(~215 B)
DIARY: Raymonds moeder over, Maddox’ verjaardag, Bakkum & Madurodam

DIARY: Raymonds moeder over, Maddox’ verjaardag, Bakkum & Madurodam

Goedemorgen! Wat een onwijs drukke week heb ik weer achter de rug. Ik ben vaker niet dan wel thuis geweest (en amper alleen) en dat voel ik wel even. Ik schrijf dit dagboek zondagavond en ik ben kapót. Raymonds moeder is afgelopen maandag overgekomen naar Nederland en we hadden haar al vijf jaar niet gezien. De kinderen kennen haar dus ook helemaal niet zo goed. Het is fijn dat ze deze week samen konden spenderen omdat de jongens vakantie hebben en dat dat de komende twee dagen ook nog het geval is. Woensdag vertrekt ze weer, om vervolgens in september met onze bruiloft weer terug te komen. Heel gezellig allemaal, maar ook wel even wennen met nog een persoon in huis.

Ik ben veel met haar weggeweest, omdat ze toch even wat dingen wilde doen. Raymond kon niet zoveel vrij krijgen. Voor de rest hadden we nog de verjaardag van Bibi op Bakkum en was Maddox jarig. We vierden dat zaterdag met familie en vrienden. We bezochten de outlet bij Halfweg, gingen twee keer uit eten, naar het bos, Gelderlandplein en een dagje Madurodam. Oh, en ik had de afronding van het nieuwe magazine van AmstelveenZ. Al met al een beetje too much.

Gelukkig hebben we last minute toch het geluk dat we naar Bakkum kunnen; donderdag zullen we daar naartoe gaan voor even een paar dagen relaxen op onze favoriete plek. Zoveel behoefte aan. Maar voordat het zover is zijn we nog een paar dagen thuis. Zonder al te veel plannen gelukkig. Ik ga in ieder geval nog wat uurtjes werken op kantoor want daar heb ik zin in.

Kijk mee naar onze week!

Maandag

Raymonds moeder komt maandagochtend al vroeg aan op Schiphol. Zodra ze binnenstapt, komen de jongens gelijk met Uno aan. Op deze manier is al vrij snel het ijs gebroken.

Raymond heeft de dag vrij genomen; ik ben lekker op kantoor. We ronden het nieuwe nummer deze week af.

’s Avonds zit ik klaar voor Kopen Zonder Kijken.

Dinsdag

Maddox gaat een dagje naar de vakantie BSO. Hij mag zijn step mee want die gaan ze versieren ivm Koningsdag.

Ik rij door voor een afspraak met een personal trainer. Misschien dat ik voor drie maanden begeleiding ga want ik mis mijn sportflow enorm en wil even een nieuwe uitdaging. Het lukt me voor nu niet om de motivatie en discipline zelf te vinden en dat vind ik jammer.

’s Middags gaan we op pad want oma wil een cadeautje voor Maddox kopen voor zijn verjaardag.

Aan het einde van de dag laat ik mijn nagels in het dorp doen. Ik kan niet tegen de nagelriemolie daar dus dat behandel ik thuis even.

Het huis versieren voor Maddox!

Woensdag

Hoera, Maddox is 6 jaar!

We gaan even naar de bakker.

Ik moet een paar uurtjes werken thuis om de laatste correcties te doen.

Uiteraard!

’s Middags gaan we er even uit. Eerst naar het bos…

En daarna naar Gelderlandplein voor een potje air hockey en koffie.

We vieren zijn verjaardag zaterdag, maar wilden vandaag toch iets doen. We gaan uit eten bij Christiani! Er hangen al ballonnen voor Maddox omdat ik tijdens het reserveren in de opmerkingen heb aangegeven dat hij jarig is, haha. Zo leuk.

Pizza!

Wij beginnen met een borrelplankje.

En daarna uiteraard ook een pizza.

Donderdag

Ik begin de donderdag met een wandeling. Daarna brengen we Raymonds moeder weg naar een vriendin en gaan wij…

Naar Bakkum!

Bibi is namelijk jarig. Hoera! De verjaardagen van Maddox en Bibi vorig jaar op Ibiza zorgden voor gespreksstof en inmiddels zijn het dierbare vrienden geworden. Zo fijn.

Ik bestel een witlof burrata salade. De sla is ver te zoeken (een paar blaadjes rucola onder deze berg), maar het is wel lekker, haha.

De kinderen zijn heerlijk zes uur (!) aan het spelen en wij chillen hem in de zon. Prima geregeld zo.

Met zijn allen weer terug naar onze auto’s.

Maar we zien Eeki nog even dus die krijgt een knuffel.

Vrijdag

Ik begin de vrijdagochtend met verjaardagsboodschappen.

Daarna krijgen we visite van Anke, Jirka en de kids. Ze gaan op vakantie en kunnen niet op Maddox’ feestje zijn, maar willen wel even gezellig langskomen.

Zwemles!

We willen even naar de Nike outlet en rijden naar Halfweg aan het einde van de dag als Raymond thuis komt.

Omdat het al laat is, ploffen we neer bij de burgerbar.

Lekker!

’s Avonds zitten we klaar voor de Verraders.

Zaterdag

Zaterdagochtend ga ik al vroeg met mijn schoonmoeder naar Hoofddorp. Ze wil even inkopen doen voor mee naar huis (ze woont op Antigua in het Caribisch gebied) en ik moet de taarten ophalen voor Maddox’ feestje.

Voila!

We hebben een heel gezellige middag met zijn allen in de tuin en de kinderen in de speeltuin.

Maddox vindt fietsen zonder zijwielen onwijs eng. We proberen het al maanden, maar hij durft gewoon niet. We hebben het dus even laten rusten. Maar op zijn feestje pakt hij een veel te klein fietsje dat we eigenlijk weg willen doen en hij fietst opeens zo weg?! Haha. Nu kan hij fietsen!

Zondag

Zondag zitten we al op tijd in de auto voor een dagje weg met zijn vijven. Op naar Madurodam!

Raymond is er geweest toen hij klein was, ik nog nooit. De jongens ook niet.

Skyler had op school het thema ‘Nederland in het klein’ en heeft daar veel gehoord over Madurodam. Hij vond het fantastisch om het allemaal te zien. Maddox was ook helemaal onder de indruk.

De bootjes en vliegtuigen waren favoriet.

Het fotomodel moest ook nog even poseren, haha.

Als we thuis zijn, spring ik even in de auto voor boodschappen.

Dat was hem! Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange