(~215 B)
Favorieten uit de nieuwe collectie van Fabienne Chapot (zomer 2022)

Favorieten uit de nieuwe collectie van Fabienne Chapot (zomer 2022)

‘Heb jij al iets besteld uit de nieuwe collectie van Fabienne Chapot?’ Ik kreeg afgelopen week deze vraag en ik antwoordde met: ‘Mwah, ik weet het niet zo goed. Ik denk dat ik het dit seizoen helemaal niet zo leuk vind!’ Ik hou de collecties altijd nauwlettend in de gaten, maar vooralsnog is er niets dat er voor mij écht uitspringt. Ja, de boyfriend jurkjes zijn zoals ieder seizoen wel echt heel erg leuk, maar ik weet niet of de prints me echt aanspreken of dat het vooral weer hebberigheid is. Ik weet ook niet of de prints me leuk staan. Dat is altijd een kwestie van proberen. Aan de andere kant: hoeveel van deze jurken kun je hebben? Ik merkte afgelopen zomer ook dat ik een aantal favorieten heb en de andere prints toch sneller laat liggen.

Dus nee, ik heb nog niks besteld. Wel heb ik een paar favorieten opgeslagen die ik even in de winkel wil bekijken. Ze hebben een heel leuk vestje in de nieuwe collectie, dat eindelijk eens geen wol bevat. Ook hebben ze een heel leuk truitje met bloemen, maar ik weet niet of dat model me leuk staat. Een half mouwtje en een kort model maakt mij al gauw wat propperig. De jurk met panterprint spreekt me wél heel erg aan. Die wil ik graag even passen, om te kijken of het model mij leuk staat. De tas vind ik ook waanzinnig. Maar ja, ook hier geldt voor: hoeveel tassen heb ik nodig? Ik heb toch mijn favoriete crossbody tassen en qua shoppers heb ik ook al fijne modellen. Ze hebben wel waanzinnige bloesjes nu in de collectie. Nu draag ik deze zelf niet maar als je daar een liefhebber van bent, hebben ze fantastische, bijzondere exemplaren.

Je merkt: ik word iets kieskeuriger en dan beginnen de prijzen me ook een beetje tegen te staan. Neemt niet weg dat ik in een impulsieve bui misschien toch een jurk bestel, misschien wel als er een kortingscode gestuurd wordt. Ik ken mezelf langer dan vandaag. Wel weet ik dat ik meer naar andere dingen zit te kijken. Meer mooie, basic jurken zoals van By Bar, waar ik minder snel op uitgekeken ben. Want die geprinte jurken? Mijn kast hangt er vol mee. Het scheelt natuurlijk ook dat de prints me niet zo aanspreken in deze nieuwe collectie. Een prachtige nieuwe print en ik ben weer verkocht, haha.

Ik heb mijn favorieten toch even op een rij gezet. Voor nu heb ik niks aangeschaft en ben ik het nog niet van plan. Maar zeg nooit nooit… Met korting blijf ik gevoelig voor de leuke zomerjurkjes! Als ik écht moet kiezen, dan zeg ik: het jurkje met de gekleurde garnalen (!). En als tweede de jurk met panterprint. Op nummer 3 het vestje!

Delen:
Secured By miniOrange