(~215 B)
Dit kreeg Maddox voor zijn 7e verjaardag

Dit kreeg Maddox voor zijn 7e verjaardag

Normaliter deel ik altijd wensenlijstjes van de jongens, zodat anderen daar inspiratie uit kunnen halen. Dit jaar heb ik dat voor Maddox overgeslagen, omdat hij slechts één specifieke wens had: alles van Haaland. Als er iemand is waar hij tegenop kijkt, is het wel tegen Erling Haaland, dé voetballer van Manchester City. Hij bekijkt al zijn filmpjes, ik hoor elke dag minimaal vijf keer zijn naam vallen en als je Maddox vraagt wat hij wil worden, roept hij ‘Haaland!’. Hij heeft al in menig vriendenboekje ‘Haalant’ geschreven, bij de vraag wat hij later wil worden, haha.

We konden dus niet anders dan hem verwennen met een trainingspak van Manchester City. Ook wilde hij dolgraag het Haaland-tenue, maar dat was onbegonnen werk. Na een lange zoektocht hebben we dat gestaakt, aangezien de voetbalwereld zich alweer voorbereid op een nieuw seizoen en alles dus in de (uit-)verkoop al een tijd geleden is verkocht. Gelukkig hebben we nog wel een shirt gevonden van Manchester City. Aan familie en vrienden vroeg hij ook voetbalgerelateerde spullen. Er was toch vraag naar zijn cadeaulijst, dus hierbij al zijn cadeautjes op een rij!

Van ons kreeg Maddox hét trainingspak, dat ik vond bij Decathlon. Ook heeft hij een shirt van Manchester City gekregen, dat ik ook kocht bij Decathlon. Dolgelukkig want ‘nu ben ik echt Haaland!’

Voor de geïnteresseerden: linkje naar het trainingspak

Linkje naar het shirt.

Ook verraste ik hem de avond voor zijn verjaardag met een poster van Haaland. Er hing hier nog een poster uit zijn babytijdperk, dus daar moest even verandering in komen. Ik bestelde de poster bij bol.

Van opa en oma kreeg hij nieuwe kicksen. Ietsje ruim, maar perfect voor het volgende voetbalseizoen! Maddox heeft kleine voeten en dan is het wat lastiger om echt toffe voetbalschoenen te kopen, maar deze zijn een schot in de roos. Ze zijn van Nike en mijn ouders bestelden ze bij Zalando via deze link.

Ook wilde Maddox graag nieuwe voetbalschoenen voor buiten. We hadden een paar van Decathlon, maar die waren inmiddels te klein. Omdat hij altijd heel zuinig is met zijn gewone schoenen, wilde hij daar liever niet mee voetballen, haha. Van opa kreeg hij dus voetbalschoenen die hij kan dragen als hij voor de deur gaat spelen. Van Puma want ‘dat is het logo dat Haaland ook heeft’. Ik stuurde deze link door naar mijn schoonvader.

We gaan nog even door in het Haaland-thema: van onze vrienden Wim en Nicole kreeg Maddox deze bal, vol met handtekeningen van het team van Manchester City.

Maddox wilde graag keepershandschoenen, dus ik ben gaan speuren naar een kleine maat. Die vond ik bij bol. Hij kreeg deze keepershandschoenen uiteindelijk Kees en Kitty!

Van Nona kreeg hij voetbalplaatjes! De jongens sparen nu de nieuwe van het EK, dus dit was een schot in de roos. Ik moest deze foto maken na het ‘packen’, haha.

Van Bibi en Lotte kreeg Maddox Elektro voor groep 3 en 4. Onwijs leuk!

Van mijn broertje en zijn vriendin kreeg Maddox geld. Ook van Kees en Kitty kreeg hij nog wat geld. Hij wilde dat graag gisteren meenemen naar de speelgoedwinkel en koos twee Hot Wheels auto’s. Wat grotere exemplaren, waar nog een kleine auto in zat. Hot Wheels blijft een hit hier in huis. Het was uit de Premium collectie en ik weet nog dat ik dacht ‘wat takke duur’ maar ach, als het kind maar gelukkig is, haha.

Delen:
Secured By miniOrange