(~215 B)
Dit is mijn kledingkast in de caravan voor drie weken vakantie

Dit is mijn kledingkast in de caravan voor drie weken vakantie

Elk jaar vind ik het weer moeilijk om een keuze te maken. Wat neem ik allemaal mee op vakantie qua kleding? Vorig jaar vertrokken we voor drie weken naar Frankrijk en was het weer heel wisselvallig. Dit jaar blijven we in Nederland en zijn de voorspellingen voor de komende twee weken heel erg goed. Het is tussen de 22 en 26 graden en dat is natuurlijk heerlijk! Ik heb dus gekozen voor veel zomerse kleding. Maar toen we twee jaar geleden ook op de camping in Nederland verbleven waren de avonden nog wel heel fris, ondanks de hoge temperaturen overdag.

Omdat ik op alles voorbereid wil zijn én de keuze wil hebben, neem ik altijd genoeg opties mee. Vorig jaar had ik alleen zoveel opties, dat de hele opbergzak gescheurd was tijdens onze terugrit. Ook was de stang behoorlijk gebogen. Oeps. Lightpacking is niet echt mijn ding. En wat heb ik er uiteindelijk van gedragen? Ongeveer de helft. Dit jaar pak ik het iets anders aan. Ik heb nog steeds ruim de keuze, maar heb ook veel geschrapt.

Ik ga je mijn kledingkast in de caravan laten zien. En ja, deze kast heb ik me toegeëigend; de kleding van de jongens kunnen prima in de bovenkastjes van de caravan, aangezien ze allemaal kleding hebben die gestapeld kan worden. Voor Raymond geldt hetzelfde; een kast voor shirts en een kast voor broeken. Dan zijn zij wel klaar. Ik hang mijn jurken liever op, om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Dit is mijn kast! De zak met vakken is van Bo-camp en echt ideaal. Zo creëer je toch even meer ruimte, aangezien ik niet alles kan hangen. En zoals je ziet loopt de kast rechts achter de wand nog een klein beetje door.

Ik heb gekozen voor drie zomerse jurken. Deze van Fabienne Chapot vind ik op dit moment het leukste. Ook neem ik mijn spijkergilet mee. Daar kan ik altijd wat leuks mee!

Daarna volgen drie jurken, alle drie toevallig van By Bar, die iets meer geschikt zijn voor de dagen die iets koeler zijn. De groene is een linnen jurk, heerlijk! De twee jurken met print hebben lange mouwen. Deze kan ik nog oprollen. Geen idee of ik deze ga dragen, dat ligt gewoon aan het weer. Rond de 20 graden zijn deze echt dikke prima; als het continu 25-30 graden is, is het wel veel te warm. Maar je kent de Nederlandse zomers…

Achterin hangt een blauwe, lange jurk. Deze is van Bonprix en heb ik alweer wat jaartjes. Iedere vakantie heb ik daar weer veel plezier van. Ik vind het altijd fijn om toch ook een lange jurk bij me te hebben. Deze is nog heel luchtig!

Achterin hangt mijn spijkerjasje van Yaya. Onmisbaar voor als het fris wordt. Ik draag geen vesten voor de rest.

Dan heb ik de vakjes. Bovenin zitten vier T-shirts. Crème, wit, roze en zwart. Voor mij de basics.

Vervolgens heb ik twee shorts mee, een rokje en een geprinte, lange broek. Ik twijfel over deze, maar denk dat het heerlijk is voor de frisse avonden of een dagje dat iets kouder is. Of als ik onder de douche vandaan kom, haha. Mijn joggingpakken zijn toch wat dik.

In het onderste vakje liggen nog drie jurken opgevouwen, die niet zo kreuken. Mijn favoriete T-shirtdress momenteel met panterprint, een heerlijke lange jurk van By-Bar en uiteraard een jurk met strepen, ook van By-Bar. Stuk voor stuk basic en comfi exemplaren. In het mandje zitten ondergoed en sokken.

Zoals je ziet neem ik dus geen spijkerbroeken mee. Mijn jurkjes zijn ook geschikt voor de iets lagere temperaturen en als het echt koud is, dan draag ik wel een:

Joggingpak! Is een campingkast compleet zonder joggingpakken? Ik neem mee: mijn crèmekleurige Stronger joggingpak, mijn Daily Paper trainingspak en mijn Stronger joggingpak met short. Dit short kan ik ook weer dragen met een T-shirt overdag en de sweaters weer op mijn shorts.

Qua schoenen ga ik uiteraard voor mijn witte, lichte gympen van Adidas en een paar Birkenstocks. Ik draag mijn dichte Birkenstocks veel dus die gaan ook mee, maar die heb ik nu aan.

Ik ben niet zo’n zwemmer maar een bikini heb ik wel mee. Ook mijn witte, linnen strandblouse neem ik mee. Ideaal voor over de bikini heen. Of leuk voor op een short! Dit ligt niet in mijn kast, maar ik maak een kastje met zwemkleding en -spullen!

That’s it. Genoeg keuze voor drie weken kamperen!

Delen:
Secured By miniOrange