(~215 B)
Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen maand mijn geld aan uitgaf #3

Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen maand mijn geld aan uitgaf #3

Een maand verder en tijd om de financiën te bekijken. Ik heb vooral veel digitale potjes gevuld zoals de spaarpot voor de inkomstenbelasting, de vakantie naar Ibiza, de zomervakantie en mijn persoonlijke spaarrekening. Ik heb altijd veel digitale spaarpotten en vind het fijn om voor verschillende doeleinden geld weg te zetten in plaats van alles op een grote hoop op een spaarrekening. Daarnaast hou ik dan geld op de lopende rekening voor mijn vaste lasten en persoonlijke uitgaven. Ik heb weer wat leuke dingen gedaan met mijn geld en de vijf leukste deel ik met jullie.

Camping Bakkum voor de zomer

Raymond heeft twee weken vakantie in de zomer en na een beetje twijfelen, hebben we toch de knoop doorgehakt om in Nederland te blijven met de caravan. We hebben wat campings bekeken en uiteindelijk kwamen we bij De Molenhof uit. Toen we dat voor twee weken geboekt hadden, vond ik dat eigenlijk wat aan de korte kant. Raymond moet dan wel werken; de jongens zijn wel zes weken thuis en ik ben vrij flexibel qua werkplek. In eerste instantie wilde Raymond De Molenhof een week extra boeken voor ons, maar dat vond ik geen fijn idee. Het is te ver voor Raymond om dan naar ons toe te rijden en ik zou daar dan zitten zonder auto in een omgeving die ik voor de rest niet ken. Ik had eigenlijk gelijk een ander plan: naar camping Bakkum! Dan zijn we in de buurt, kan ik mijn auto ophalen, zit Raymond dichtbij met zijn werk en de jongens en ik kennen de plek goed. Raymond kan dan lekker na zijn werk naar ons om nog samen gezellige zomeravonden te hebben, net zoals we toen in de herfstvakantie deden. Zoveel zin in! Ik heb de vakantie aanbetaald en daar is dus een deel van mijn geld naartoe gegaan. Een leuke uitgave!

Nieuwe cd van Anouk

Eindelijk is de wereld weer open en is er ruimte voor concerten en festivals! Ik heb een aantal leuke dingen in de agenda staan en kan vooral niet wachten op het moment dat ik Anouk weer op het podium mag gaan bewonderen. De laatste keer was in juli 2019. Ik ga sowieso naar haar eigen concert op het Malieveld, maar er staat ook nog een festival in Alphen aan de Rijn op de planning. Naast veel oudere muziek, heeft ze ook eindelijk weer een nieuw album! Op het moment dat ik dit blog schrijf is het album nog niet uit, maar morgen valt ‘ie op de deurmat. Ik heb hem natuurlijk al een tijdje in de pre-order staan en die 18 euro zijn nu al well spend. Ik word er gewoon altijd gelukkig van. Ik luister de muziek altijd via Spotify maar ik heb graag alle albums thuis liggen. En in de auto, aangezien ik daar nog een good old cd-speler in heb zitten, haha. Ik kan dus niet wachten!

Een bikini waar ik me heel mooi in voel

Het is altijd een beetje omschakelen als je van winter naar een warmere lente gaat. Dat eerste moment met blote benen naar buiten voelt voor mij nog ongemakkelijk, maar na een dag is dat gevoel gelukkig verdwenen. Wat wel altijd wennen blijft, is jezelf dan weer in een paskamer zien tijdens het passen van bikini’s. De horror. Een wit lijf, het ongemakkelijke van alle laagjes kleding weer uit, het vreselijke licht, bikini’s die niet zo goed passen bij je lijf en die vreselijke zoektocht. Nee, zwemkleding passen is nooit mijn hobby. Maar opeens was daar een bikini van Cyell. Ik liep een rondje door de Bijenkorf, zag een leuke bikini hangen, nam hem mee naar de paskamer, trok hem aan en keek in de spiegel. Ik weet niet echt wat er gebeurde, maar ik werd er gewoon gelijk heel erg blij van! De pasvorm, de kleurtjes, de print, het feit dat ik mijn lichaam neutraal kan bekijken de laatste maanden. Het voelde gelijk goed. En ja, ik heb hem dus direct meegenomen! Een dure bikini, maar iedere cent waard. Ik word nog steeds blij als ik terugdenk aan dat fijne moment en ik hoop dat ik hem lekker veel kan gaan dragen en dit gevoel kan vasthouden.

Koffie en een kaneelbroodje van Starbucks in de auto

Ken je dat gevoel dat je eigenlijk een doodgewoon moment ervaart maar opeens even heel erg gelukkig bent? Dat had ik vorige week. Ik zat in de auto naar Enschede en dat vond ik al tof, haha. Ik heb jarenlang niet durven autorijden en vind het nu zo heerlijk. Ik was op weg naar Briljant Baby, waar ik alweer een paar maanden voor mag werken. Altijd als ik een autorit voor de boeg heb, stop ik bij een Starbucks. Ik bestelde een cappuccino en nam daar een warm kaneelbroodje bij. Toen ik de auto in stapte, de radio hard aanzette en tijdens het rijden genoot van het kaneelbroodje en de koffie, was ik gewoon even heel erg blij. Vorig jaar had ik nooit kunnen bedenken dat mijn leven er een jaar later zo uit zou zien. Ik heb weer plezier in mijn werk, geniet van het werken met een team, voel me voldaan en gewaardeerd. De buit van Starbucks was misschien maar heel klein, maar het moment zelf even onbetaalbaar!

Glazen op sterkte voor in mijn zonnebril

Een zonnebril is voor mensen met glazen op sterkte altijd een duur grapje. Terwijl ik tot een paar jaar terug iedere paar maanden wel een nieuwe zonnebril op mijn neus had, is dat nu toch echt niet meer haalbaar. Alleen de glazen zijn al ruim 200 euro en dan val ik ook nog eens voor de meest dure monturen van minimaal 250 euro, haha. Gelukkig heb ik af en toe een leuke samenwerking. Dit keer werkte ik samen met de Bijenkorf en in plaats van geld op factuur, heb ik gewerkt op basis van een shoptegoed. Daar kies ik heel soms voor en in het geval van de Bijenkorf is dat natuurlijk altijd een goede keuze. Van het shoptegoed bestelde ik de Gucci zonnebril die ik al tijden wilde hebben. Toen ik hem thuis kreeg, leverde ik hem direct af bij Eyewish hier in het dorp om er glazen op sterkte in te zetten. En zo heb ik toch een redelijk betaalbare nieuwe zonnebril in the pocket! Ik hou van het grote zwarte montuur en samen met mijn bruine Gucci zonnebril van vorig jaar en mijn kleinere Ray-Ban heb ik toch wat fijne monduurtjes om af te wisselen. Blij mee!

Delen:
Secured By miniOrange