zie trouwen

Het type trouwjurk waar ik mezelf wel in zie trouwen

Na jarenlang dromen kwam het aanzoek zes jaar geleden. Raymond vroeg me thuis ten huwelijk, op het moment dat ik heel ziek was en we eigenlijk in een restaurant hoorden te zitten. Raymond zag het aanzoek in het water vallen terwijl ik geen flauw idee had. Ik lag al de hele dag ziek in bed, de jongens waren bij opa en oma omdat we dus die datenight gepland hadden (de dag daarna waren we 13 jaar samen) en ik kon niets anders dan slapen en een beetje televisiekijken. Toen ik ’s avonds even beneden op de bank lag en naar bed wilde, riep Raymond me weer terug toen ik mijn tanden stond te poetsen. Daar kwam dan eindelijk het aanzoek waar ik jarenlang van droomde. Op een andere manier dan gepland, maar zeker niet minder leuk. Ik vond het wel wat, zo intiem met zijn tweetjes thuis. In de tijd dat ik boven was, had ‘ie veel kaarsen aangestoken en de openhaard aangezet. Hij heeft het niet uitgesteld, maar gewoon de plannen omgegooid. Met een mooie ring in zijn hand op een knie en gevraagd of ik met hem wilde trouwen.

Vlak daarna begon gelijk het plannen en naast dat ik opzocht hoe duur Anouk was voor een optreden (prioriteiten, mensen), zocht ik naar mooie jurken online. Trouwjurken vind ik echt waanzinnig en hoe groot of klein ik ook trouw: op zo’n jurk ga ik niet bezuinigen en ik blijf net zo lang zoeken tot ik de droomjurk gevonden heb. Ik heb twee passessies gehad maar omdat we nog geen datum hadden, heb ik nog geen yes to the dress gezegd. Inmiddels zijn er globale plannen voor de grote dag, zoals ik laatst al gedeeld heb. Ik kan niet wachten tot het weer zover is en ik verschillende jurken kan gaan passen. Er zijn zo veel jurken van zoveel merken verkrijgbaar. Zeer bekende merken, maar ook voor mij onbekende merken als Madi Lane. Er gaat een wereld voor me open. Ik heb gemerkt dat ik nog heel erg twijfel qua model; ik vind een A-lijn jurk echt prachtig met een mooi, klein sleepje, maar een aangesloten model ook. Ik neig wel meer naar A-lijn want ik denk dat dat mij het mooiste gaat staan. Ik ga vandaag wat inspiratiebeelden laten zien, met daarbij wat ik wel en niet mooi vind. Maar zet me in een trouwwinkel en ik vind opeens alles leuk, haha.

Ik merk dat ik dit soort jurken met kant heel erg mooi vind. Met een klein sleepje, getailleerd. Ik weet alleen niet of ik het zó getailleerd wil. Misschien als ik nog even door train, haha. En sowieso wil ik iets meer mouw of in ieder geval dikkere bandjes.

Dat kant vind ik heel erg mooi! Ik denk alleen dat dit iets te veel is voor mij qua vorm.

Love deze heel erg! Ik moet alleen even kijken of dit wel of niet geschikt is voor mijn figuur. Of als ik wel voor wijder ga: waar kan de jurk het beste zo mooi mogelijk uit lopen?

Dit vind ik echt prachtig. Qua kleur, qua mouwtje, qua model… Ik denk dat ik me hier qua model wel een stuk meer comfortabel in voel.

Als ik dit zie, vind ik een mouw toch ook wel heel chic…

Echt een plaatje! Dit zou ik qua bandjes wel echt beter vinden. Qua decolleté ook echt waanzinnig. Maar misschien weer qua model iets te aangesloten.

En dit vind ik ook mooi, zucht.

Ik denk dat dit wel het meest in de buurt van mijn wensen komt. Aangesloten, maar toch ook iets wijd uitlopend. Een mouwtje (maar wel het liefst recht) en een klein sleepje. En iets van het witte af. Ja, love it.

Zoals je ziet gaat mijn smaak alle kanten op. Van aangesloten tot iets wijder en van wit tot blush. Het gaat in ieder geval iets met kant worden, want van die witte gladde jurken vind ik niet zo mooi. Ik kan niet wachten om te gaan passen!

 

Delen:
Secured By miniOrange