(~215 B)
Dit stond er bij ons op tafel #6

Dit stond er bij ons op tafel #6

De laatste ‘Dit stond er bij ons op tafel’ is alweer van een jaar geleden. Niet omdat ik het niet leuk vond om over te schrijven, maar wel omdat we simpelweg steeds hetzelfde aten. Ik ben behoorlijk inspiratieloos als het om avondeten gaat, vind het moeilijk om from scratch iets te maken en grijp in de supermarkt dan toch snel naar de basis dingen. Maar toen kwam er een samenwerking met HelloFresh. En ik weet dat jullie HelloFresh niet meer kunnen horen en zien vanwege alle reclame online, maar voor ons is het echt een verrijking geweest. Zo erg, dat we zelfs de weken daarna onze box verlengd hebben. Wat fijn om ieder geval drie keer per week een andere maaltijd op tafel te zetten! Ik haal dan nog in de supermarkt wat dingen erbij voor de overige dagen. Of in ieder geval twee dagen; op vrijdag is mijn moeder hier en eten we iets lekkers wat zij maakt en op zaterdag zien we het altijd wel. Vaak maakt mijn moeder eten voor bijna de hele straat (haha), dus dat willen we ook nog weleens opwarmen de volgende dag. Voor de jongens zorg ik altijd voor extra broccoli en bloemkool in de vriezer, voor als we iets eten wat zij toch niet zo lekker vinden. Ik hou daar niet altijd rekening mee met gerechten uitkiezen, omdat ik zelf ook wel eens iets nieuws wil eten. Dan maak ik hen al vrij snel blij met aardappeltjes, bloemkool en een stukje vlees.

Lucky me: in januari mag ik weer een samenwerking doen met HelloFresh dus dat scheelt weer een paar boxen afrekenen. Maar ik weet zeker dat we na die samenwerking weer lekker verder gaan en dat we het het bedrag helemaal waard vinden. Zo fijn om er niet meer over na te hoeven denken en te experimenteren in de keuken. Ik vind het zelfs een feestje worden om eten te maken, terwijl ik daarvoor echt niks had met koken. Ik kies altijd maaltijden die snel klaar zijn (in minder dan 30 minuten), omdat ik dat prettig vind in de avondspits. Lekker snel een fijne maaltijd op tafel!

Ik ga je laten zien wat we zoal hebben gegeten de laatste tijd. Veel HelloFresh, soms een maaltijd van mijn moeder en soms zelf iets gemaakt. Kijk mee. Het is allemaal niet gesponsord; dit zijn alle gerechten geweest die we zelf hebben betaald. Oh, enne: mijn foodfotografie is nog steeds niet on point, dus sorry voor de soms wat onsmakelijke foto’s. We hebben gelukkig wél lekker gegeten, haha.

Mocht je ook HelloFresh willen proberen, dan kun je mijn code gebruiken. No spon, maar dan krijgen we allebei korting op de volgende boxen.

Ik begin met onze absolute favoriet: curry noedelsoep. Ik heb hier zo van genoten! Dit ga ik zeker snel nog eens maken of snel kiezen als ik het weer voorbij zie komen.

Zoete aardappel stamppot met rode peper, zoete boontjes en een Duitse biefstuk. En wat pompoenpitten. Was prima, maar niet heel bijzonder.

Tomatenrisotto! Altijd lekker.

Beetje lastig fotograferen maar Raymond had de schaal al aangevallen voordat ik er een foto van had gemaakt, haha. Nacho-schotel!

Omdat ik de jongens hier altijd blij mee maak; bloemkool. Met zoete aardappel, pepersteak en wat kaassaus.

Deze romige spaghetti was heerlijk!

Ik vind het wel leuk om af en toe een soort ‘broodje hamburger’ te kiezen voor het weekend. Dit was een broodje met kipfilet, teriyakisaus, sla en wat aardappeltjes uit de oven. Lekker!

Eten van mijn moeder: bami met een gebakken eitje. Altijd heerlijk!

Plaattaart met pompoen, geitenkaas en een beetje honing. Leuk voor de afwisseling!

Erwtensoep! Dit maakte ik met een verspakket uit de supermarkt.

Rijst met sajoerboontjes en een pepersteak. Dit vinden de jongens ook lekker dus dit maak ik regelmatig.

Nog een variatie op het broodje hamburger: dit was met steak en blauwe kaas. Mjam!

Spaghetti a la mama!

Risotto met bleekselderij, mozzarella en tomaat. Het lijkt veel natter dan dat het was, haha. De tomaten maakten het wel wat wateriger. Qua smaak was het heerlijk!

Noedels met kip, champignons en komkommer. En cashewnoten, maar die mocht Raymond opeten.

Ik ben nu al benieuwd wat we komende weken gaan eten. Zin in!

 

Delen:
Secured By miniOrange