(~215 B)
DIARY: wandelen, interview met radio-dj & buurten op Bakkum

DIARY: wandelen, interview met radio-dj & buurten op Bakkum

Happy Monday! Het is weer tijd voor mijn fotodagboek dus ik ga jullie laten zien wat we zoal gedaan hebben. Naast de gewone werkzaamheden en bezigheden met de kinderen, waren er ook nog andere activiteiten. Zo had ik een interview met radio-dj Frank van der Lende en dat vond ik onwijs spannend. Uiteindelijk was het super gezellig en heb ik een mooi verhaal kunnen schrijven. Ik wandelde veel, ging weer naar de sportschool en ging uiteraard naar de stembus. In het weekend had Maddox een partijtje en gingen we buurten op Bakkum.

Kijk mee!

Maandag

Op maandag kunnen we altijd mee de klas in. Maddox heeft daar allemaal niet zoveel interesse in en wil gewoon aan de slag, haha.

Ik ben weer op kantoor.

Om 15.30 uur ben ik met Maddox bij kickboksen.

Na kickboksen gaat hij gelijk Minecraft spelen. Helemaal fan sinds kort.

Risotto via Hellofresh. Overigens de laatste week dat we Hellofresh hebben. Heb het even stopgezet want het wordt wel heel duur allemaal.

Dinsdag

We zijn weer op het schoolplein.

Ik ben de hele dag op kantoor tot 17.00 uur.

Tussen de middag ga ik een stukje wandelen.

Iets voor zessen haal ik Maddox op. Vind ik zelf best laat, maar hij wil nog steeds niet mee.

Woensdag

Ik begin de woensdag met een wandeling.

Ik werk een ochtend extra omdat ik een interview heb. Ik ben heel nerveus, dus ik haal even een koffie voor in de auto.

Het interview is met Frank van der Lende. Echt onwijs tof. De spanning valt gelijk van me af zodra we in de zon op het terras zitten en gezellig aan het kletsen zijn. Het gesprek gaat vanzelf en 1,5 later zeggen we elkaar gedag en heb ik genoeg informatie voor een paar pagina’s. Trots op mezelf dat ik dit weer overwonnen heb.

’s Middags ga ik mijn nagels doen en Maddox moet even mee. Minecraft ook.

Ik zie dat er bij Shoeby 80% last sale is en opeens zie ik deze tas op een rekje hangen. Die is voor mij, voor 8 euro (!) ipv 40.

Nagels! Lekker fel.

’s Avonds wandelen we naar het stembureau.

Donderdag

Op naar school weer.

Ik ben de hele dag op kantoor met mijn verhaal over Frank van der Lende bezig.

Na school heeft Maddox een vriendje mee naar huis.

Skyler gaat weer naar basketbal. Kijkt hij elke week naar uit! Raymond is vroeg thuis, dus die gaat naar hem toe om te kijken en hem op te halen.

Ik ga met Maddox wandelen en het is zo gezellig, dat ik voor hem bij de snackbar een ijsje haal.

Vrijdag

Toen was het alweer vrijdag. Ik rij samen met mijn moeder naar Hoofddorp en we drinken koffie bij Barista.

De jongens halen we om 12.15 uur weer op voor lunch. Maddox is dan vrij; Skyler gaat om 13.00 uur weer terug tot 15.00 uur.

Zwemles!

Ik ben eigenlijk vrij maar volgende week moeten we al naar de drukker met het magazine waar Frank van der Lende in staat. Ik wil het verhaal even afronden. Het worden vier pagina’s en ik eindig het stuk met 2000 woorden. Frank keurt het binnen no time goed dus ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

Zaterdag

Ik begin de zaterdag in de sportschool.

Maddox heeft een partijtje in het bos (en daarna lunchen thuis bij het kindje), dus ik breng hem daar naartoe. Heeft hij er zin in, denk je?

Ik ga wandelen en neem Maddox mee op de terugweg.

Het is een hangdag. Raymonds vader komt langs, Skyler is buiten aan het spelen, Maddox dus een partijtje tot 14.00 uur en ik ben een beetje aan het werk voor mijn . Ik wil er nog even uit maar krijg niemand mee. Dan maar vast boodschappen doen. Dat vindt Maddox wel gezellig en ‘ik heb mijn spierballen meegenomen’. We gaan ook nog even naar de bieb voor nieuwe boekjes.

Zondag

Zondag beginnen we onze dag op Bakkum! Het is nog niet officieel open, maar we gaan even kijken bij Bibi en Lotte.

De koffiezaak is wel open én heeft warme appelstaart. Jammie.

De kids nog even lekker spelen, gezellig bijkletsen en hopen dat er snel mooie dagen komen voor lange dagen op de camping. We hebben zelf geen plannen om naar Bakkum te komen, maar met vrienden daar op de camping is het een fijne plek om naartoe te gaan!

Maddox is weer helemaal thuis.

Er is nog niks open op de camping en als we om 13.00 uur wegrijden, moeten de jongens eigenlijk wel even eten. We maken een stop bij McDonalds voor een Happy Meal.

Eenmaal thuis ga ik een stukje wandelen. Toch weer drie kilometer in de benen!

De mannen kijken voetbal (Skyler heeft sinds kort Fifa voor de Nintendo en houdt opeens van voetbal, haha). Ik zet dit dagboek in elkaar en maak Save the Dates voor de bruiloft. De datum en locatie staan vast, dus tijd om mensen in te lichten. No spon trouwens deze kaarten. Praat jullie later weer even bij!

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange