(~215 B)
DIARY: vooruit schrijven, lunch in Amsterdam & World of Dino’s

DIARY: vooruit schrijven, lunch in Amsterdam & World of Dino’s

Goedemorgen! Ik begon aflopen week bij Maalder, om daar heerlijk buiten de deur te werken. Zo fijn dat dat weer kan! Ik heb een hoop kunnen schrijven en daardoor een mooie voorsprong gemaakt voor de vakantie. Dat was eigenlijk het belangrijkste voor deze week; zoveel mogelijk content inplannen zodat ik in de vakantie niet aan werk hoef te denken, op mijn fotodagboek na. Voor de rest had ik een heel leuke lunch buiten de deur met twee vriendinnen, ging ik sporten, wandelen en was ik met de kinderen. Skyler had alweer zijn laatste schooldag in groep 3. Zondag gingen we naar World of Dino’s en namen we het zoontje van Anke ook mee. Later deze week vertel ik jullie daar meer over. Voor nu: mijn foto’s van afgelopen week!

Maandag

Ik begin de dag met Maddox wegbrengen.

Daarna ga ik door naar Maalder. Ik heb een lijstje vol met artikel-ideeën en dan werk ik heerlijk buiten de deur: alles achter elkaar schrijven zonder de afleiding van thuis.

Ik draag mijn heerlijke pak van Fabienne Chapot.

Ik ben zo lekker op dreef dat ik ook blijf lunchen. Daarna moet ik gaan afsluiten want Raymond is op zijn werk en ik moet Skyler ophalen.

Maddox heeft Modderdag op school.

Na het eten ga ik een stuk wandelen.

Dinsdag

We beginnen de dag weer bij CompaNanny!

Ik maak een ontbijtje dat ik ergens anders gezien had; een zoete omelet met Skyr en druiven ernaast. Was heerlijk en weer eens iets anders.

Verder met mijn artikelen de hele dag.

Om 14.00 uur haal ik Skyler uit school.

Maddox heeft een heel leuke dag gehad op school en ligt lekker om 18.30 uur in bed.

Raymond en ik kijken de laatste aflevering van seizoen 1 van Marcella.

Woensdag

Mijn ontbijt! Ik merk dat als ik de tijd neem voor mijn ontbijt en zorg dat deze genoeg vult en gezond is, dat ik de rest van de dag prima in het gareel blijf. Heb mezelf een paar nieuwe dingen aangeleerd qua gezond eten, bewegen en water drinken en dat gaat enorm goed.

Ik moet mijn medicatie halen en doe dat voor het eerst bij het apparaat. Wat een uitvinding.

Het is 1 juli en we mogen weer sporten! Dat ga ik gelijk even doen.

Om 12.00 uur halen we Skyler samen op.

Skyler krijgt zijn ‘rapport’ mee en dit staat erin, haha.

Raymond moet thuis werken en veel bellen dus ik ga met de jongens de hort op. We gaan naar het dorp.

Tijd voor een drankje bij Lollipopland.

Dit jurkje hangt in de sale en ik neem hem mee.

Anke komt ook even en Maddox wil dolgraag Norah even vasthouden. De jongens staan er gelijk allemaal omheen.

’s Avonds mag Skyler even niet meer op de Nintendo of iPad en zit hij onwijs lief te spelen.

Donderdag

Maddox gaat weer een extra dag naar school.

Ik ontbijt en ga weer aan het werk.

Ook werk ik de was even weg.

Jullie weten dat Anke een goede vriendin van me is en jullie weten dat Debbie ook een goede vriendin van me is. Nu spreken zij elkaar vrij regelmatig via Instagram en leek het ons leuk om met zijn drieën af te spreken. We lunchten bij de Drie Graefjes bij het Olympisch Stadion en het was heel erg gezellig. Zo gek en leuk tegelijk om deze twee vriendinnen bij me aan tafel te hebben.

Maddox vermaakt zich ondertussen prima op school.

Ik vind het zo heerlijk om door Amsterdam te lopen, ook al was het maar kort.

Ik heb het steeds zo warm in mijn lange zwarte sportbroek (helemaal toen het zo warm was en we buiten gingen sporten) maar durfde nooit een korte broek aan. Dat moet maar eens over zijn! Ik bestelde dit broekje van Nike en vind hem zo leuk, dat ik hem lekker de hele zomer ga dragen, haha. Tijdens het sporten, en gewoon zo.

Als ik boven aan het rommelen ben en weer beneden kom, krijg ik dit van Skyler. Zo ontzettend lief.

Ik ga weer lekker een stuk wandelen.

Vrijdag

Vrijdag! Skylers laatste dag voor de vakantie.

Oma is er ook weer gezellig. We doen onze vaste dingen; rondje dorp, een koffie, boodschappen…

Raymond heeft ’s avonds een borrel en ik lig lekker al om 20.30 uur in bed. Ik schrijf een artikel en ga daarna nog wat lezen.

Zaterdag

Raymond gaat met de vriend van Anke de caravan alvast ophalen en Anke is bij ons met de kinderen omdat de buren een grote verbouwing hebben. Scheelt ze weer in de herrie zitten met die kleine kinderen.

En er moet natuurlijk geknuffeld worden. We maken altijd de grap dat we hopen dat Norah op jongens valt en dan een van mijn jongens gaat kiezen, haha. Dat zou toch wat zijn. Nu vindt Norah dat ook nog wel een leuk idee, zo te zien. Of misschien Seb wel met een van de jongens. Hoe dan ook; zou toch tof zijn, lol. Of gewoon beste vrienden voor het leven en dan over 15 jaar samen stappen met zijn allen.

Anke gaat even boodschappen doen en ik heb opeens vier kinderen. Hier even een foto om te laten zien dat alles onder controls is.

Maddox heeft zijn Duplo trein weer ontdekt sinds er nieuwe batterijen in zitten, haha.

Ik ga sporten en ben op een andere vrouw na de enige. Op een gegeven moment ben ik nog alleen. Dat voelt gek en een beetje ongemakkelijk eigenlijk wel. Vooral omdat het bijna gaat sluiten en de leidinggevende op dat moment alleen nog op mij aan het wachten is.

’s Middags komt na drie maanden Corona mijn schoonvader weer op bezoek. Vanwege de risicogroep is hij een tijd niet geweest.

Raymond en ik beginnen aan seizoen 2 van Marcella.

Zondag

’s Ochtends zitten we om 09.00 uur in de auto voor een avontuur bij de dino’s.


World of Dino’s!

Aankomende week deel ik meer!

Eenmaal thuis ga ik gelijk boodschappen doen.

’s Avonds is het tijd voor sushi!

Met deze leukerd!

Dat was hem weer voor deze week. Ik ga nog even een week flink aan de bak en dan is het zaterdag tijd om de caravan aan te koppelen en op vakantie gaan. Tot volgende keer X

Delen:
Secured By miniOrange