(~215 B)
DIARY: terug naar Mika, daten met Skyler & jumpend de vakantie in

DIARY: terug naar Mika, daten met Skyler & jumpend de vakantie in

Goedemorgen! Het is voor mij zondagmiddag 15.00 uur en we zijn net terug van Krazy Kangaroo, waar de jongens heerlijk hebben kunnen springen. Buiten stormt en regent het en we zitten allemaal lekker in joggingpak ons eigen ding te doen. Vanavond kruip ik vroeg onder de wol voor een filmavond met Skyler in het grote bed en dan begint morgen de voorjaarsvakantie voor ons. Maar voordat het zover is, deel ik mijn fotodagboek met je. Ik ging terug naar Mika voor mijn haar, was lekker aan het sporten, veel aan het werk, ging eindelijk weer naar Het Tuinhuis voor taart omdat ze na de verbouwing weer open zijn en ging lunchen met Skyler. Al met al een prima weekje. Ik voelde me niet helemaal top en was voor mijn gevoel helemaal niet productief, maar ik ben vooral veel bezig geweest met Briljant Baby en samenwerkingen voor Mommyhood. En een zieke Maddox, want we hadden opeens een spugend kind in huis.

Nou, kijk mee!

Maandag

Ik begin de maandag in de sportschool met een squatschema. Even mijn benen voor me laten werken!

Daarna kruip ik achter de computer en pas om 14.50 uur kom ik er achter vandaan om de jongens op te halen.

Maddox is weer aan de knutsel.

Voor mij heeft hij ook zijn best gedaan op school. Zo lief!

Even een rondje wandelen na het eten. Skyler wil liever basketballen voor de deur.

Raymond komt met dit thuis als verrassing. Heerlijk en lief!

Dinsdag

Samen met Stonne wandel ik een rondje.

Ik ga daarna een paar uurtjes aan het werk.

Ik heb niet de hele dag, want ik moet om 12.00 uur bij Mika zijn. Dit keer ga ik met de auto in plaats van met de bus. Ik bespaar tijd en parkeer voor de deur. Uiteindelijk betaal ik 13 euro parkeerkosten voor bijna 3 uur. Het valt me nog mee, haha. Het is het me waard!

Mika werkt mijn haar bij. De highlights hebben niet zo lekker gepakt zaterdag. Mika is altijd goed in zijn werk, maar mijn haar is de laatste jaren, vooral de laatste maanden, onwijs veranderd. Veel uitgevallen, een andere textuur. Ik ben gestopt met de pil en sindsdien heb ik dit soort vage klachten. Ik zal daar later nog even een blog over schrijven. Voor nu heeft Mika er balayage overheen gedaan en toen ik de deur uit liep, zei hij: ‘nu kan ik weer met een gerust hart slapen! Ik kon niet wachten tot dinsdag.’ Haha. Hij is enorm pietje precies en ik waardoor zijn kunsten enorm.

Tadaa! Nu ben ik echt weer blond. Niet meer zo blond als dat ik altijd was toen Mika me verfde, maar een stuk beter dan eerst.

Ik haal de kinderen op, die heel lief met vriendjes mee mochten na schooltijd, en daarna maak ik eten. Dit was een heerlijk HelloFresh recept! Alleen de eieren zijn te hard, haha. Raymonds favoriet op deze manier; ik heb ze altijd liever wat zachter. Maar ik zat weer te klooien op mijn telefoon tijdens het koken en dat moet je gewoon nooit doen.

Persconferentie tijd! De leukste in tijden, als je het mij vraagt. Eindelijk weer een beetje normaler allemaal.

En natuurlijk kijken Raymond en ik Married At First Sight. We kijken via Videoland dus we lopen een aflevering voor.

Woensdag

Ik ga nu sporten omdat ik donderdag naar yoga wil. Uiteindelijk valt dat voornemen in het water, maar deze training was lekker! Veel upperbody dit keer, na de squattraining.

Om 12.00 uur haal ik de jongens op en ze zijn allebei moe van school. We maken er een luie middag van.

Ik ben ondertussen wel even aan het werk nog en schiet en schrijf mijn content voor Gladskin.

Om 16.00 uur moet Skyler zwemmen. Maddox mag zijn iPad mee en speelt een spelletje. Alle kinderen verzamelen om hem heen, haha. Mooi hoe ook iedereen dezelfde spellen speelt.

Na het eten ga ik weer even wandelen. Maddox loopt in de verte, maar hij hoest enorm veel. Ik vrees het ergste en ben bang dat ‘ie te benauwd is. Toch is hij nog heel actief en dat is wel een goed teken.

Maar als ik Maddox naar bed breng, begint de ellende. Hij krijgt koorts, hoest de longen uit zijn lijf en begint met spugen. Zijn bed, mijn bed, pyjama’s onder, kussens onder…

Uiteindelijk valt hij bij ons in slaap en laat ik hem daar liggen om hem in de gaten te houden.

Donderdag

Na een rommelige nacht moeten we even de plannen omgooien. Ik zeg yoga af, hou Maddox thuis en Raymond brengt Skyler naar school. Ik schuif mijn werk even op naar de komende week. Jammer, want ik wilde wat meer vooruitwerken voor de vakantie, maar het is niet anders. Als het aan Maddox ligt, ging hij wel naar school, haha. ‘Ik wil spelen met mijn beste vrienden! Mijn vrienden wachten op me!’

Ondertussen bak ik een bananenbrood. Drie bananen, drie eieren, 170 gram havermout en bakpoeder in de blender. Daarna rozijnen erdoorheen roeren, in een cakevorm, nog een banaan door de helft er bovenop en 45 minuten in de oven op 180 graden. Prima en gezond bananenbrood!

Ik heb wat deadlines dus die werk ik weg, terwijl Maddox op de bank weer koorts krijgt.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo’n tester ben. Ik ben wel gewoon gevaccineerd, maar heb de jongens eigenlijk nog nooit laten testen (Maddox alleen in het ziekenhuis twee keer vanwege zijn opname). We hebben ook nooit een situatie gehad waarbij dat moest of waarbij ik het gevoel had dat het nodig was. Maar nu ontkom ik er niet aan. Een paar besmette kinderen op school, Skyler was spelen bij iemand die positief testte, ik moet naar 10 minuten-gesprekken met de juffen op school, Skyler naar basketbal, mijn ouders komen en Maddox heeft zaterdag een partijtje. Gelukkig is het negatief. En gelukkig knapt Maddox ook op gedurende de dag.

De Bobo komt binnen en dat zorgt voor afleiding.

Raymond komt even tussen de middag naar huis om me af te wisselen. Dan kan ik naar school voor de rapportgesprekken. De jongens doen het allebei zo goed!

Skyler gaat naar basketbal. Trots op zijn nieuwe schoenen en bal!

Ik maak weer een gerecht via HelloFresh, maar dit keer vind ik het niet zo.

Vrijdag

Maddox wil ontzettend graag naar school en na een goede nacht durf ik het wel aan. Ik ga daarna met mijn moeder naar Het Tuinhuis. Ze zijn eindelijk weer open na een paar weken verbouwen, dus tijd voor koffie en taart, haha.

Lekkerrrr!

Om 12.00 uur halen we de jongens op. Zie je, niks meer aan de hand, lol. Skyler gaat ook mee en hoeft ’s middags vanwege de verwachte storm niet meer terug. Vakantie!

Ik koop dit bij de Action. Ziet er gelijk gezelliger en netter uit op het aanrecht.

De rest van de middag zijn we lekker thuis. Het begint precies om 16.00 uur te stormen.

Zaterdag

Zaterdag begin ik in de sportschool en ik kan eindelijk mijn squat ophogen naar 65 kilo. Trots!

We verwisselen de houten treinbaan met de Duplo en Maddox is heerlijk aan het spelen.

Skyler zit er de hele week al niet zo lekker in. Moe en chagrijnig. Ik neem hem mee op date! En bij Le Pain mag ‘ie alles kiezen wat hij wil. Het wordt een croissant met bosbessenjam, een chocoladebroodje en een (vet zure) citroenlimonade. Het kind is dolgelukkig. Even tijd voor wat mamaliefde en verwennerij!

Ik neem de omelet met geitenkaas. Uiteindelijk haal ik de helft van de geitenkaas eruit want het is een beetje teveel van het goede, haha.

In de boekhandel spotten we deze puzzel. Die nemen we mee!

Thuis gaan we gelijk beginnen terwijl Maddox op een partijtje is. Na een half uur hoor ik: ‘ik ben er helemaal klaar mee!’ De puzzel is inderdaad moeilijker dan verwacht. Lol.

Als Maddox thuis komt spelen de jongens nog heerlijk even samen.

Zondag

Ik blijf lekker lang in bed liggen en daarna ga ik boodschappen halen.

Om 13.00 uur hebben we bij Krazy Kangaroo gereserveerd. De jongens kunnen lekker even een uurtje jumpen. Schot in de roos!

De rest van de middag zijn we lekker thuis. Ik ga straks een broodje kipgyros maken via HelloFresh en daarna kruip ik met Skyler in bed voor een filmavond. Ik geloof dat het Huisdiergeheimen wordt.

Aankomende week hebben de jongens vakantie. Ik moet gewoon werken, maar we hebben ook de bioscoop en de dierentuin op de planning. Ook mag Skyler proefzwemmen voor zijn B, dus ik hoop voor hem dat dat goed gaat. Voor de rest zien we wel wat de week ons gaat brengen! Tot volgende keer X

Delen:
Secured By miniOrange