(~215 B)
Friday Favorites #18

Friday Favorites #18

Er zijn een stuk minder artikelen momenteel, omdat ik het even niet kan opbrengen. Maar mijn favorieten selecteren lukte me, dus hierbij!

Gilet van Shoeby x Lizzy van der Ligt

Ik zag dit gilet via Instagram voorbij komen en ik wist gelijk: deze wil ik hebben zodra-ie beschikbaar komt. Tijdens de lancering klikte ik ‘m, samen met een jurkje, mijn virtuele mandje in. Het jurkje ging retour, ondanks de waanzinnige kleuren en print. Ik vond hem te kort en te ‘jong’ voor mij. Maar van dit gilet gingen gelijk de kaartjes eraf. Ik vind hem zo tof! Echt een uniek item in mijn kast, dat ik hoogstwaarschijnlijk over veel outfits kan dragen. Blij mee! (ik draag trouwens een S/M, hij valt heel ruim).

Narciso Rodriguez – Musk Nude

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders een cadeaubon van de parfumerie hier in Aalsmeer. Afgelopen week was ik Vaderdagcadeautjes shoppen en liep ik ook deze winkel even binnen. Ik dacht: ik ga wat lekkers voor mezelf uitkiezen. Het werd deze geur van Narciso Rodriguez. Ik vind het echt een waanzinnige geur en ik ruik hem ook de hele dag. Heb eigenlijk spijt dat ik voor zo’n klein flesje ben gegaan, haha. Dit is, naast Gucci Floral die ik tijdens onze bruiloft droeg en mooie herinneringen met zich meebrengt, een nieuwe favoriet!

Nieuwe Axel Arigato

Een tijd geleden kocht ik sneakers van Axel Arigato en inmiddels zijn deze helemaal afgedragen. Ik heb ze zelfs naar festivals en campings gedragen, dus erg schoon zien ze er niet meer uit. Ik bewaar ze nog voor bepaalde momenten, maar kon wel een nieuw paar gebruiken voor alledaags. Ik heb nog even getwijfeld of ik niet gewoon Nike zou kopen, maar ik vind deze schoen toch echt heel erg mooi. Lekker grof, stoer en heerlijk onder jeans en jurken. Ja, dit zijn echt mijn favoriete gympen op dit moment. Ze zijn wel wat zwaar, maar dan train je gelijk je benen tijdens een wandelingetje, haha. Ze zijn momenteel wel overal in de sale, dus doe daar je voordeel mee. Maakt ze toch een stuk betaalbaarder!

Oude live-cd van Anouk

Ik ben nog zo iemand met een ouderwetse cd-speler in de auto. Afgelopen week tijdens het wandelen herontdekte ik deze hele oude cd van Anouk; een live opname van het concert in het GelreDome in 2008. Ik was erbij, heb de cd toen echt grijs gedraaid en heb hem daarna amper nog geluisterd omdat ze met nieuwe muziek kwam. Maar ik zocht een nummer op Spotify, kwam bij deze cd terecht en zocht hem op zolder. Sinds dat moment luister ik niks anders; zowel in de auto als tijdens het wandelen of sporten zet ik deze cd aan. Heerlijk weer even die oudere nummers en de sfeer van het grote concert in mijn oren. Hier word ik echt heel erg blij van.

Notities van een introvert – Bente van de Wouw

Last but not least het nieuwe boek van Bente van de Wouw. Deze opper-introvert heeft een heerlijk boek geschreven waarvan ik alles met ja en amen beantwoord. Zij heeft het hele introverte leven uitgespeeld en ik vind het ontzettend fijn om te lezen hoe zij heeft gestruggled en momenteel echt haar leven op haar manier aan het inrichten is. Terwijl ik heel introvert ben, wel altijd veel dingen wil doen en daar dus mee in de knoei kom qua batterij, weet zij het voor haar perfecte leven te leiden. Ja, hier kan ik nog wel wat van opsteken. Het is sowieso al fijn dat iemand de juiste woorden weet te vinden voor jouw gevoelens. Heel tof boek waar ik van geniet.

Delen:
Secured By miniOrange