Dit stond er bij ons op tafel #3

Dit stond er bij ons op tafel #3

Wij eten eigenlijk wel vaak hetzelfde thuis en dat betekent dus ook dat ik niet wekelijks dit soort artikelen kan schrijven. Maar ik heb weer een paar keer foto’s gemaakt van dingen die ik ’s avonds op tafel heb gezet en aangezien het andere gerechten waren dan in de vorige twee artikelen, kan ik nu weer een nieuwe ‘dit stond er bij ons op tafel’ schrijven. Zoals altijd is het weer allemaal snel en makkelijk! Het is niet echt van alleen maar afgelopen week, maar van de afgelopen maand ongeveer waar ik een selectie van heb gemaakt.

Hier vind je de vorige edities;
Dit stond er bij ons op tafel #1
Dit stond er bij ons op tafel #2

Laat ik beginnen met deze goed gevulde salade. Ik kwam het recept tegen bij Cynthia en zocht nog iets lekkers voor op de camping. Dit viel echter zo in de smaak, dat ik hem thuis weer maakte. Heb hem hier en daar wel iets aangepast, zoals alleen met pijnboompitten omdat ik geen noten mag en wat tomaten erbij.

En aangezien we nog hamburgers over hadden van de camping, heb ik het zo gegeten. Prima maaltje.

Ik ben echt dol op alle verspakketten in de supermarkt. Alles zit erin, het recept is altijd duidelijk, het is lekker en makkelijk. Ik maak ze vrij regelmatig, zoals je hieronder gaat zien. Dit was een nieuwe! Ik ben niet zo dol op bonen maar al met al was het erg smakelijk allemaal.

Nog een verspakket. Uiteindelijk was de saus een beetje waterig, maar de smaak héél erg goed. Echt een aanrader deze. Zelf even alle groenten snijden en daarna een half uurtje in de oven.

Mega simpel en iets wat we altijd op voorraad hebben; kip madras van de Wereldgerechten van Knorr. Ik vind het vooral fijn om te maken als we allemaal laat zijn, als Maddox uit school komt of als ik gewoon écht geen zin heb om iets te maken.

Sushi! Raymond was er een avondje niet en dit is dan toch wel echt heerlijk. Ik bestel het vaak bij Yummies in Uithoorn en dit zijn mijn drie favorieten bij elkaar.

Een receptje via Lekker & Simpel: kip met spitskool. Heel makkelijk om te maken, gezond en heel lekker. Dit valt ook erg in de smaak bij de kinderen en staat daarom deze week weer op het menu.

Curry Madras, maar dan vanuit een verspakket. Natuurlijk wel veel lekkerder dan uit het pakje van Knorr. En zeker net zo makkelijk! Zoals ik al zei: liefde voor de verspakketten. Life savers, haha.

Lekker makkelijk voor een heel warme dag. Ik had een watermeloen die op moest, vis die op moest en daarbij maakte ik zoete aardappelfriet. Prima!

Broccoli, vers gesneden patat voor in de Airfryer en een kipburger. Maddox is in zijn element.

Pasta met gehakt, courgette en een pot rode saus. Ook eigenlijk wel iets dat ik altijd in huis heb met een pastafreak als Maddox.

Barbecueën, dat hebben we de afgelopen weekenden vaak gedaan. Zo heerlijk! Anke maakte een lekkere burrata/tomaat/basilicum salade, een Griekse salade, lekker veel stokbrood en wat vlees. Zo fijn!

Share:

2 Reacties

  1. 4 juli 2019 / 09:10

    allemaal helemaal lekker shir 😀 en ik ga toch ook maar eens vaker kijken naar die vers pakketen!! met een paar aanpassingen kan ik dat wel eten denk ik 😀

  2. Lisette
    4 juli 2019 / 10:59

    Lekker! Ik zal ook is kijken naar de verspakketen. Wij zijn niet van de pakjes en zakjes maar een verspakket wil ik wel proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.