(~215 B)
DIARY: schoolvoetbal & feestweekend met Waylon & Anouk

DIARY: schoolvoetbal & feestweekend met Waylon & Anouk

Zo, wat heb ik een leuk weekend achter de rug! Na een redelijk normale week met school, werk en sporten, vertrok ik vrijdagavond richting Baarn voor een avondje uit bij Waylon. Niet wetende dat het een avond werd om nooit meer te vergeten. Zaterdag was er niet veel tijd om bij te komen, want Anouk stond op een podium. Daar wilde ik natuurlijk graag bij zijn. Al met al heerlijke dagen gehad!

Kijk mee.

Maandag

Goedemorgen! Ik ben tot 11.30 uur op kantoor, dan haal ik de jongens en daarna werk ik verder thuis. Zij hebben namelijk een studiemiddag.

Om 15.30 uur is het tijd voor kickboksen.

Daarna rijden we door naar Uplift want ik heb een training op het programma staan. Maddox gaat de komende tijd met me mee op maandag en dat vindt hij totaal geen probleem, haha.

Kopen zonder kijken.

Dinsdag

Ik ben de hele dag op kantoor.

Om 17.45 uur haal ik Maddox van de BSO. Zoals altijd is hij druk en kan hij nog niet weg.

Na het eten op de PlayStation samen.

Rondje wandelen.

De moeite waard. Ook al zo leuk.

Woensdag

Ik begin de dag met een rondje wandelen met Stonne. Gezellig!

Om 11.00 uur ga ik weer sporten.

’s Middags zijn we lekker thuis. Skyler maakt wat huiswerk en Maddox speelt een spelletje.

Ik ga nog even op en neer naar het dorp om mijn nagels te laten doen. Lekker kleurtje!

Daarna krijg ik het op mijn heupen en de hittegolf vraagt ook om zomerkleding. Ik ben twee uur bezig maar heb uiteindelijke alle winterkleding eruit en alle zomerkleding uitgezocht en erin.

Daarna rijden we naar de voetbalclub want Skyler doet mee aan schoolvoetbal. Maandag ging Raymond mee en vandaag doe ik het samen met Maddox. Helaas gaat het niet zo goed. Waar ze maandag nog zicht hadden op de finale en eerste stonden in de poule, spelen ze nu gelijk en verliezen ze de laatste. Helaas eindigen ze als derde. Gelukkig vonden de jongens het wel heel leuk.

Donderdag

Op naar school.

Ik rij weer naar kantoor. Dit is de eerste dag sinds ik ben begonnen daar dat ik er niet zoveel zin in heb. Ik ben een beetje moe en moet erg wennen aan dit warme weer. Veel hoofdpijn ook. Maar er moet gewerkt worden want…

Ik heb een interview met een leuke actrice. We maken mooie foto’s in het bos ook. Uiteindelijk wordt de dag nog erg goed en leuk.

’s Middags neemt Maddox een vriendje mee naar huis.

Basketballen!

Het laatste kwartiertje komen we nog even kijken en wil Maddox ook spelen.

Vrijdag

Op naar school! En oma is er weer gezellig.

Ik wil foto’s maken van dit pakje, sta op, neem nog een slok en daarna maken we foto’s. Deze eerste spontane foto is het leukste, haha.

Zwemles!

Om 17.00 uur word ik opgehaald door Anke. We gaan naar Baarn voor een kampvuurconcert van Douwe Bob en Waylon.

Cheese.

Douwe Bob!

Hij verrast me heel erg! Wat een leuke gast en wat een toffe muziek. Ja, hier wil ik wel meer van horen.

Daarna staat Waylon klaar. En deze kans kon ik niet laten liggen.

Anke: ‘je hebt haar heel blij gemaakt, ze wil dit al 15 jaar!’
Waylon: ’15 jaar?!’

Fangirl hoor. Maar heel happy met de foto! Het was al schemerig dus hij is een tikje wazig, maar juist een selfie vind ik in deze setting leuk.

Genieten van de show!

Wat een geweldige show en wat een heerlijke setting zo akoestisch. Ik geniet onwijs!

Na afloop deed ik de ontmoeting nog eventjes over. Want ja, nu ben ik er toch.

Zaterdag

’s Nachts kan ik de slaap niet vatten. Ik ben altijd zo energiek en heb mijn hoofd vol na optredens. Uiteindelijk slaap ik twee of drie uurtjes, haha. Maar de wekker gaat om 08.00 uur, want ik heb een training op het programma staan.

Na het sporten haal ik een koffie. Much needed.

Veel tijd om te chillen is er niet. Ik kleed me heel luchtig voor een festival: Lansingerland Live. Ik ga gezellig met Raymond; mijn ouders zijn bij de kinderen de hele dag.

We zijn er al op tijd en zien de opening van Flemming. Blijft ook wel heel leuk hoor, maar wel echt een ding van Skyler en mij samen. Ik miste hem dan ook wel, haha.

Zo warm! Uiteindelijk is het een heel lange zit. Anouk komt pas om 20.00 uur en ik had verwacht dat het veel drukker zou zijn. Als ik had geweten dat het relatief rustig was, was ik pas om 18.00 uur gekomen. De overige artiesten spreken ons namelijk niet echt aan (Van Dik Hout, Rondé en steeds drie kwartier tussen de optredens).

Gelukkig is er ijs! En best nog wat schaduw. Uiteindelijk gaan we om 19.15 uur na Rondé naar voren om te wachten. En dat loont, want…

We staan vooraan. En Anouk maakt alles helemaal goed!

Ik krijg hier geen genoeg van. Die energie, die vrouw, haar muziek. Een show is nog nooit teleurstellend geweest. Ik ga altijd blij naar huis. Het wordt uiteindelijk een waanzinnige avond.

Zondag

Oké, zondag ben ik wel echt doodop, haha. Ik blijf lang in bed en ga daarna boodschappen doen.

Er wordt gevraagd of we naar Bakkum komen maar ik ben totaal energieloos. Ik geniet van die muziekkater en de bubbel waar ik in verkeer, maar moet dan wel met rust gelaten worden. We rijden even naar het water.

En dat is uiteindelijk een heel goede keuze. Lekker chill en zoals Skyler zegt: ‘wat een fijn uitje!’

We sluiten af op een terras, waar ik een goed gevulde salade carpaccio eet.

Dit is einde middag. We doen allemaal lekker ons eigen ding.

Wat een feestweekend. Zoals ik al op Instagram vertelde: als ik mocht tekenen voor altijd dit soort weekenden, zou ik het doen.

Aankomende week wordt tot vrijdag rustig met alleen school en werk, maar het weekend zit bomvol: ik ga vrijdag naar Snelle in Deventer en blijf daar ook, als verrassing voor Skyler, slapen. De volgende ochtend ga ik wel op tijd weer terug, want ’s middags ga ik samen met Nicole naar Central Park in Utrecht. Dan mag ik weer genieten van Anouk! Zondag is Central Park voor alle leeftijden en dan komen Antoon en Suzan en Freek. Daar gaan Nicole en ik ook heen, maar dan ook met onze oudsten. Heel heftig weekend, maar ik weet zeker dat het het allemaal waard gaat zijn. De introverte modus laat ik de week daarna wel weer toe.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange