(~215 B)
DIARY: ziekenhuis, Bakkum, basketbalkampioen & naar Waylon

DIARY: ziekenhuis, Bakkum, basketbalkampioen & naar Waylon

Daar ben ik weer met een nieuw fotodagboek! De jongens hebben vakantie en omdat ik voor de vakantie extra had gewerkt, kon ik het vorige week wat rustiger aan doen. Was even lekker! Het was een week vol mooie momenten: een beetje werken, met de jongens naar de film, een dagje naar Bakkum, Skyler die zijn kampioenswedstrijd moest spelen (en won!) en ik ging zaterdagavond met mijn ouders én Raymond naar Waylon. Echt onwijs leuk allemaal. Ook was ik twee keer in het ziekenhuis te vinden; een keer voor een allergietest en een keer om foto’s te laten maken van mijn voet. Het voelde toch nog niet zo fijn na mijn ongelukje in de sportschool. Gelukkig is het niet gebroken en moet ik het gewoon even ‘uitzitten’.

Kijk mee naar onze volle week!

Maandag

Maandag ben ik vrij, dus ik neem de jongens mee naar de bioscoop. Altijd leuk!

Ik combineer mijn nieuwe shirt met een panterbroek en daar komt dit hysterische outfitje uit. Viel in de smaak, bij mezelf en op Instagram.

Maddox gaat zijn verjaardagsgeld uitgeven in de speelgoedwinkel. Uiteraard koopt hij Hot Wheels, het enige waar hij nog mee speelt momenteel.

Hoi knapperd!

Voor zijn verjaardag kreeg hij voetbalplaatjes en hij wilde zijn kaarten even laten zien.

Restjes taart en kopen zonder kijken!

Dinsdag

Nog heel even spelen voordat het tijd is om…

Naar de BSO te gaan!

Ik ga een paar uurtjes naar kantoor.

Omdat Skyler gewoon thuis is, werk ik ’s middags thuis verder.

Ik haal Maddox op van de BSO en daarna zitten we nog even in de tuin.

Woensdag

Ik begin woensdag om 08.00 uur bij de huisarts want mijn voet doet toch nog wel veel pijn.

De huisarts vertrouwt het niet helemaal en stuurt me door naar het ziekenhuis voor een foto. Gelukkig is het niet gebroken! Het zal een kneuzing zijn en daar gaat even wat tijd overheen. Gelukkig loop ik wel gewoon en kan ik alles, maar zeer doet het wel.

Toch gaan we na mijn bezoekje naar Bakkum. Lotte is daar met de kids, dus we gaan gezellig spelen.

De bal is natuurlijk mee.

Wat een heerlijk weer!

De jongens zijn lekker aan het spelen en wij…

Genieten van het zonnetje.

Rond lunchtijd gaan we naar mijn favoriet: Op de hoek. Maddox is dol op de pizza’s daar.

Ik neem een broodje met parmaham en burrata. Mjam.

We scoren nog wat leuke armbandjes, spelen bij het springkussen en daarna gaan we weer naar huis.

Ik moet nog boodschappen doen, dus dat ga ik gelijk doen.

Donderdag

Donderdag begin ik een ochtendje met werken.

Daarna ga ik naar het AMC voor twee afspraken.

Ik eindig met een allergietest (die ik al tientallen keren heb gedaan, maar er moeten nog wat dingen uitgesloten worden) en bloedprikken. Gadver. Maar we hebben het weer gedaan. Bijna de biologicals erin.

Daarna rij ik naar kantoor want de nieuwe magazines zijn binnen. Ik neem een stapeltje mee om langs te brengen bij Danique, die ik interviewde voor dit nummer.

We smeren altijd Drs. Leenarts qua zonnebrandcrème, maar nu heb ik even iets anders gebruikt bij Maddox wat ik mee had naar Bakkum. Verkeerde keuze, want hij zit gelijk onder de uitslag. Deze week was er weer 1+1 bij Etos op zonnebrandcrème dus heb gelijk weer Drs. Leenarts ingeslagen. Gelukkig hebben we dit weer snel onder controle en heeft hij er geen last van. Maar reminder voor onszelf, dat we gewoon bij het oude vertrouwde moeten blijven.

Raymond is met Skyler naar basketbaltraining en gaat daarna zelf sporten; ik begin aan Máxima. Moet er nog even inkomen.

Vrijdag

Ik begin de dag met een beetje werken.

Via Vinted heb ik wat dingen verkocht en ik rij naar een pakketpunt om alles weg te brengen. Ik ontdek deze om de hoek, waar ik bijna alles kwijt kan. Fijn!

Door naar de sportschool. Mijn enige training deze week, maar vind het wel even best haha.

Maddox mag met kleding aan zwemmen!

Daarna door naar voetbaltraining. Hier vertelt hij iets over zijn pak van Haaland en dat dat helpt met scoren, lol.

Raymond en ik missen de Verraders, dus we kijken seizoen 1. Hadden we nog niet gezien, want we zijn pas later begonnen met kijken.

Zaterdag

Zaterdag is een spannende dag want Skyler moet basketballen tegen Apollo. Ze staan op gelijke hoogte qua punten, dus dit is de kampioenswedstrijd. Raymond is er als coach helaas niet bij; dit is een verplaatste wedstrijd en deze dag heeft hij een barbecue-cursus met Wim, voor Wims verjaardag. Gelukkig hebben ze nog een coach, maar leuk is natuurlijk anders op zo’n belangrijk moment.

Wow, ze winnen! Apollo is een sterk team, maar BV Aalsmeer is dat ook. Dik verdiend dit en een heel mooi moment om mee te maken.

Trots op dit team!

Ze worden getrakteerd op een overwinningslunch bij de McDonalds, haha.

Begin van de avond komen mijn ouders met Nona. Nona is de dochter van mijn moeders vriendin en ook altijd haar oppaskind geweest. Ze was ‘oppas’ op onze bruiloft bij de kinderen en iedereen is dol op haar. Ik vroeg haar of ze op wilde passen, zodat ik Raymond en mijn ouders mee kon nemen naar Waylon. En dat wilde ze. De jongens vinden het fantastisch! Ze eten pizza en kijken voetbal. Haha. Jammer dat ze niet om de hoek woont, anders hadden we dit veel vaker gedaan. Ze heeft geen rijbewijs en woont in Hoorn, maar voor nu reed ze dus gewoon met mijn ouders mee. Super leuk.

Wij rijden naar Boerderij Zoetermeer voor Waylon. Zo zo zo leuk. En fijn. En gezellig. En lekker, haha.

Na alle theatertours weer eens een concert van hem. Genieten!

Zo leuk om eens met zijn vieren iets te doen!

Zondag

Kapot van de avond en deze hele week, haha.

Ik ga op mijn gemakje boodschappen doen.

Skyler gaat met Raymond de verkeersexamen-route fietsen; ik ga met Maddox een klein rondje in de buurt fietsen en wandelen.

Cheese.

De rest van de middag zijn de jongens aan het voetballen en zitten wij voor de deur in het zonnetje. We hebben een nieuwe bank en een leuk kussen, dus daar gaan we gebruik van maken.

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange