(~215 B)
DIARY: lunchen, Waylon & Pakjesmiddag

DIARY: lunchen, Waylon & Pakjesmiddag

Goedemorgen! De week is weer opnieuw beginnen en zoals altijd starten we de maandagochtend weer met een nieuw fotodagboek. Afgelopen week was zoals ze de laatste weken steeds zijn: werken op kantoor, na schooltijd met de kinderen naar sport of gewoon thuis, op vrijdag met mijn moeder en een weekenddag chill. Maar er was ook een lunch buiten de deur met mijn werkgevers, bezoek aan de nagelsalon, een concert van Waylon met Anke, een koffie bij het Tuinhuis en natuurlijk Pakjesmiddag bij opa en oma. Kijk mee!

Maandag

Op naar school! De foto is bewogen maar Maddox riep: ‘o jee, ik ben mijn pet vergeten!’ Dus die moest hij in de gang ophangen, haha.

Heel Aalsmeer loopt vast in verband met een afsluiting ergens, dus het duurt even voordat ik op kantoor ben. Gelukkig werk ik echt maar tien minuten verderop.

Daar zijn we! Ik heb donderdag geroepen dat ik in oranje zou komen vandaag.

En voor mijn collega’s nam ik een oranje boa mee als grapje.

Rond lunchtijd hoor ik opeens dat ik mijn jas aan moet doen en gaan we met zijn drieën buiten de deur lunchen. Zo gezellig!

Na schooltijd rij ik met Maddox naar kickboksen.

Maandag is natuurlijk Expeditie-dag.

Dinsdag

We gaan weer naar school en de juf vroeg of we nog kleine dozen hadden. Die hebben we dus we nemen er een paar mee. En Maddox zou Maddox niet zijn als hij zo de klas in loopt, lol.

Ik ben weer op kantoor.

Officieel moet ik tot 5 uur werken vandaag maar mijn collega’s gaan om 3 uur weg vanwege voetbal. Ik mag ook lekker naar huis. Skyler is met een vriendje mee en Maddox op de BSO. Ik ga even boeken terugbrengen naar de bieb zodat ik dat morgen niet hoef te doen en…

Ik ga sporten! Ik sport een half uurtje want ik heb Maddox beloofd om hem op tijd te halen.

Als ik op de BSO kom, wil hij niet mee. Heb ik voor niets kort gesport, haha.

Mama heeft op vrijdag altijd wel kliekjes eten mee. Love it. Dit keer hutspot (met veel peper haha) en het is super fijn om dit op dinsdag alleen maar op te hoeven warmen. Helemaal als ik normaal pas rond 17.30 uur thuis ben.

Woensdag

Mijn vrije dag is, op Mommyhood na, echt een vrije dag. Mijn klus bij Kek Mama zit er (voor nu) op. Ik moet nog een interview uitwerken voor het magazine, maar dat hoef ik pas in januari in te leveren. Fijn even! Vond het best veel om drie dagen voor AmstelveenZ te werken, twee dagen voor Kek Mama en dan nog mijn losse opdrachten erbij. Nu iets meer rust. Ik ga aan de wandel!

Ik pak alle Sint-cadeaus in en werk de was weg.

Daarna rij ik naar het dorp want het is weer tijd voor mijn nagels. Ik ga voor een stuk korter en paars. Heel leuk!

We krijgen een tof pakket binnen van Brenda Kookt.

Skylers surprise is af! Hij heeft zo zijn best gedaan en ik vind hem onwijs leuk geworden.

Na een middag thuis rij ik ’s avonds naar Zaandam met Anke. Tijd voor Waylon!

Echt een superleuke theatershow. Maar Waylon valt wat mij betreft nooit tegen.

We hebben wel eens betere foto’s gemaakt, haha. Maar ik wilde hem toch even delen.

Na een pauze gaat-ie nog even door met eigen nummers. Heel erg genoten!

Donderdag

Het is weer tijd voor school.

Ik heb wat opstartproblemen want sliep pas ontzettend laat. Ik kan echt nooit slapen na optredens. Met dit souvenirtje gaat het een stukje beter.

Ik werk de hele dag op kantoor tot de jongens uit school komen.

Maddox speelt beneden met een vriendje en Skyler doet zijn eigen ding. Ik ga door het huis en probeer zoveel mogelijk schoon te maken.

Curry noedelsoep van HelloFresh blijft een favoriet.

Op naar basketbal!

Raymond haalt Skyler op dus Maddox en ik zijn lekker thuis.

Special Forces kijken samen.

Vrijdag

Ik ben met mijn moeder in het dorp en we gaan koffie drinken met Anke en Norah.

Jaaaa, daar is-ie, vers van de pers! Het eerste nummer van AmstelveenZ met verhalen van mijn hand. Trots op! Mijn proeftijd zit er inmiddels ook op en ik blijf daar lekker werken.

’s Middags ga ik met Maddox naar zwemles. Het is kijkdag dus ik mag er de hele les bij zijn. Ik ben echt verbaasd over wat-ie allemaal al doet. Zo knap!

Kleuren met oma.

Datenight met Skyler; The Masked Singer kijken in bed, haha.

Zaterdag

Ik begin de zaterdag in de sportschool.

Raymond is bezig op zolder en Skyler helpt hem een handje. Hierna neem ik het over en worden deze platen bevestigd tegen de muur. Het wordt mooi!

In de middag gaan we naar mijn ouders voor Pakjesmiddag. Beau is ook mooi aangekleed!

Mijn broertje en Maddox lijken qua karakter en gedrag enorm veel op elkaar. Mijn moeder en ik vinden het altijd een kopie, haha. Hier zijn ze alweer bezig met boevenstreken.

We krijgen bezoek van twee Pieten en er staan een hoop pakjes klaar. Heerlijke middag zo.

Als we thuiskomen is het bedtijd voor de jongens en kijken Raymond en ik een aflevering van Inside Man. Ik vind het nog steeds niet zo leuk, maar moet het gewoon verder kijken, haha.

Zondag

Lekker spelen met de Sint-cadeautjes.

Ik ga boodschappen doen.

De rest van de dag zijn we lekker thuis. Er wordt met het nieuwe speelgoed gespeeld, Raymond en ik gaan verder met de zolder en ik ben een beetje aan het werk.

O ja, ik ben ook nog even buiten voor een rondje. Heerlijk die kou hoor, ik geniet er wel van zolang het droog is!

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange