(~215 B)
10 x clogs voor de zomer

10 x clogs voor de zomer

Twee jaar geleden kocht ik op Ibiza de welbekende Boston clogs van Birkenstock. Ik wilde ze al een tijdje proberen, nadat ik ze online veel bij anderen was tegengekomen. In Nederland waren ze toen helemaal uitverkocht, maar op Ibiza kwam ik ze tegen bij de geweldige winkel Sluiz. Ik nam ze mee, maar moest er in het begin enorm aan wennen. Uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen en de afgelopen twee zomers droeg ik eigenlijk niks anders. Thuis en op vakantie dan, want naar mijn werk draag ik dit niet, haha.

Ze zitten waanzinnig en combineren eigenlijk met alles. Inmiddels zijn die van mij wel aan vervanging toe, maar ik weet nog niet of ik de originele Birkenstocks ga aanschaffen, of toch voor een net iets andere variant ga. De clog is gelukkig nog steeds volop in het straatbeeld te zien en dus ook in de winkels te vinden. De meningen zijn nog steeds heel erg verdeeld, maar ik ben groot fan.

Ik weet zelf dus nog niet welke ik ga kopen en zal ongetwijfeld weer bij Birkenstock terechtkomen, maar ook andere merken zijn de moeite waard. Tien clogs op een rij!

Ik vind deze echt heel tof! Ik had ze ook gelijk besteld als ze iets goedkoper waren, want voor deze leukerds betaal je maar liefst 350 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Paul Warmer. Ik hou ze toch even in de gaten want dit is wel precies wat ik mooi vind. Ik vind ze ook minder ‘slipper’ dan de Birkenstocks.

Deze zijn van Mango en vind ik echt heel erg leuk. Ik heb ze zelfs al eens besteld om te passen. Ik twijfelde alleen over de maat en vind het voetbed van Birkenstock net iets lekkerder zitten. Ze zijn teruggestuurd, maar ik heb ze nog steeds in mijn hoofd. Met een prijs van 69,99 een goede optie!

Met een prijs van 39,99 een van de goedkoopste uit de lijst. Deze zijn van Only!

Ook deze vind ik leuk! Ze zijn van Blasz, verkrijgbaar via Omoda, en kosten 99,99.

Ugg waagt zich er ook aan. En geef ze eens ongelijk. Afgelopen maanden waren de Ugg instappers al hot, dus ik verwacht dat deze ook wel als warme broodjes over de toonbank gaan. Prijs is 144,95.

Deze van Dr. Martens (139,95) zijn voor mij iets te grof denk ik, maar ik vind ze wel heel tof! Vooral onder een wijde jeans zullen ze echt heel erg leuk staan.

Ik vind deze clogs van Colors of California er erg comfortabel uitzien. Met een prijs van 69,- zijn ze ook een stukje fijner voor de portemonnee.

Ik vind zwart (nep-)leer toch ook wel erg tof! Deze zijn van Zara en kosten 39,95.

Over zwart gesproken: deze van Massimo Dutti vond ik in de sale bij Zalando. Ook mega leuk! Voor een prijs van 79,95 niet zo verkeerd.

Last but not least: deze leukerds zijn van Pull & Bear, zijn in de sale bij Zalando en kosten nu slechts 26,99!

Delen:
Secured By miniOrange