(~215 B)
Dit heb ik bewaard uit de babytijd van de jongens

Dit heb ik bewaard uit de babytijd van de jongens

Laatst was ik Maddox’ kledingkast aan het uitmesten en omdat dat ook een opbergkast voor ons is, kwam ik ontzettend veel spullen tegen die wel weg konden. Maar wat ik ook tegenkwam, waren de babydekentjes van Skyler en Maddox. Ik kan best goed dingen weg doen en heb veel oude kleding van de jongens verkocht, maar er zijn een paar items waar ik geen afscheid van kan nemen. Waaronder hun dekentjes. Ik heb een zwarte doos waar ik dit inmiddels in bewaar, samen met wat andere spullen die ik gewoon niet kan verkopen of weg kan gooien. Het gaat hierbij om favoriete eerste pakjes, oftewel kleding die in de kraamweek of vlak daarna is gedragen. Van Skyler heb ik het állereerste pakje niet meer (ik kan me niet herinneren dat ik het weg heb gedaan maar kan het ook niet meer vinden), maar voor de rest zit de box vol met spullen die me ontzettend dierbaar zijn.

Allereerst dus hun dekentjes. Van alles wat ik hieronder laat zien, zijn deze babydekens me het meest dierbaar. Ik weet niet precies waarom, misschien wel omdat ze tegelijkertijd hun karakters zo goed uitbeelden door de print en kleur, ofzo. Dit gaat echt nooit de deur uit.

Hier zie je ons in de kraamweek van Skyler.

En deze deken is van Maddox!

Dit pakje voor Maddox was een van de eerste dingen die ik kocht en ik was en ben er verliefd op. Het zit vol met vlekken, maar dit is een van de dingen die ik dolgraag wilde bewaren. Het staat centraal voor de heerlijke, relaxte kraamperiode die we hadden met Maddox.

Kijk nou toch!

Deze twee setjes komen allebei van Prénatal en zijn allebei door Maddox gedragen. De onderste was zijn eerste pakje, samen met het jasje op de foto erboven. De andere set is een combinatie die hij veel de eerste twee weken gedragen heeft.

Net thuis na de bevalling.

In de kraamweek ging Skyler gewoon naar het kinderdagverblijf en kwam hij thuis met deze romper. Maddox heeft het nooit gedragen, maar weg gaat het zeker niet.

Dit pakje zijn zowel door Skyler als door Maddox gedragen. Echt een van mijn lieveling geweest en gaat daarom niet de deur uit.

Ook dit pakje zit helemaal onder de vlekken en is behoorlijk geel, maar Skyler heeft dit ontzettend veel gedragen en staat voor mij symbool voor de eerste maand met mijn eerste zoon.

Geen woord van gelogen toch? Dit pakje mag niet weg. Maddox heeft het ook even aan gehad maar het voelde écht als Skylers pakje en daarom heb ik hem toch snel opgeborgen.

Skylers vestje in de eerste weken. Maat 50 is opeens weer zo ontzettend klein. Ik weet niet precies wat het met dit vestje is, want hij is gewoon af en toe gedragen in de eerste weken, net zoals andere kledingstukken. Maar ik wilde dit heel graag houden en heb het in de box zitten.

Maddox’ eerste loopschoentjes! Hij liep al vrij snel en deze schoenen waren een fantastisch aankoop.

En als laatste Skylers schoentjes. Geen loopschoenen want het zijn echt gewoon babysloffen, maar ik kreeg ze van Mika toen hij hoorde dat ik zwanger was en dit gaat nooit de deur uit.

Delen:
Secured By miniOrange