(~215 B)
DIARY: ziek, weer antibiotica & de verjaardag van Norah

DIARY: ziek, weer antibiotica & de verjaardag van Norah

Het vorige dagboek sloot ik af met de woorden ‘ik hoop niet dat ik ziek word’. Haha. Nou, dat heb ik geweten. Ik had niet alleen twee dagen griepverschijnselen; toen ik woensdag wakker werd, had ik ook nog eens oorontsteking. Ik ben vrijdag naar de huisarts geweest omdat ik me echt vreselijk voelde en omdat ik al zeker twee maanden ziek en aan het kwakkelen ben, heb ik weer antibiotica en pijnstillers gekregen, voor de derde keer dit jaar. Ik voel me er behoorlijk lamlendig van, hoor vrij weinig door mijn dichte oren en ben echt behoorlijk moe van al dat ziek zijn. Gelukkig knapten de jongens op. Skyler kon maandag weer naar school en Maddox woensdag. Voor de rest hebben we vooral het hoognodige gedaan en probeerde ik mezelf een beetje overeind te houden. Het zit niet mee dit jaar, in ieder geval. Ik baal er echt van, maar naast mezelf overgeven aan dit alles kan ik helaas niks doen. Misschien is het een test van het universum, haha.

Kijk mee naar de foto’s die ik heb gemaakt.

Maandag

Maddox en ik zijn allebei behoorlijk ziek. Raymond regelt het met Skyler en wij blijven in bed.

En ’s avonds liggen we nog precies hetzelfde. Maddox heeft oorontsteking en is daar behoorlijk ziek van. Ik heb, denk ik, een griepje te pakken. Achteraf denk ik ook dat mijn oren al flink bezig waren en dat ik daar koorts van had.

Dinsdag

Dinsdag voel ik me nog steeds niet best, maar ik kan wel uit bed. Moet ook wel, want ik wil echt even bij een vergadering met Briljant Baby aanwezig zijn.

Maddox speelt weer en voelt zich een stuk beter.

Er komt een perspakket binnen met onder andere een leuke set klei. Dat doet het altijd goed.

Zoals iedere week: Married at First Sight.

Woensdag

Ik voelde me dinsdagavond een stukje beter maar word woensdag wakker met vreselijke oorpijn. Ik moet er een beetje om lachen. Na alles komt dit er ook nog bovenop?! Gelukkig kan Maddox naar school.

Ik ga even twee uurtjes aan de slag om het hoognodige te doen.

Voor de rest lig ik de hele middag op de bank. De jongens zijn thuis maar vermaken zich gelukkig prima.

Ik gooi een pizza in de oven voor de jongens, iPads erbij en ik vind het wel prima. Zij vinden dit een feestje dus all good. Raymond is laat, maar zo hebben we het onder controle.

Donderdag

Ik breng de jongens naar school.

Als mama ziek is, is het hele huis ontregeld, haha. Ik ga even het huis rechttrekken en de was doen.

Ook moet ik even mijn nagels laten doen. Van dit…

Naar dit!

Koffie!

Afgelopen maanden zaten dus niet echt mee. Vooral de laatste maand is alles flink ontregeld en loop ik behoorlijk achter met alles. Ik schep wat orde in de chaos door alles op te schrijven en maak een planning voor de komende twee weken, tot we naar Ibiza gaan. Overzicht! Alles op karakter hoor, ik voel me nog steeds behoorlijk klote. Ik ervaar gelukkig vooral voordelen van zzp’er zijn dus dit hoort er even bij. Gelukkig is er veel begrip van opdrachtgevers voor Mommyhood, had ik al een mooie voorsprong voor My Lovely Notebook en waarderen ze bij Briljant Baby elke stap die ik op dit moment zet. Heel fijn.

Skyler gaat weer naar basketbal.

Expeditie!

Vrijdag

Ik ben nog nooit zo blij geweest dat het vrijdag is en mijn moeder weer komt, haha. We brengen de jongens naar school en daarna brengt mijn moeder de was op orde en ga ik…

Naar de huisarts. Met oorontsteking weet ik altijd dat ze niet veel meer zeggen dan ‘paracetamol en neusspray’, maar ik wilde toch even langs om te vragen wat er mogelijk was. Toen ze me zag en in het systeem keek, besliste ze direct weer antibiotica. Ik ga echt iedere avond met koorts naar bed, dus dat is niet zo best. Volgende week moet ik terug en ik hoop dan echt dat het iets gedaan heeft en ik weer een beetje op de rit ben. Ik snak naar normale, fitte en energieke dagen.

Kleien met oma.

Ik ga Firefly Lane kijken.

Zaterdag

Raymond en Skyler zijn naar een basketbaltoernooi en wij gaan ook zo even op pad.

Ik rij even langs Kraanmode want de tailleriem die ik heb voor mijn jurkjes is te groot en ik wil het nu aan, haha. Ik koop dus even een nieuwe. Handig zo’n winkel om de hoek.

Daarna gaan Maddox en ik door naar de verjaardag van Norah. Twee jaar alweer!

Raymond en Skyler komen na het toernooi ook gezellig. Norah is altijd helemaal dol op Skyler dus zodra hij binnenkomt, ziet ze niemand anders meer, haha.

De rest van de dag doe ik niks meer.

Zondag

Ik slaap lekker lang uit, we ontbijten met croissantjes en daarna ga ik boodschappen doen.

Raymond gaat fietsen met Skyler, Maddox speelt en ik maak mijn dagboek.

Einde van de dag willen we er toch even uit en gaan we met de jongens een ijsje halen.

We gaan zien wat de nieuwe week ons gaat brengen. Ik jinx niks meer, lol. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange